Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Špagety s cherry rajčátky, fetou a rukolou

6 porcí
do 30 minut
Špagety s rajčátky a fetou
Špagety s rajčátky a fetou Autor: isifa.com
Výrazná chuť fety a česneku se skloubí se sladkostí rajčátek a štiplavou chutí rukoly. Skvělá směs na špagety, gnocchi, ale i na tousty.
Reklama
Reklama

Postup

  1. Nejprve dejte do velkého hrnce s osolenou vařící vodou vařit těstoviny. Hlídejte je, aby byly uvařené al dente – tedy na skus.
  2. Mezitím si na pánvi rozehřejte olivový olej a osmahněte na něm, na mírném ohni, rozpůlené stroužky česneku dozlatova. Pozor, nesmí se připálit! Přidejte rajčátka a míchejte, dokud se z rajčat nezačne loupat slupka.
  3. Sejměte pánev z ohně a vmíchejte rukolu a nadrobený sýr Feta. Dochuťte solí a pepřem a do směsi vmíchejte uvařené těstoviny.
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama