návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Rizoto s meruňkami a zázvorem

Hodnoceno: 0x
2–3 porce
do 30 minut
Rizoto s meruňkami a zázvorem
Autor: profimedia.cz Rizoto s meruňkami a zázvorem
Rizoto s cibulí, sušenými meruňkami a bylinkami? Zní to zvláštně a netradičně, ale chuťově je to naprosto skvělé a rozhodně to stojí za vyzkoušení.

Postup

  1. Na velké teflonové pánvi rozehřejte olej a opatrně na něm opékejte cibuli 2–3 minuty.
  2. Vmíchejte zázvor, jalovec a tymián. Přidejte rýži, meruňky a vývar, vše promíchejte a přiklopte. Přiveďte do varu a na mírném ohni vařte 15–20 minut nebo dokud nebude rýže měkká.
  3. Hned podávejte, ozdobené nasekanou petrželkou.

Rizoto s meruňkami a zázvorem Foto:

Rizoto s meruňkami a zázvorem, foto: Profimedia.cz