Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Polévka „Veverka“

4 porce
do 2 hodin
Polévka „Veverka“
Polévka „Veverka“ Autor: Hermína / Prima
Není nad silný domácí vývar. Pokud chcete opravdu masovou chuť, je potřeba polévku připravit nejen z kostí, ale i z kusu masa. Zkuste to tentokrát podle šéfa!
Reklama

Sledujte novou kulinární show Teď vaří šéf! se Zdeňkem Pohlreichem každou neděli od 18.00 na Primě!

Všechny recepty z 9. dílu s tématem HOVĚZÍ MASO najdete v novém speciálu, kde nechybějí ani další informace z natáčení, bonusová videa a další "laskominy".

Reklama

Postup

  1. Do studené vody dejte hovězí maso a vepřové vnitřnosti, vodu osolte, přidejte pár kuliček celého pepře a nechte zavařit. Z povrchu odstraňte pěnu a polévku nechte alespoň hodinku vařit. Po hodině přidejte do polévky kousek kapusty, rajče, pórek, mrkev a pár růžiček květáku.
  2. Vařte ještě tak půl hodiny. Poté všechny velké kusy masa a zeleniny vyndejte a překrájejte na kousky. Polévku přelijte do servírovací mísy, vraťte do ní nakrájené maso a zeleninu a ozdobte nasekanou petrželkou.
Reklama

Polévka „Veverka“ Foto:

Polévka „Veverka“ Foto:

Polévka „Veverka“                                                                                               Foto: Hermína / Prima

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama