Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Kuskus s tomatovou salsou a tuňákem

4 porce
do 1 hodiny
Couscous s tomatovou salsou a tuňákem
Couscous s tomatovou salsou a tuňákem Autor: www.panzani.cz
Čerstvý tuňák potřebuje jenom minimální úpravu – jeho maso je totiž samo o sobě naskutečné lahodné. K tomu už stačí jen trochu kuskusu a večeře je na světě! :)
Reklama

Suroviny (4 porce)

Reklama

Postup

  1. Kuskus připravte podle návodu na obalu.
  2. Piniové oříšky opražte na suché pánvi. Rajčata zbavte středů se semínky, červenou cibuli oloupejte, chilli papričku rozpulte a očistěte od semínek, taktéž červenou papriku.
  3. Vše nakrájejte na kostičky a smíchejte. Přidejte prolisovaný česnek, bazalku, koriandr, petržel, oříšky, špetku soli a pepř, šťávu z limetky a olivový olej.
  4. Rajčatovou salsu zlehka promíchejte s kuskusem. Steaky z tuňáka opečte na pánvi s trochou oleje, z každé strany asi minutu.
  5. Takto bude upečený tzv. rare. Pokud tento způsob úpravy nemáte rádi, samozřejmě tuňáka nechte opékat o něco déle.
Reklama

Všechny recepty, které Zdeněk Pohlreich připravil s Panzani, najdete na webové stránce Panzani.

Tahle kombinace s tuňákem potěší každý mlsný jazyk. Pozor jen, aby ten tuňák byl opravdu čerstvý!

Poutak Panzani 5 Foto:

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama