zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat
Couscous s tomatovou salsou a tuňákem
Autor: www.panzani.cz Couscous s tomatovou salsou a tuňákem

Kuskus s tomatovou salsou a tuňákem

Hodnoceno: 0x
Čerstvý tuňák potřebuje jenom minimální úpravu – jeho maso je totiž samo o sobě naskutečné lahodné. K tomu už stačí jen trochu kuskusu a večeře je na světě! :)
do 1 hodiny
4 porce

reklama

Suroviny (4 porce)

Postup

  1. Kuskus připravte podle návodu na obalu.
  2. Piniové oříšky opražte na suché pánvi. Rajčata zbavte středů se semínky, červenou cibuli oloupejte, chilli papričku rozpulte a očistěte od semínek, taktéž červenou papriku.
  3. Vše nakrájejte na kostičky a smíchejte. Přidejte prolisovaný česnek, bazalku, koriandr, petržel, oříšky, špetku soli a pepř, šťávu z limetky a olivový olej.
  4. Rajčatovou salsu zlehka promíchejte s kuskusem. Steaky z tuňáka opečte na pánvi s trochou oleje, z každé strany asi minutu.
  5. Takto bude upečený tzv. rare. Pokud tento způsob úpravy nemáte rádi, samozřejmě tuňáka nechte opékat o něco déle.

Všechny recepty, které Zdeněk Pohlreich připravil s Panzani, najdete na webové stránce Panzani.

Tahle kombinace s tuňákem potěší každý mlsný jazyk. Pozor jen, aby ten tuňák byl opravdu čerstvý!

Poutak Panzani 5 Foto:

reklama