Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Krémové ořechové „pesto“

4 porce
do 30 minut
Krémové ořechové „pesto“
Krémové ořechové „pesto“ Autor: isifa.com
Základem této krémové omáčky jsou vlašské ořechy. Připravte si ji k večeři , jednoduše ji přelijte přes koupené ravioli. Aby byla omáčka ještě zdravější, můžete nahradit créme fraîche polovinou hrnku řeckého jogurtu a polovinou hrnku smetany.
Reklama
Reklama

Postup

  1. Všechny ingredience dejte do mixéru a mixujte, dokud nevznikne jemná hmota.
  2. Dejte vodu do velkého hrnce a uveďte ji do varu. Vařte ravioli podle návodu na obalu. Slijte je, až budou uvařené, nechte je okapat a vraťte zpátky do hrnce.
  3. Přidejte do hrnce omáčku a dobře promíchejte, aby se všechny kousky těstovin dobře obalily. Teplota těstovin by měla být dostatečná, aby se dobře obalovaly, ale při příliš husté omáčce je možné vše trochu prohřát.
  4. Podávejte hned se solí a pepřem na dochucení a čerstvě nastrouhaným parmezánem.
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama