návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Krémová toskánská polévka s tortellini

Hodnoceno: 0x
8 porcí
do 30 minut
Krémová toskánská polévka s tortellini
Autor: Marek Kučera Krémová toskánská polévka s tortellini
Tohle je spíš eintopf než polévka, zkrátka velké syté jídlo polévkové konzistence. Složení zeleniny můžete různě obměňovat, ale nazapomínejte, že podle italské tradice je to právě ona, co polévku zahušťuje.

Postup

  1. Ve velkém hrnci rozehřejte máslo. Vsypte nakrájenou cibuli a česnek a smažte je, až zvláční. Vlijte vývar, přidejte rajčata, fazole, smetanu, parmazán, koření, sůl a pepř. Uveďte do varu, snižte příkon a nechte zlehka vařit.
  2. Vsypte maso, tortellini a nakrájený špenát a vařte ještě 10 minut, aby poévka zhoustla a tortellini se provařily.

Další skvělé zimní polévky, v kterých stojí lžíce, najdete v aktuálním čísle časopisu Prima FRESH:

Vánoční číslo časopisu Prima FRESH

Prožijte překrásné sváteční dny a veselou zimu s novým číslem časopisu Prima FRESH