Suroviny
- rajčatová passata (Mutti) 600 g
- bobkový list 2 ks
- bazalka (čerstvá ) 10 lístků
- extra virgin olivový olej 100 ml
- cukr 1 lžíce
- smetana 70 ml
- parmazán 200 g
- cibule (nakrájená) 150 g
- sůl
- čerstvě namletý pepř
Další výborné recepty z konzervovaných rajčat a pyré najdete ve speciálu:
Postup přípravy
- V kastrolu na olivovém oleji osmahněte cibuli s bobkovými listy. Přidejte Rajčatovou passatu Mutti a nakrájené listy bazalky. Vařte po dobu 10 minut na mírném plameni.
- Vyjměte bobkové listy a polévku rozmixujte pomocí ponorného mixeru. Pro krémovější konzistenci můžete propasírovat přes jemné síto.
- Mírně ohřejte čerstvou smetanu a přidejte do polévky. Dochuťte solí a pepřem.
- Podávejte s opečenými krutony a strouhaným parmazánem.
PRIMA TIP: Rajčatová passata Mutti plná chuti
Vytáhněte pojem rajčatová passata ze škatulky fádních náhražek. Rajčatová passata Mutti je jiná. Značka Mutti zastává pozici jedničky ve výrobcích z rajčat. S nejvyšší pečlivostí vybírá jednotlivé ingredience, aby zajistila svým zákazníkům kvalitní produkty od ověřených italských dodavatelů. Díky tomu nabízí produkty, které chutnají jako čerstvě nasbíraná rajčata.
Načerpejte další inspiraci v následujícím videreceptu:
Zapečené těstoviny s italskou klobásou a mandlemi s rajčaty (Pasta al forno)
Výrobky značky Mutti najdete v řetězcích Globus, Tesco, Billa a také na Rohlík.cz
KOMERČNÍ SDĚLENÍ