reklama

zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat

reklama

Klobásky z pekáčku
Autor: V kuchyni vždy otevřeno Klobásky z pekáčku

Klobásky z pekáčku

Hodnoceno: 0x
Po svátcích někteří asi nebudou chtít vidět rybu ani smažený řízek. Pro ty máme recept na snadný oběd, ve kterém figurují chutné klobásky!
do 1 hodiny

reklama

Postup

  1. Klobásky opečte na pekáčku nebo hlubší pánvi, kterou můžete použít do trouby.
  2. Vyjměte je a do pánve dejte orestovat nakrájenou slaninu, na ni cibuli na užší měsíčky, pak posekaný česnek a žampiony na čtvrtky.
  3. Chvilku vše restujte, poté přimíchejte pečená nebo drcená rajčata, osolte, opepřete a trochu podle chuti oslaďte. Zalijte černým pivem a promíchejte.
  4. Do směsi vložte zpět klobásy a obložte bylinkami. Dejte péci na 20 minut do rozpálené trouby, aby omáčka zhoustla a chutě se prolnuly.

Klobásky z pekáčku 2 Foto: Klobásky z pekáčku; foto: V kuchyni vždy otevřeno

V kuchyni vždy otevřeno Foto: V kuchyni vždy otevřeno

Food blog V kuchyni vždy otevřeno vznikl v únoru 2014 a od té doby ho Andrea Motlíková plní recepty, které by měly být inspirací pro každého, kdo doma vaří pro svou rodinu, stejně jako autorka blogu.

V obsahu webu najdete především širokou nabídku rychlých večeří z české i světové kuchyně, předkrmy, polévky, ale i oblíbené moučníky nebo třeba recepty na domácí sirupy. Andrea používá hlavně sezonní a dostupné suroviny, spoustu z nich si pěstuje i na své zahradě.

Jak Andrea sama říká: „Na vaření mě baví to, že je to velice kreativní činnost. Někdo rád maluje, jiný háčkuje, prostě každý si najde to svoje naplnění v něčem jiném. A tahle moje záliba je myslím ku prospěchu i celé širší rodiny a doufám, že i ku prospěchu čtenářů mého blogu.“

reklama