Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Hovězí kebab s kuskus salátem

4-6 porce
do 1 hodiny
Hovězí kebab s kuskus salátem
Hovězí kebab s kuskus salátem Autor: Šéf na grilu II.
To nejlepší maso si zaslouží výbornou marinádu, která nepřebije, ale pouze podtrhne samotnou chuť masa. Luxusní špízy doplňte výborným salátem z kuskusu, který je plný letních chutí...
Reklama
Reklama

Postup

  1. V malé misce smíchejte ingredience na marinádu.
  2. Nakrájejte maso na kostičky, vložte do misky a nalijte na něj marinádu. Uložte do lednice a nechte marinovat 2-4 hodiny.
  3. Zatímco se maso marinuje, připravte si salát. Do větší mísy dejte kuskus
    a rozinky. V malém kastrůlku přiveďte k varu kuřecí vývar a přelijte jím kuskus s rozinkami. Promíchejte a nechte 10 minut stát.
  4. Zbytek ingrediencí na salát přidejte do mísy s kuskusem a vše důkladně promíchejte.
  5. Vyndejte maso z lednice a střídavě ho napichujte na bambusové jehly spolu s cibulí a paprikami.
  6. Připravte gril na nepřímý vysoký žár a grilujte kebaby 8-10 minut, v polovině grilovacího času je otočte. Servírujte teplé spolu s připraveným salátem.
Reklama

Šéf na grilu IIŠéf na grilu II

V pokračování úspěšné knihy Šéf na grilu, vám Zdeněk Pohlreich poradí více než 90 tipů na skvělé steaky, hamburgery, zeleninové saláty, ryby, dezerty, ale i koktejly.

 

Poradí vám, jak připravit perfektní menu na vaši zahradní párty, na které budete „šéfem“ právě vy!

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama