Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Grilované broskve ve slanině na balzamiku

4 porce
do 30 minut
Grilované broskve ve slanině na balzamiku
Grilované broskve ve slanině na balzamiku Autor: Marek Kučera
Vyzkoušejte připravit na grilu překvapivou chuťovku ze zralého ovoce, které na ohni báječně zkaramelizuje. Skvělá variace na téma sladké a pikantní zároveň.
Reklama

Článek

Krůtí špízy a grilovaný ananas Foto:

Vyzkoušejte báječné recepty s ovocem na grilu

Na grilu můžete s úspěchem připravit kompletní menu včetně sladké tečky. Kromě masa, uzenin, ryb a zeleniny lze na grilu připravit i výtečné ovocné dezerty. Ovoce lze...
Reklama

Postup

  1. Gril rozpalte a mřížku potřete olejem. Omyté a osušené broskve rozkrojte, vypeckujte a nakrájejte na 8 dílků. Ze strany položte lístek bazalky a dílek broskve obalte plátkem slaniny, konce případně spojte párátkem.
  2. Broskve lehce potřete olejem a za pravidelného obracení je grilujte asi 20 minut, až bude slanina hezky vypečená. Přesuňte je na talíř, odstraňte případná párátka, zakapejte balzamikovým krémem a podávejte je horké nebo vlahé.
Reklama

Grilované broskve ve slanině na balzamiku  Foto: Grilované broskve ve slanině na balzamiku; foto: Marek Kučera

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama