zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat
Gnocchi po pařížsku
Autor: Vlado Kníž Gnocchi po pařížsku

Gnocchi po pařížsku

Hodnoceno: 1x
Připravte si pravé domácí gnocchi po vzoru šéfa Zdeňka Pohlreicha a k nim skvělou zeleninku. Navrch trochu francouzského sýru a bylinky a lahůdka je na světě!
do 1 hodiny
4 porce

Sledujte novou řadu kulinární show Teď vaří šéf!, každou neděli v 18.00 na Primě!

Všechny recepty, bonusová videa a další informace z natáčení najdete ve speciálu:

reklama

Postup

  1. Nejdříve si připravte odpalované těsto – v hrnci přiveďte k varu vodu, nechte v ní rozpustit máslo, pak přisypte mouku a míchejte, dokud se těsto nepřestane lepit. Potom postupně přidávejte jednotlivá vejce a opět promíchejte. Přidejte dvě lžíce hořčice, osolte a opepřte a vmíchejte nasekané bylinky a nastrouhaný muškátový oříšek.
  2. Vytvarované noky uvařte ve vroucí vodě a nechte zchladnout.
  3. Na pánvi rozehřejte olivový olej a orestujte na něm nadrobno nakrájenou cuketu, lilek a papriku, osolte a opepřete.
  4. Po chvíli přisypte noky a pokrájená rajčátka. Podlijte trochou vývaru a přidejte kousek másla. Nechte rozpustit, pánev odstavte a posypte strouhaným sýrem a čerstvými bylinkami.

Gnocchi po pařížsku Foto:

Gnocchi po pařížsku Foto: Gnocchi po pařížsku, foto: Vlado Kníž

Připravte si tento pokrm podle videoreceptu přímo se šéfem:

Byl dosažen limit pro přehrávání

Litujeme, ale na vašem účtu je přehráváno příliš mnoho videí zároveň. Pokud chcete pokračovat v přehrávání na tomto zařízení, prosím, ukončete přehrávání na jiných zařízeních. Více o limitech přehrávání videí na účtech s předplatným najdete na adrese https://ipri.ma/faqbr

Teď vaří šéf IV (1) - Gnocchi po pařížsku

reklama