Najděte si recept
Na co máte chuť?

Avokádovo-tuňáková pomazánka
Máte rádi krémovější pomazánky, ale nechcete používat majonézu? Klidně zkuste zralé avokádo, funguje perfektně! :)
do 10 minut
2 porce
Článek
Nejlepší recepty z avokáda
Avokádo je u nás stále dost nedoceněná surovina. Pokud před ním máte pořád respekt a nevíte, jak ho nejlépe upravit, máme pro vás pár skvělých receptů i tipů.
Suroviny (2 porce)
Omlouváme se, snažíme se dohledat chybějící obrázek
Postup
- Na prkénku si rozmačkejte zralé avokádo.
- Uvařené vejce a cibulku nakrájejte na drobné kostičky.
- Vše smíchejte v menší misce a dochuťte solí, pepřem a řeřichou.
Avokádovo-tuňáková pomazánka; foto: P&G Foodies
Seznamte se s P&G Foodies
Blog www.PGfoodies.com jsme začali psát po návratu z Anglie, kde jsme žili téměř celý rok. Díky strávenému času po boku kamarádky a šéfkuchařky Saimy Khan jsme začali vnímat jídlo úplně v jiných rozměrech. Začali jsme si ho užívat a naučili jsme se zpracovat zeleninu tak, že bez ní už nemůžeme být. Zároveň myslíme na to, aby jídlo i krásně vypadalo. Pomáhá to totiž k tomu, aby se naše rodina nebála něco "zdravějšího" ochutnat. Vyřadili jsme z jídelníčku lepek, rafinovaný cukr a snížili jsme příjem mléčných produktů, moc nám to vyhovuje a o tento způsob vaření se na blogu chceme podělit.
Vytvořili jsme si i vlastní e-shop www.honestmarket.cz s produkty, které nesmějí u nás v kuchyni chybět.