Salát coleslaw
- zelí 1 dávka
Head
- barbecue omáčka 6 lžic
Salát coleslaw
- majonéza 4 lžíce
Head
- olivový olej 1 dávka
Salát coleslaw
- cukr 3 lžičky
Head
- pepř 1 špetka
Salát coleslaw
- citronová šťáva 2 lžičky
- sůl 1 špetka
Postup přípravy
1
Troubu rozehřejeme na 160°C
V zapékací míse rozehřejeme na sporáku olivový olej
Vepřové maso osolíme a opepříme ze všech stran
V hmoždíři rozetřeme jalovec, tím poté potřeme maso
Maso orestujeme ze všech stran a vložíme do trouby
Pozvolna pečeme bez nutnosti podlévat kolem čtyř hodin
Zcela měkké maso rozdělíme vidličkou na malé kousky a přidáme barbecue omáčku
Masovou směsí naplníme bulku (domácí či koupenou) a přidáme salát Coleslaw
2
Salát Coleslaw: Zelí a mrkev nastrouháme na struhadle na malé kousky
Přidáme cukr, ocet, citronovou šťávu, majonézu a zakysanou smetanu
Dobře promícháme a dochutíme solí a pepřem
Zakryjeme a dáme do ledničky uležet nejméně na dvě hodiny