Suroviny
Postup přípravy
- Tortilla s uzeným kuřecím prsem, ementálem a dijonskou hořčicí: Nejdříve si na tortillu namažeme tenkou vrstvu pomazánkového másla a trošku dijonské hořčice, poté na jednu polovinu tortilly klademe natrhané kousky uzeného kuřecího prsa, na kostičky nakrájenou červenou papriku a nastrouhaný ementál. Na konec přidáme pár lístků ledového salátu a čerstvého špenátu a celou tortillu zabalíme. Servírujeme čerstvé nebo můžeme zapéct v kontaktním grilu na pár minut.
- Tortilla s mozzarellou, rajčetem, prosciuttem a rukolou: Čerstvou tortillu potřeme pomazánkovým máslem a na jednu polovinu tortilly dáme hrst rukoly, poté klademe plátky prosciutta, tenké plátky rajčat, tenké plátky mozzarelly a čerstvé lístky bazalky. Posolíme a opět tortillu zabalíme a podáváme studené nebo zapečené v kontaktním grilu.