Economy burger
- bulky na hamburger
- hovězí maso
- balsamico majonéza
- modrý sýr
- cibule (karamelizovaná)
- rukola
business burger
- bulky na hamburger
- hovězí maso
- kečup (domácí)
- domácí majonéza
- slanina
- gouda
- okurkový relish
Hinderburg burger
- bulka
- hovězí maso
- chimichuri majonéza
- rukola
- cibule (nakládaná)
- gouda
Postup
- Economy burger: Maso a bulku opečeme na grilu, na maso přidáme modrý sýr, který necháme roztopit. Zkompletujeme burger: obě poloviny bulky potřeme balsamico majonézou, na spodní půlku bulky navrstvíme rukolu, hovězí se sýrem, karamelizovanou cibuli a vrchní díl bulky.
- Business burger: Maso, slaninu a bulku opečeme na grilu, na maso přidáme sýr, který necháme roztopit. Zkompletujeme burger: na jednu polovinu bulky dáme majonézu a relish, na druhou kečup a maso se slaninou.
- Hinderburg burger: Maso a bulku opečeme na grilu, na maso přidáme sýr, který necháme roztopit. Zkompletujeme burger: obě poloviny bulky potřeme majonézou, na spodní půlku bulky navrstvíme rukolu, hovězí se sýrem, nakládanou cibuli a vrchní díl bulky.
Autor receptu: Eva Kulhavá