Suroviny
- kuřecí maso 1 kg
- celer 1
- paprika 5
- jablko 1
- koření adžika
- kari koření
- olej
- rýže
- sůl
- pepř
Postup přípravy
Kuřecí maso si naložíme do oleje, přidáme kari, sůl, trošku pepře a necháme dvě hodiny uležet. Na menší kostičky si nakrájíme celer. Půlka přijde pod zeleninu a půlka pod maso. Papriky si nakrájíme na kostičky. V jedné pánvi začneme na oleji smažit první půlku celeru, jakmile je celer osmažený, přidáme na kostičky nakrájené papriky a restujeme doměkka. Do zeleninové směsi přidáme adžiku a sůl. Na závěr přidáme na kostičky nakrájené jablko a lehce osmahneme i jablko. V druhé pánvi osmahneme na oleji druhou část celeru na kostičky, poté přidáme naložené maso a smažíme do měkka. Na závěr smícháme zeleninu s masem a servírujeme s rýží.