Mexické červené fazole
- cibule 1
- koření fajita 2 lžičky
Postup přípravy
- Mleté hovězí maso osmažíme a odstraníme tuk. Namícháme si taco koření s vodou podle návodu, nalijeme na vodu a dusíme pět minut.
- Taco mušle pečeme čtyři minuty v troubě zapnuté na 125°C. Všechny ingredience dáme na stůl a každý host si tvoří vlastní taco čí burrito podle toho, co má rád.
- Nacho sýr: Vložíme všechno do hrnce a na nízkém plamení pomalu mícháme, aby se spodek nepřipálil. Až hmota získá tekutou konzistenci, přidáme smetanu.
- Mexické červené fazole: V pánvi na středním plamení rozpustíme dvě polévkové lžíce sádla, přidáme na kostičky nakrájenou cibuli a až cibule zezlátne, přidáme dvě scezené plechovky červených fazolí.
- Burrito: Do placek dáme ledový salát, další zeleninu, pak fazole, maso, nacho sýr a salsu, zabalíme a jíme rukami nebo příborem.
- Taco: Nejprve dáme ledový salát, pak olivy, salsu, fazole, maso, nacho sýr, zakysanou smetanu a nahoru ještě nachos chips.