Suroviny
- mascarpone 2 ks
- šlehačka 2 ks
- čokoláda ks
- ztužovač 1 ks
- malina 1 balení
- cukr krupice dle potřeby
- ananas 1 plechovka
Postup přípravy
Rozšleháme mascarpone se šlehačkou, přidáme ztužovač, krém rozdělíme na dvě části. Do jedné části zamícháme rozpuštěnou čokoládu. Maliny prohřejeme na pánvi spolu s cukrem. Připravíme si poháry, na dno dáme maliny s cukrem, poté bílou směs z mascarpone, přilijeme trochu šťávu z malin, poté přidáme hnědé mascarpone, na to pokrájené kostičky ananasu. Přelijeme trochou šťávy z ananasu, poté dáme opět bílou směs, maliny, trochu šťávy. Nakonec do každého pohárku zapíchneme dvě trubičky a dezert necháme vychladit.