Pico de gallo
- rajče 1-2
Buffalo chicken dip
- sýr 2 ks
- dresink 1 hrnek
Pico de gallo
Pico de gallo
Postup přípravy
- Guacamole: Avokádo rozpůlíme, vyjmeme pecku a vydlabeme. Dužinu rozmačkáme. Ostatní ingredience nakrájíme nadrobno a přidáme k avokádu. Směs zalijeme limetkovou šťávou, osolíme, opepříme a podáváme.
- Pico de Gallo. Všechny ingredience nakrájíme nadrobno a spojíme v jedné misce. Následně směs zalijeme šťávou z limetky, osolíme, opepříme a podáváme.
- Buffalo Chicken Dip: Předehřejeme si troubu na 180 °C. Natrhané a upečené kuřecí maso si vložíme do větší mísy. Přidáme krémový sýr a promícháme, aby se maso se sýrem dobře propojilo. Následně přidáme Ranch a Red Buffalo Sauce. Znovu pečlivě promícháme. Jako poslední do směsi přimícháme asi dvě třetiny nastrouhaného sýra. Směs vložíme do menší zapékací mísy a posypeme ji zbývajícím nastrouhaným sýrem. Zapékáme při 180 °C přibližně 30 minut, dokud se sýr na povrchu nerozpustí a lehce nezezlátne.
- Tortillové chipsy: Tortilly nakrájíme do tvaru trojúhelníčků, potřeme olivovým olejem, posolíme a pečeme dozlatova na 180 °C – stačí 8–10 minut