Head
- hovězí maso 0.5 kg
- morková kost 2
- mrkev 2
Postup přípravy
- kuřecí prsa 0
- cibule 0
- mrkev 0
- květák 0
- kuřecí vývar 0
- těstoviny 0
- sůl 0
- pepř 0
- petržel 0
Postup přípravy
Kuřecí prsa nakrájíme na kostičky, cibuli nadrobno, mrkev na nudličky a květák rozebereme na růžičky. Kuřecí prsíčka zprudka osmahneme na rozehřátém oleji, přidáme mrkev, květák, cibuli, a ještě chvíli vše restujeme dorůžova. Přidáme kuřecí vývar, promícháme a uvedeme do varu. Do polévky dále přidáme těstoviny, znovu uvedeme do varu a na mírném ohni za občasného míchání vaříme ještě asi 10 minut. Podle chuti přidáme sůl, pepř a nadrobno pokrájenou petrželku.