Head
- hovězí steak - -
Pečená zelenina
- cibule 1 -
Rokfórový dresink
- citronová šťáva - -
Pečená zelenina
- paprika 2 -
Head
- máslo - -
Postup přípravy
- Hovězí steaky osolíme, opepříme, prošpikujeme česnekem a po obou stranách potřeme olivovým olejem, proložíme plátky ananasu a dáme odležet do lednice na dvanáct hodin. Rozpálíme pánev a maso opečeme z obou stran dvě minuty. Poté vyjmeme a dáme stranou. Do pánve dáme trochu másla, zalijeme trochu bílým vínem, krátce povaříme a vložíme zpět opečené steaky. Podáváme s rokfórovým dresinkem, který jsme si umíchali nastrouháním sýrů s uvedenými surovinami, vařeným bramborem a pečenou zeleninou.
- Pečená zelenina: Všechnu uvedenou zeleninu pokrájíme dle libosti, okořeníme, dáme na plech a zakápneme olivovým olejem. Pečeme na 20°C 35-40 minut.