Suroviny
- sýr philadelphia 375 g
- mascarpone 250 g
- ricotta 100 g
- zakysaná smetana 500 g
- vanilkový lusk
- limetková kůra
- limetková šťáva
- kokosový sirup z květů
- sušenka 150 g
- máslo 100 g
- vejce 3
- žloutek 1
- jahoda
Postup přípravy
Rozdrtíme si sušenky a spojíme s máslem. Tím pokryjeme celou spodní plochu formy a dáme do lednice. Poté si všechny sýry předáme do misky a promícháme. Přidáme vanilku z lusku a promícháme. Přidáme kokosový sirup a promícháme. Přidáme jedno vejce po druhém a promícháme. Vyndáme si formu se základem z lednice a vložíme do trouby. Pečeme 10 minut na 200 °C, poté ztlumíme na 100 °C a pečeme dalších 18–20 minut.