Suroviny
- tortilla
- červená cibule
- ananas
- koriandr
- rajče
- limetka
- paprička jalapeňo
- máslo
- česnek
- krevety
- chilli vločky
- limetková šťáva
- olej
- sůl
- pepř
Postup
Salsa
- Najemno nakrájíme rajče, cibuli a ananas v poměru 1 : 1 : 1. Přidáme najemno nakrájené stonky koriandru a pak papričku jalapeño dle libosti.
- Směs dobře zamícháme, osolíme, opepříme a zakápneme limetkou.
Krevety
- Očištěné krevety přidáme na pánev spolu s česnekem a máslem a orestujeme.
- Přidáme špetku chilli, sůl a pepř. Na závěr přidáme i šťávu z limetky.
Tacos
- Mini tacos si vykrojíme podle hrnečku z tortill.
- Na rozehřáté pánvi s kapkou oleje ohřejeme a můžeme servírovat.
Autor receptu: Daniel Miler
Přehrajte si exkluzivně první díl nové rozpálené show Česko na grilu na prima+