Suroviny
Postup přípravy
Prsní řízky vyklepeme do velkých řízků. Maso osolíme a lehce potřeme česnekem a hořčicí. Na půlku řízku dáme plátek anglické slaniny, šunkového salámu a zauzeného sýra. Přidáme trochu cibule, kousek okurky, proužek červené papriky a opepříme. Prázdnou polovinu řízku překlopíme, dobře upevníme a postupně obalíme v klasickém trojobalu. Pokud chceme, do rozšlehaných vajec můžeme přidat trochu piva. Smažíme pomalu, do zlatova na slunečnicovém oleji, aby se vše dobře propeklo.
2. Brambory uvaříme doměkka v osolené vodě, pak je scedíme, přidáme máslo, trochu česneku a nasekané petrželové natě, podle potřeby přisolíme. 3. Okurky na salát oloupeme, nastrouháme najemno a zalijeme sladkokyselou zálivkou z asi půl litru vody, cukru, octa a špetky soli a pepře.