Předkrm
- maso na špejli
Ingredience
- zelený pepř 20 g
- tymián 10 g
- worcestrová omáčka 6 ml
- hořčice 15 g
- sůl
- pepř
Postup přípravy
Kuličky zeleného pepře rozdrtíme v hmoždíři, smícháme s mletým masem, přidáme i ostatní ingredience, vložíme do mikrotenového sáčku a uložíme nejméně na hodinu do lednice
Po vyjmutí z masa uždibujeme kousky, které dobře uplácáme a vytvarujeme vlhkou rukou kolem špejle
Poté opečeme (na pánvi, grilu apod
) jak chceme a můžeme
Tyto špízy chutnají s dobrým dipem
Předkrm:
Maso na špejli
Ingredience:
750g mletého hovězího masa,
20g zeleného pepře,
10g tymiánu,
6 ml worcestrové omáčky,
15g hořčice,
sůl,
pepř