Ingredience
- vepřové maso 6 plátků
- vejce 3
- bramborový škrob 2 lžíce
- majoránka 3 lžičky
- česnek 8 stroužků
- sójová omáčka 1 lžíce
- sůl 1 lžíce
- pepř 1 lžíce
Postup přípravy
Z uvedených přísad uděláme marinádu, naložíme plátky kotlety a necháme 3 dny marinovat. Těsně před podáváním opečeme na sádle.
Hranolky: brambory očistíme, nakrájíme, osušíme a smažíme ve fritéze.
Hlavní chod:
Marinované vepřové žebírko, domácí hranolky a zeleninová obloha
Ingredience:
6 plátků vepřové kotlety3 vejce2 lžíce bramborového škrobu3 lžičky majoránky8 stroužků česneku1 lžíce sójové omáčky1 lžíce soli1 lžíce pepře