Marináda
- olej 1 dávka
Dresink
- kečup 1 dávka
Head
- baby špenát 1 balení
Marináda
- sójová omáčka 1 dávka
- česnek 3 stroužky
- sůl 1 špetka
Postup přípravy
1. Z šálu panenky si nožem uděláme plát. Všechny ingredience na marinádu smícháme a maso tím potřeme. Poklademe je špenátovými listy a plátky mozzarelly. Je důležité, aby sýr nevytekl. Proto roládu pečlivě zavineme a pomocí provázku zamotáme a necháme uležet ve zbylé marinádě. Zprudka osmahneme a pak pečeme na 170 stupňů asi dvacet minut. Roládu nakrájíme na porce.
2. Brambory oloupeme a nakrájíme na měsíčky. Promícháme je s olejem, solí a pepřem a pečeme v troubě na 170 stupňů 25 minut, možná i déle.
3. Dresink. Zakysanou smetanu smícháme s kečupem, přidáme najemno nakrájené okurky a cibulky, osolíme a opepříme a podáváme k masu a příloze.