Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Malinový cheesecake

1 dort porce
do 1 hodiny
Malinový cheesecake
Malinový cheesecake Autor: archiv Lotus Biscoff
Receptů na cheesecake je celá řada. Zkuste tentokrát připravit krustu z karamelových sušenek, dodají dortu další skvělou chuť. V kombinaci s malinami je to naprostá bomba!
Reklama
Reklama

Postup

  1. Nadrťte válečkem sušenky Lotus. Máslo smíchejte se sušenkami. Směs dejte do otevírací dortové formy a rovnoměrně ji rozetřete. Dejte ztuhnout do lednice.
  2. Želatinové plátky ponořte do studené vody a nechte je změknout. Zahřejte 100 ml vody s cukrem. Stáhněte hrnec z plamene a v roztoku rozpusťte vymačkanou želatinu.
  3. Smíchejte ve velké míse tvaroh, ricottu, šťávu z citronu a cukerný roztok. Vyšlehejte smetanu a zapracujte ji do tvarohu. Směs vlijte do formy a nechte v lednici po dobu 12 hodin tuhnout.
  4. Mezitím utřete dohladka maliny s cukrem. Stěrkou nebo nožem uvolněte cheesecake od okrajů formy a poté ho vyjměte. Cheesecake polijte malinovým přelivem. Ozdobte čerstvými malinami a podávejte.
Reklama

Malinový cheesecake  Foto:

Malinový cheesecake, foto: archiv Lotus Biscoff

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama