Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jablka
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jablka
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Novinky
Novinky
Tereza Pánková

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Novinky na trhu: demi-glace, limitovaná edice rumu nebo adventní kalendáře

Novinky na trhu: demi glace, limitovaná edice rumu nebo adventní kalendáře

Novinky na trhu: demi glace, limitovaná edice rumu nebo adventní kalendáře Zdroj: TZ

  • Zavřít
Novinky na trhu: demi glace, limitovaná edice rumu nebo adventní kalendáře

Novinky na trhu: demi glace, limitovaná edice rumu nebo adventní kalendáře Zdroj: TZ

Dnešní porce novinek je opravdu velká – můžete si vybrat hned z několika sladkostí na blížící se vánoční období, k tomu nějaký ten snack a také limitovaná edice rumu.

Seznam.cz banner

Demi-glace od Konečně vývar

Demi-glace představuje ryzí chuť masa. Jedná se o zredukovaný vývar, který pochází z francouzské kuchyně a profesionální kuchaři si jej většinou vyrábí sami v restauracích. Používá se k zesílení chuti masa a v kuchyni ho využijete všude tam, kde byste normálně sáhli po bujónu nebo klasickém vývaru. Rozdíl je ovšem v tom, že demi-glace má výraznější a intenzivnější masovou příchuť a chuť masa v jídle přímo znásobí. Ideální je tak do omáček, ke kterým podáváte maso.

Zeleninové demi-glace
Recepty

Zeleninové demi-glace

22

Výroba samotného demi-glace není nijak složitá, ale je časově extrémně náročná, trvá totiž 24–48 hodin (záleží na receptu a vaší ochotě čekat). Pokud ovšem nechcete věnovat tolik času vaření, můžete zkusit demi-glace, které nabízí společnost Konečně vývar. Demi-glace z hovězích, telecích a vepřových kostí, obohacené rajčatovým pyré, červeným vínem a sušenými švestkami ze sklenice dostanete jen lžící. Zakoupit ho můžete ve specializovaných prodejnách s farmářskými potravinami nebo také online přes Košík.

Milka adventní kalendář a další sladkosti

Vánoce se blíží a s nimi čas sladce provoněných domácností, rodinné pohody a těšení se na Štědrý den. K překvapení mnoha lidí patří adventní kalendáře s poschovávanými drobnostmi za 24 okénky mezi poměrně zavedenou tradici, podobně jako vánoční strom nebo dárky. První zmínka o takových kalendářích pochází už z druhé poloviny 19. století. Tehdy vznikaly ručně a byly unikátními uměleckými díly. Dopřejte si kouzlo Vánoc každý den s hravými adventními kalendáři od Milky, ve kterých najdete 24 různých čokoládových figurek z pravého alpského mléka s krémovou mléčnou náplní.

Ta nejjemnější odměna…

Během zimních dní můžete zažít spousty zábavy. S kamarády nebo rodinou můžete například uspořádat tradiční sněhovou koulovačkou. Pokud už budete mít omrzlé prsty, ale pořád chcete prožít radostné chvíle, vyzkoušejte novinku Milka Snowballs Oreo. Čokoláda ve tvaru sněhových koulí plněná jemnou mléčnou náplní s kousky Oreo sušenek vás zaručeně rozveselí.

Pohádkový prožitek…

Čokoládové postavičky patří neodmyslitelně k vánočnímu období stejně jako vánoční stromeček a pohádky. Potěšte na Mikuláše sebe i své blízké figurkou z nejjemnější mléčné čokolády a alpského mléka. Atraktivní design Santy nebo sněhuláka vám zpříjemní i ty nejdelší zimní večery.

Bujónka

Bujónky vyrábějí tři sestry – Katka, Lenka a Anička. Vše vzniklo kvůli tomu, aby nemusely do sebe ani do svých dětí 
jak se říká ,,cpát,, žádná éčka, ale ani glutamáty aj. Bujónku začaly nejdříve 
vyrábět pro rodinu, poté pro přátele a nakonec si řekly, že s ní 
budou expandovat na trh. Bujónku vyrábí v Kyjově na Jižní Moravě v 
malé výrobně. Prodává se v šesti druzích, jako hovězí, kuřecí, 
zeleninová, zeleninová s italským sýrem, houbová a česnekovo-dýňová. 
Bujónku můžete přidávat do polévek, omáček, těstovin, bulguru aj. 
Představivosti se zkrátka meze nekladou. 
Prodává se ve zdravíčkách, farmářských potravinách i na speciálním 
eshopu. Mapa s prodejními místy je uvedená na internetových 
stránkách.

Prosinec s Mixitem

Na konci roku nastává tradičně období obrovských zmatků, shánění, zařizování a nestíhání. Máme to tak všichni, i Mikuláš. Proto si přizval na pomoc s roznášením nadílek z Mixit lesní zvířátka. Letos totiž budou pomáhat roznášet obří adventní kalendář a neodolatelné Mikulášské nadělení!

Superadventní kalendář

Není žádným tajemství, že „adventňák“ od Mixitu je pořádný macek. A protože Mikuláš není Superman, poprosil zvířátka o pomoc s rozvozem kalendáře napěchovaného 24 snídaněmi a svačinami i tentokrát. Připravte se tedy na zvířátkové pomocníky zvěčněné na adventním obalu i na pořádnou nálož dobrot, protože vybíraví zajíci by k vám jen tak s něčím nefrčeli. Superadventní kalendář seženete na webu Mixitu od poloviny listopadu za 749 Kč. Obsahovat bude mix müsli tyčinek Mixitek, jednoporcových pytlíků, müsli, horkých kaší, oříškového a ovocného zobání. S přesným složením se Mixit svěří až v listopadu.

Mikulášské nadělení

Jestli to zvířátka zvládnou, budou mikulášské punčochy nacpané mixy ovoce a oříšků s názvem Mikulášské nadělení. Pokud je tedy už před vámi nestihnou hladoví zvířecí pomocníčci zbaštit. Na obale nadílkového tubusu se tváří nenápadně a provozují zimní sporty. Tak snad jim u toho moc nevyhládne a nadílku nezbaští. To bychom se totiž mohli jít sami klouzat. I když, sběratele mixitích tubusů by třeba potěšil i prázdný obal…

Křupavý Knäck Snack

Chodíte večer po kuchyni a přemýšlíte, co byste kde ochutnali? Lednici už jste otevřeli třikrát a v komoře na vás koukají jen mastné chipsy a přeslazené tyčinky. Co tedy vybrat k posezení u televize, abyste si pochutnali a zároveň neměli výčitky svědomí? Zkuste RACIO Knäck Snack – křupavou pochoutku oceníte jako lehké mlsání, ale i jako výborné pohoštění pro návštěvy.

Křupavé Knäck Snacky obsahují 60 % žitné mouky a pochutnat si na nich můžete ve 2 příchutích. Je vám bližší plátek sypaný mákem, nebo dáte přednost kmínovému, který překvapí jemnou chutí? Ať už dáte přednost kterémukoli z nich, jedno je jisté – nikdy nebudete ochuzeni o pořádné křupnutí při každém soustu.

Lay's STIX

Až budete přemýšlet, čím ozvláštnit slavnostní tabuli, co dobrého pořídit k filmovému večeru nebo si prostě budete chtít jen tak zakřupat, sáhněte po jedinečných Lay’s STIX! Mají inovovaný trojrozměrný tvar, díky kterému jsou neodolatelně křupavé. Svým vzhledem navíc připomínají klasické bramborové hranolky, čímž zaujmou všechny věkové kategorie. Potěšíte s nimi celou rodinu. K dostání jsou v prvotřídní kečupové a nově také slané variantě. Zpestřete si nadcházející sváteční období vychytanou bramborovou pochoutkou. S Lay’s STIX připravíte svým chuťovým pohárkům tu pravou zábavu.

Exkluzivní limitovaná edice rumu

Do České a Slovenské republiky přichází limitovaná edice rumu Ron de Jeremy XXXO, vydaná v roce 2017, která odkrývá nové neobjevené obzory značky Ron de Jeremy a povznáší tento rum na novou úroveň. Rum XXXO je limitovanou edicí pro omezený počet vášnivých znalců, vyrobeno bylo pouze 3000 lahví a pro český a slovenský trh je uvolněno jen 90 kusů. Slovo Ron španělsky znamená rum. Na světě existuje spousta Ronů, ale pouze jeden je největší ze všech. Pouze jeden je opravdová legenda. Ron de Jeremy skládá poctu této legendě. Jedná se o nejexkluzivnější produkt, který byl doposud palírnou Ron de Jeremy vyroben.

Rum XXXO je bohatý rum s luxusním a dlouhým závěrem, který zrál 21 let. Jeho chuť je velmi suchá a pikantní, s nádechem dubu, koření, ořechů, karamelového krému, medu a tropického ovoce. Srdcem a duší XXXO je směs rumů pocházející z palírny Monymusk na Jamajce a palírny Demerara v Guyaně, která vznikla v roce 1995. Jamajská páteř rumu pak pochází z palíren Worthy Park a Hampden.

Připravila Tereza Pánková

Tereza Pánková

Autor článku

Tereza Pánková

Všechny články autora

redaktorka FTV Prima

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky novinky ovoce ořechy maso adventní kalendář limitovaná edice rum produkty omáčka novinky na trhu mléko tipy vývar müsli astronomie gastrotrh

Návrhy pro vás

Zamotaná jablková babka – vláčný kynutý moučník s voňavou jablečnou náplní Sladké

Zamotaná jablková babka – vláčný kynutý moučník s voňavou jablečnou náplní

Pyttipanna – švédská klasika z jedné pánve ve stylu „co dům dal“ Zelenina

Pyttipanna – švédská klasika z jedné pánve ve stylu „co dům dal“

Květák a dýně v kurkumové omáčce – vegetariánský oběd s asijským nádechem Vegetariánské

Květák a dýně v kurkumové omáčce – vegetariánský oběd s asijským nádechem

Bílá fazolová polévka s křupavou slaninou – krémová klasika s voňavým rozmarýnem a kapkou bílého vína Polévky

Bílá fazolová polévka s křupavou slaninou – krémová klasika s voňavým rozmarýnem a kapkou bílého vína

Pečené kuře na zelenině aneb víkendový oběd z jednoho hrnce Kuře

Pečené kuře na zelenině aneb víkendový oběd z jednoho hrnce

Makový cheesecake s povidlovou polevou a mandlemi – sladký kousek podzimu ozdobí rodinnou oslavu Sladké

Makový cheesecake s povidlovou polevou a mandlemi – sladký kousek podzimu ozdobí rodinnou oslavu

Hřejivé vepřové na kari s kokosovým mlékem – oběd plný štiplavého zázvoru a chilli papriček Maso

Hřejivé vepřové na kari s kokosovým mlékem – oběd plný štiplavého zázvoru a chilli papriček

Masové kuličky z vepřového s kořenovou zeleninou, dýní a rajčaty na kari Maso

Masové kuličky z vepřového s kořenovou zeleninou, dýní a rajčaty na kari


Přečtěte si také

Sladké
Zamotaná jablková babka – vláčný kynutý moučník s voňavou jablečnou náplní

Zamotaná jablková babka – vláčný kynutý moučník s voňavou jablečnou náplní

Zelenina
Pyttipanna – švédská klasika z jedné pánve ve stylu „co dům dal“

Pyttipanna – švédská klasika z jedné pánve ve stylu „co dům dal“

Vegetariánské
Květák a dýně v kurkumové omáčce – vegetariánský oběd s asijským nádechem

Květák a dýně v kurkumové omáčce – vegetariánský oběd s asijským nádechem

Polévky
Bílá fazolová polévka s křupavou slaninou – krémová klasika s voňavým rozmarýnem a kapkou bílého vína

Bílá fazolová polévka s křupavou slaninou – krémová klasika s voňavým rozmarýnem a kapkou bílého vína

Prostřeno!
Prostřeno: Narozeninový dort Lindy Górecké

Prostřeno: Narozeninový dort Lindy Górecké

Prostřeno!
Prostřeno: Kuřecí se smetanovou omáčkou a batáty podle Lindy Górecké

Prostřeno: Kuřecí se smetanovou omáčkou a batáty podle Lindy Górecké

Prostřeno!
Prostřeno: Dýňový krém Lindy Górecké

Prostřeno: Dýňový krém Lindy Górecké

Prostřeno!
Prostřeno: Zdobená bagetka s červenou řepou podle miss

Prostřeno: Zdobená bagetka s červenou řepou podle miss

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Lazy ravioli lasagna aneb líné lasagne s rajčatovou omáčkou a mletým masem
6

Lazy ravioli lasagna aneb líné lasagne s rajčatovou omáčkou a mletým masem

Pappardelle al Cinghiale – čerstvé pappardelle s pomalu dušeným ragú z divočáka podle restaurace Rossopomodoro Těstoviny

Pappardelle al Cinghiale – čerstvé pappardelle s pomalu dušeným ragú z divočáka podle restaurace Rossopomodoro

Těstoviny s cizrnou, špenátem a pecorinem – voňavý krabičkový oběd nejen do práce Těstoviny

Těstoviny s cizrnou, špenátem a pecorinem – voňavý krabičkový oběd nejen do práce

Sladké
Zamotaná jablková babka – vláčný kynutý moučník s voňavou jablečnou náplní

Zamotaná jablková babka – vláčný kynutý moučník s voňavou jablečnou náplní

Makový cheesecake s povidlovou polevou a mandlemi – sladký kousek podzimu ozdobí rodinnou oslavu Sladké

Makový cheesecake s povidlovou polevou a mandlemi – sladký kousek podzimu ozdobí rodinnou oslavu

Babiččiny jablečné řezy z litého těsta podle V kuchyni vždy otevřeno Sladké

Babiččiny jablečné řezy z litého těsta podle V kuchyni vždy otevřeno

Zelenina
Pyttipanna – švédská klasika z jedné pánve ve stylu „co dům dal“

Pyttipanna – švédská klasika z jedné pánve ve stylu „co dům dal“

Hřejivé vepřové na kari s kokosovým mlékem – oběd plný štiplavého zázvoru a chilli papriček Maso

Hřejivé vepřové na kari s kokosovým mlékem – oběd plný štiplavého zázvoru a chilli papriček

Masové kuličky z vepřového s kořenovou zeleninou, dýní a rajčaty na kari Maso

Masové kuličky z vepřového s kořenovou zeleninou, dýní a rajčaty na kari

Zelenina
Pyttipanna – švédská klasika z jedné pánve ve stylu „co dům dal“

Pyttipanna – švédská klasika z jedné pánve ve stylu „co dům dal“

Květák a dýně v kurkumové omáčce – vegetariánský oběd s asijským nádechem Vegetariánské

Květák a dýně v kurkumové omáčce – vegetariánský oběd s asijským nádechem

Hřejivé vepřové na kari s kokosovým mlékem – oběd plný štiplavého zázvoru a chilli papriček Maso

Hřejivé vepřové na kari s kokosovým mlékem – oběd plný štiplavého zázvoru a chilli papriček

Nápoje
Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem Nápoje

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz? Nápoje
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Ryby a mořské plody
Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami Saláty

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Polévky
Bílá fazolová polévka s křupavou slaninou – krémová klasika s voňavým rozmarýnem a kapkou bílého vína

Bílá fazolová polévka s křupavou slaninou – krémová klasika s voňavým rozmarýnem a kapkou bílého vína

Hovězí vývar z oháňky s parmezánovými knedlíčky – hřejivá miska polévky do chladných dnů Polévky

Hovězí vývar z oháňky s parmezánovými knedlíčky – hřejivá miska polévky do chladných dnů

Demi-glace připravený v pomalém hrnci – profesionální kondiment v domácí kuchyni Polévky

Demi-glace připravený v pomalém hrnci – profesionální kondiment v domácí kuchyni

Předkrmy a chuťovky
Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween

Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween

Žitné tortilly – zdravější základ pro svačinky do práce i rodinnou večeři Přílohy

Žitné tortilly – zdravější základ pro svačinky do práce i rodinnou večeři

Vaječný mini sendvič – jednohubka z vajec vařených natvrdo Předkrmy a chuťovky

Vaječný mini sendvič – jednohubka z vajec vařených natvrdo

Vegetariánské
Květák a dýně v kurkumové omáčce – vegetariánský oběd s asijským nádechem

Květák a dýně v kurkumové omáčce – vegetariánský oběd s asijským nádechem

Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween Předkrmy a chuťovky

Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween

Vegeburger s cuketou, avokádem a sýrem – lehká a svěží alternativa k masu Vegetariánské

Vegeburger s cuketou, avokádem a sýrem – lehká a svěží alternativa k masu

Sladké
Babiččiny jablečné řezy z litého těsta podle V kuchyni vždy otevřeno

Babiččiny jablečné řezy z litého těsta podle V kuchyni vždy otevřeno

Křehký ovocný závin s jablky, brusinkami a sušenými třešněmi – sladká vůně podzimu Sladké

Křehký ovocný závin s jablky, brusinkami a sušenými třešněmi – sladká vůně podzimu

Vrstvené jablečné řezy se skořicí: jednoduchý koláč bez hnětení a válení těsta Sladké

Vrstvené jablečné řezy se skořicí: jednoduchý koláč bez hnětení a válení těsta

Saláty
Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem Maso

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem

Přílohy
Žitné tortilly – zdravější základ pro svačinky do práce i rodinnou večeři

Žitné tortilly – zdravější základ pro svačinky do práce i rodinnou večeři

Konfitované kachní žaludky s ragú ze zelené čočky – delikatesa pro trpělivé gurmány Maso

Konfitované kachní žaludky s ragú ze zelené čočky – delikatesa pro trpělivé gurmány

Gattò di patate – tradiční neapolský nákyp ze šťouchaných brambor se šunkou a sýrem Přílohy

Gattò di patate – tradiční neapolský nákyp ze šťouchaných brambor se šunkou a sýrem

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Rusové prorazili: V Pokrovsku se bojuje v ulicích. Expert: Je to město duchů v kritické situaci VÝSTRAHA: Na Česko se žene mohutný vichr. Hrozí pády stromů a komplikace v dopravě Vánoční past „Kup teď, zaplať později“: Lákavé úvěry mohou skončit likvidační dluhovou spirálou

prima-zeny

Farmář Kotek s rodinou nadchl první diváky: Skvělý projekt plný emocí a opravdovosti Premiéra Farmy Vojta Kotka už dnes ve 20:15 na Primě: Táta mi chybí každý den, říká herec ve zpovědi Bára predikuje vítězství Mie. Nechápu, že jim to nedochází. Má je omotané, říká

prima-zoom

První popravená čarodějnice v Anglii Slavná hudba od Beethovena léčí rakovinu? Vysvětlujeme pravdu za virální senzací a překrouceným výzkumem Budoucnost válčení je tady: Američané představili nový bojový dron, který změří síly se stíhačkami páté generace

prima-fresh

Zamotaná jablková babka – vláčný kynutý moučník s voňavou jablečnou náplní Pyttipanna – švédská klasika z jedné pánve ve stylu „co dům dal“ Květák a dýně v kurkumové omáčce – vegetariánský oběd s asijským nádechem

prima-cool

Star Wars od Finchera nebudou Geniální lupič Thor vs. detektiv Hulk. Trailer nové akční krimi je plný hvězd od Marvelu Transformers se konečně spojí s G.I. Joe a nebude to pro děti. Na všechno dohlíží tvůrce slavného zombie hitu

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

České perly funkcionalismu: Vila Tugendhat, Molochov či Baťův mrakodrap Přeberte domácnost tak, abyste se do Vánoc zbavili nepotřebných věcí Podzimní prázdniny: Kam s dětmi, když je chladno, větrno a deštivo?

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.