Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Časopis
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cuketa
  • Kam za pivem
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Tradice našich babiček
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Časopis
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cuketa
    • Kam za pivem
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Tradice našich babiček

Nejlepší recept na boloňské špagety krok za krokem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Jednoduchá dýňová polévka

Houbový guláš: nejlepší recept z lesních hub

Kam za jídlem

Hit týdne

Další hity

Živáňská vepřová pečeně

Živáňská vepřová pečeně
Koprová omáčka
Nepečený piškotový dort s tvarohem a jahodami
Populární
Nepečené mini dortíky s jahodami a krémem z bílé čokolády
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
Citronovo-medová vepřová žebírka s brambory a fenyklem podle Jamieho Olivera
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku

Vítejte v bistru Sweet & Pepper DAYS

Bistro Sweet & Pepper DAYS - Obrázek 12

Bistro Sweet & Pepper DAYS - Obrázek 12 Zdroj: Nikola Pospíšil Šiková

  • Zavřít

Bistro Sweet & Pepper DAYS - Obrázek 12 Zdroj: Nikola Pospíšil Šiková

V denním bistru Sweet & Pepper DAYS na pražských Vinohradech najdete prvotřídní domácí fast food s rodinnou atmosférou a individuálním přístupem. Nově zde nabízejí širokou nabídku "take away" jídel.

Na gastronomické mapě Prahy přibylo další místo, kde se dá kvalitně, rychle a chutně najíst! Denní bistro Sweet & Pepper DAYS v Anglické 19 na Vinohradech dává pojmu fast food novou dimenzi. Zákazníci zde najdou mimořádně přívětivou rodinnou atmosféru a především poctivou domácí stravu – jídla do ruky či na vidličku: vaječné snídaně, polévky, sendviče, burgery, hot dogy, pastu a mnoho dalších sladkých i slaných dobrot, jak ostatně předznamenává název bistra. Zakoupené pokrmy je možné sníst přímo v bistru nebo jednoduše odnést s sebou ve 100% recyklovatelných krabičkách.

Ve fotogalerii najdete ukázky pokrmů i interiér bistra:

Fotogalerie

Bistro Sweet & Pepper DAYS

Denní nabídka jídel se nedrží striktně jednoho stylu či stejných chutí, ale inspiruje se pokaždé jinou kuchyní, takže jeden týden si můžete dopřát tu „nejitalštější“ pastu, druhý týden pro změnu český domácí chleba s pečenou husou a hořčicí a další týden třeba zdejší vyhlášený americký chilli hot dog. Stejně pestrý a neodolatelný je i sortiment sladkých delikates, třeba bezlepkový hruškovo-čokoládový koláč, čokoládová bábovka z podmáslí, prezidentská bábovka podle prababiččina receptu, tvarohové řezy nebo pravé domácí buchty… Vše z prvotřídních čerstvých surovin. V Sweet & Pepper DAYS je zkrátka každý den jiný, stejně jako v životě. Jeden den je krásně a vše je růžově sladké a hned druhý den to může být ostré a peprné, ale vždycky to stojí za to.

Bistro Sweet & Pepper DAYS – snídaně. Foto: Nikola Pospíšil Šiková

Reakcí na příznivé ohlasy a rostoucí zájem je prodloužení otevírací doby bistra Sweet & Pepper DAYS: pondělí – úterý od 9.00 do 19.00, středa – pátek od 9.00 do 22.00, sobota od 9.30 do 22.00.

V Sweet & Pepper DAYS je vše 100% domácí, kvalitní, neotřelé a rustikální. A také eklektické. Napříč několika styly tady kombinují nejen jídlo – v interiéru se příjemně mísí severský moderní design s vintage antique kousky.

Bistro Sweet & Pepper DAYS je sen jedné malé rodiny plné nadšenců do dobrého a kvalitního jídla, jenž se pomalu stává skutečností. „Myšlenka, jaké by to asi bylo, mít místo, kde bychom mohli s podobně naladěnými lidmi sdílet naši ideu, jak se dobře najíst a užít si svůj den naplno, nás napadala vždy ve chvílích, kdy jsme pořádali naše rodinné oslavy. Ty se vždy točily hlavně kolem toho, co dobrého si tentokrát na náš velký stůl připravíme. A tak vznikala různá tematická menu. Laťku jsme si stavěli výš a výš a touha mít svoje vlastní bistro, byla čím dál větší, až jednoho dne padlo rozhodnutí opustit naše manažerské pozice ve firmách a jít s nadšením do toho,“ rekapituluje okolnosti vzniku Bistra Sweet & Pepper DAYS autorka celého konceptu Veronika Loudinová a dodává: „Naše vize je přinést do světa české gastronomie tak trochu něco jiného. Chceme být originální, ale ne za každou cenu, chceme, aby lidem u nás bylo dobře, odcházeli spokojení s dobrou náladou a s naší orazítkovanou krabičkou 100% recyklovatelnou plnou našich domácích dobrot!“

Sweet & Pepper Days

Anglická 19, Praha 2 – Vinohrady

www.facebook.com/SweetPepperDays

Autor: PR, Klára Michalová

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background
Sdílejte článek

Návrhy pro vás

Recepty

Šťavnatý švestkový chlebíček se švestkovou polevou

Předkrmy a chuťovky

Poklady německé kuchyně: Slaný koláč ze sýrového těsta s liškami

Předkrmy a chuťovky

Španělské sardinky z konzervy v rajčatové omáčce s uzenou paprikou

Vegetariánské

Křupavý smažený květák v pivním těstíčku s domácí tatarkou

Zelenina

Skromně a chutně: Pesto z brokolicových stonků

Sladké

Volarské guladschen, tedy čtvercové koláče plněné tvarohem

Předkrmy a chuťovky

Rychlá a snadná sýrová omáčka k nachos

Recepty

Kuřecí karbanátky s cuketou a parmazánem pečené v troubě


Přečtěte si také

Prostřeno!

Prostřeno: Mini cheesecaky

Prostřeno!

Prostřeno: Kuřecí supreme se šafránovým rizotem a chřestem

Prostřeno!

Prostřeno: Pomazánky s domácím pečivem

Prostřeno!

Prostřeno: Bramboračka

Recepty

Šťavnatý švestkový chlebíček se švestkovou polevou

Soutěžící

Maroš Gajdoš

Předkrmy a chuťovky

Poklady německé kuchyně: Slaný koláč ze sýrového těsta s liškami

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Cameron Diaz je vášnivá milovnice nachos. Vyzkoušejte její oblíbený recept s trhaným kuřecím masem

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Recepty

Domácí vaječné těstoviny – základní recept i ochucené varianty

Těstoviny

Skromně a chutně: Těstoviny cacio e pepe ricotta podle Pasta Queen

Přílohy

Gnocchi alla Sorrentina – domácí bramborové noky s rajčatovou omáčkou a mozzarellou podle Pasta Queen

Recepty

Šťavnatý švestkový chlebíček se švestkovou polevou

Sladké

Volarské guladschen, tedy čtvercové koláče plněné tvarohem

Sladké

Plněné briošky z kynutého máslového těsta se skořicovou náplní

Maso

Kuře adobo: Filipínské národní jídlo chutná skvěle díky výrazné marinádě

Maso

Večeře z jednoho pekáče: Plněné kuřecí roládky pečené s batáty

Maso

Jíme zdravě s dětmi: Masová sekaná s cuketou, rýží a mrkví

Vegetariánské

Křupavý smažený květák v pivním těstíčku s domácí tatarkou

Zelenina

Skromně a chutně: Pesto z brokolicových stonků

Polévky

Babí léto na talíři: Dýňovo-rajčatová krémová polévka

Nápoje
6

Domácí broskvový sirup

Recepty

Bezinkový sirup z plodů bezu černého – posiluje imunitu a skvěle chutná

Nápoje

Tinto de Verano – španělský letní drink z červeného vína

Předkrmy a chuťovky

Španělské sardinky z konzervy v rajčatové omáčce s uzenou paprikou

Ryby a mořské plody

Fritované olihně se solí a pepřem v asijském stylu

Saláty
8

Salát s rybí paštikou, marinovanou červenou řepou, koprem a křenem

Polévky

Babí léto na talíři: Dýňovo-rajčatová krémová polévka

Polévky

Dubáková polievka s osúchom aneb Polévka z hříbků s nákypem z brambor se zakysankou

Polévky

Dýňová polévka s pivem a sýrem – oblíbená klasika v novém kabátku

Předkrmy a chuťovky

Poklady německé kuchyně: Slaný koláč ze sýrového těsta s liškami

Předkrmy a chuťovky

Španělské sardinky z konzervy v rajčatové omáčce s uzenou paprikou

Zelenina

Skromně a chutně: Pesto z brokolicových stonků

Vegetariánské

Křupavý smažený květák v pivním těstíčku s domácí tatarkou

Recepty

Bez masa: Květákové steaky zapečené s čedarem

Recepty

Nakládaný houbařský hermelín à la kulajda

Nápoje
6

Domácí broskvový sirup

Recepty

Bezinkový sirup z plodů bezu černého – posiluje imunitu a skvěle chutná

Zavařeniny

Zavařujeme: Švestkový džem s vůní perníčků

Saláty

Green Goddess aneb božský zelený dresink je jednoduchý a hodí se skoro na všechno

Saláty
8

Salát s rybí paštikou, marinovanou červenou řepou, koprem a křenem

Recepty

Utopencův salát se špekáčky a kysaným zelím

Drůbež

Šumavská pečená kachna s houbovou omáčkou a krupicovými knedlíky

Maso

Vepřová líčka v krémové omáčce z lesních hříbků s domácími špeclemi s opečenou slaninou

Přílohy

Tak trochu jiné halušky s brynzou, slaninovým pyré, zeleninou a bramborovou slámou

prima-cnn-news

Vláda schválila státní rozpočet se schodkem 252 miliard korun. I při započtení úspor Žijeme v zemi úniků informací, hájil šifrované mobily Půta. Odvolání Rakušana nečeká V Českém Švýcarsku opět hoří. Na místo vyrazilo šest jednotek hasičů, byl povolán vrtulník

prima-zeny

Dojatí rodiče Martínka poděkovali Nikol Leitgeb. Ve sbírce se vybralo téměř 150 milionů Bydlení Daniely Písařovicové. Než se stala paní Brzobohatou, zařizovala byt sama Kamil s Markétou vrací úder. Zamilovanému Albertovi zničí nový vztah

prima-zoom

Česko oficiálně kupuje letouny F-35 Podivná exploze americké jaderné ponorky zabila 99 lidí. Odtajněné dokumenty vyvrací teorii o nehodě Sluneční soustavu může ovlivňovat Planeta X. Záhadné těleso je spojováno s velkým třeskem

prima-fresh

Šťavnatý švestkový chlebíček se švestkovou polevou Poklady německé kuchyně: Slaný koláč ze sýrového těsta s liškami Cameron Diaz je vášnivá milovnice nachos. Vyzkoušejte její oblíbený recept s trhaným kuřecím masem

prima-cool

Jak se povedla sci-fi Stvořitel? Avengers skončí a začnou odznova? Připravte se na velký marvelácký zvrat Brzy můžu umřít, ale teď jsem šťastný. Herecká legenda vás novým rozhovorem zahřeje u srdce

playboy

Co vás čeká v říjnovém čísle časopisu Playboy? Novým Bondem má být podle Angličanů Idris Elba, detektiv Luther ovšem roli kategoricky odmítá Playmate a pictorialy říjnového vydání

lajk

Radostná zpráva! Youtuber Jirka Král oslavil narození dvojčat. S krásnou partnerkou už mají velkou rodinu Rosecká jen sleduje, jak Kazma vábí Kalousovou. Bavič ji s úsměvem totálně zazdil Něco jí našli v prsu. Týnuš Třešničková po popáleninách dál válčí s osudem

prima-living

Václavky jsou oblíbené podzimní houby. Lidskému organismu ale mohou ublížit Brambory pomůžou s oteklýma očima, zachrání přesolenou polévku a odstraní skvrny od řepy Jarní hvězda ifeion rozzáří zahradu i balkon. Pěstování nenáročné exotické krásky zvládne každý

Populární témata

Nejlepší filmy 2022 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby Mafia Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Partička Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Filmy od Marvelu Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.