Celý týden se nese v duchu masopustního veselí i romantických večeří v rámci svátku zamilovaných. Pokud se chystáte na jedno nebo druhé, z níže uvedeného výčtu zabijačkových pochoutek, koláčů i afrodiziakálních menu si jistě vyberete!

Celý týden se nese v duchu masopustního veselí i romantických večeří v rámci svátku zamilovaných. Pokud se chystáte na jedno nebo druhé, z níže uvedeného výčtu zabijačkových pochoutek, koláčů i afrodiziakálních menu si jistě vyberete!
10.–15. února 2014, 24. ročník, hotel Palcát a Jihočeská univerzita, Tábor, region jihočeský
Pokud chcete piva nejen ochutnávat, ale také se o nich něco dozvědět, pak se vydejte na pivní slavnosti, které se konají po celý týden v městě Táboře. Na jednom z největších setkání v republice budete moci vyslechnout fundovaný výklad odborníků, obchodníků a setkat se s milovníky piva ze všech koutů země i ze zahraničí. K ochutnání bude mok velkých i malých pivovarů z tuzemska i z ciziny. Více informací najdete ZDE.
14. února 2014, Argument Restaurant – Café, Bubenečská 19, Praha 6
Dejvická restaurace Argument je jedna z našich oblíbených – kvalita pokrmů je zde víceméně konstantní (velmi dobrá), místo je příjemné, obsluha milá, a proto hledáte-li to pravé místo, kam se svou láskou vyrazit na večerní romantiku, doporučit můžeme právě valentýnské menu v Argumentu. Na talíři se vám objeví například carpaccio z kanadského humra s mangovým pyré nebo jemný krém z jeruzalémských artyčoků doplněný kaviárem huňáčka severního. Více informací najdete ZDE.
14. února 2014, Chefparade +, Pražská tržnice, budova č. 36, Praha 7
Svátek zamilovaných nemusíte nutně trávit jen v restauraci při svíčkách. Máte-li chuť na aktivně stráveného Valentýna, vydejte se na vaření pro zadané i nezadané do Pražské tržnice. U lásky ale přeci jen zůstane. Renomovaní kuchaři vás naučí připravit dokonalé pokrmy na první velké rande nebo na slavnostní večeři. Více informací najdete ZDE.
14.–15. února 2014, již 17. ročník, Roztoky, Únětice, region středočeský
Minulý rok jsme si uněticko-roztocký masopust plný úsměvů, veselí, dobrého jídla, hravých masek, to vše spojené se slunnou procházkou v krásné přírodě, nemohli vynachválit, a proto se na něj tento rok chystáme znovu. Doufáme, že budou k mání pořád stejně tak dobré koláče, klobásy i řízky. A co teprve unětické pivo! Více informací najdete ZDE.
15. února 2014, náves, Máslovice, region středočeský
Dalším z mnohých masopustů, na které se můžete tento víkend vydat, je ten Máslovický. Největším lákadlem je zde jistě zabijačka na návsi i tradiční průvod masek. A když už v těch Máslovicích budete, nenechte si ujít Muzeum másla, které je jediné svého druhu ve střední Evropě. Více informací najdete ZDE.
Autor: redakce GASTRONAUT.CZ
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.
Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů
prima-cnn-news
prima-zeny
prima-zoom
prima-fresh
prima-cool
playboy
lajk
prima-living