Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Kyselo-pálivá asijská polévka

2–4 porce
do 30 minut
Kyselo-pálivá asijská polévka
Kyselo-pálivá asijská polévka Autor: S vášní pro jídlo
Fantastická polévka v asijském stylu, kterou máte hotovou za několik málo minut (pokud máte předpřipravený vývar). Zaručeně vás probere, zahřeje a možná i rozdmýchá vášně. S chilli opatrně, přidávejte pomalu a po troškách.
Reklama
Reklama

Postup

  1. Do hrnce vlijte vývar, přiveďte k varu a vložte do něj nudle. Vzápětí přidejte na tenké plátky nakrájené žampiony a sójovou omáčku. Polévku nechte jemně probublávat, dokud se nudle neuvaří doměkka.
  2. Do polévky přidejte mungo výhonky, tenké plátky jarních cibulek a citronovou nebo limetkovou šťávu. Vše nechte ještě chviličku provařit, stáhněte hrnec z plotny a na talíři servírujte s plátky chilli.
Reklama

Kyselo-pálivá asijská polévka  Foto:

Kyselo-pálivá asijská polévka, foto: S vášní pro jídlo

S vášní pro jídlo Foto:

S vášní pro jídlo

S vášní pro jídlo je inspirativní foodblog, který píše Kaya Kounová Roubíčková.

Dobré jídlo je její velkou vášní, takže není náhoda, že čas ji přivedl k psaní právě o něm. Velmi ráda připravuje jídla nenáročná, zato s maximálně vyladěnými chutěmi.

Na stránkách blogu svasniprojidlo.cz se s vámi dělí o to nejlepší, co v kuchyni vytvořila. Najdete zde rozmanitou kuchyni z celého světa připravenou se špetkou hravosti a hlavně s vášní!

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama