Suroviny
Postup přípravy
Plátky houskového knedlíku namažeme hořčicí, pak poklademe plátkem cibule, šunky, uzeného, vše spíchneme párátky
Obalíme v klasickém trojobalu a usmažíme ve fritovacím hrnci
Dost zvláštní smažený předkrm kombinuje dost nepředvídatelné suroviny, lze využít zbytky od nedělního oběda.
Plátky houskového knedlíku namažeme hořčicí, pak poklademe plátkem cibule, šunky, uzeného, vše spíchneme párátky
Obalíme v klasickém trojobalu a usmažíme ve fritovacím hrnci
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.
Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů
prima-cnn-news
prima-zeny
prima-zoom
prima-fresh
prima-cool
playboy
lajk
prima-living