Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Kuřecí korma

2 porce
do 1 hodiny
Kuřecí Korma
Kuřecí Korma Autor: profimedia.cz
Korma je skvělé a méně pálivé kari, které dodává pokrmu typickou exotickou chuť. Podávejte s rýží, ale vyzkoušet můžete i různé chlebové placky.
Reklama
Reklama

Postup

  1. Olej rozehřejte na pánvi. Přidejte oloupanou a nasekanou cibuli a několik minut ji opékejte a potom přidejte korma pastu.
  2. Přidejte kuřecí maso a pár minut je opékejte a obracejte. Vmíchejte smetanu a vodu.
  3. Přikryjte a na mírném ohni duste 20 minut nebo dokud nebude maso měkké a omáčka nezhoustne. Posypte mandlemi a podávejte s rýží.
Reklama

Kuřecí Korma Foto:

Kuřecí korma, foto: Profimedia.cz

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama