Tohle není klasická "svíce", jak si znáte, ale recept, který má až aristokratický švih. Zvládnete si ho ale v pohodě připravit i doma! Použít navíc můžete buď srnčí hřbet, nebo svíčkovou.
Na másle opečeme najemno nakrájenou cibulku, nasekané houby, přidáme víno a směs rozsekáme.
Hřbet nakrájíme na špalíčky, osolíme, opepříme a opečeme. Na fólii rozprostřeme plátky šunky, na ně dáme houbovou směs a maso potřené hořčicí. Zatáhneme do válečku a necháme zachladit. Těsto potřeme vejcem, položíme maso a zabalíme.
Navrch potřeme vejcem a pečeme v horké troubě asi 20 minut.
Nejlepší recepty e-mailem
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho
webu.