Prostřeno: Tom Yum Koong
Tom Yum Koong
Tom Yum Koong
Nemáte chuť na pikantnější polévku, která vás zavede až do exotické Asie? Tahle pálivá polévka s krevetami a citrónovou trávou vás bude bavit!
Postup přípravy
- Kořeny koriandru a zeleninu povařte 10 minut ve vodě a sceďte. V drůbežím vývaru povařte citrónovou trávu, galangal, kafírové listy.
- Přidejte chilli pastu, rybí omáčku, žampiony, krevety a čili papričky, přilijte scezený vývar a krátce povařte.
- Na závěr dochuťte citrónovou šťávou a přidejte listy koriandru.
Nejlepší recepty e-mailem
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho
webu.
Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů
Zdroj receptu
Prostřeno, soutěžící