Prostřeno: Sukyiaki
Sukyiaki
Sukyiaki
Sukyiaki neboli japonské fondue vás zavede na gastronomickou cestu kolem světa až do Země vycházejícího Slunce.
Na dip omáčku k pokrytí povrchu soust
Na dip omáčku k pokrytí povrchu soust
Postup přípravy
- Svaříme sójovou omáčku, mirin, rybí vývar, citrónovou šťávu a cukr.
- V rendlíku opečeme tenké plátky masa, přidáme trochu omáčky a rozmístíme do nádoby ostatní suroviny.
- Přidáme zbytek omáčky, přiklopíme a dusíme asi 5 minut.
- Horká sousta namáčíme do rozšlehaného vajíčka a jíme s rýží.
Nejlepší recepty e-mailem
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho
webu.
Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů
Zdroj receptu
Prostřeno, soutěžící