Tento salát je na léto úplně ideální. Žádná majonéza, pouze čerstvý sýr, krevety a šťavnaté ovoce s řapíkatým celerem. A navíc ho budete mít připravený za pár minut.
4 porce
30 minut
Suroviny
vařené tygří krevety
350 g
jablko, nasekané
1 ks
řapíkatý celer
2 stonky
hroznové víno, bez pecek, rozpůlené
150 g
nasekaný čerstvý kopr
2 lžíce
netučný čerstvý sýr
250 g
římský salát – Little Gem
2–3 ks
Na ozdobení
krevety s krunýřem
3–4 ks
Postup přípravy
Smíchejte krevety, jablko, celer, hroznové víno a kopr s čerstvým sýrem a směs ochuťte solí a pepřem.
Listy salátu naaranžujte na talíře, navrch dejte krevetovou směs a ozdobte snítkami kopru a krevetami v krunýřích.