Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Kynutá máslová vánočka s mandlemi

Kynutá máslová vánočka s mandlemi

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Sádlové cukroví – Sádlovky s důlkem plným marmelády

Sádlové cukroví – Sádlovky s důlkem plným marmelády

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Prima Fresh ■ Gastro akce a food festivaly
Gastro akce a food festivaly

Hit týdne

Další hity

Bramborový salát

Bramborový salát
Bramborový salát
Kokosové kuličky Rafaelo
Kokosové kuličky Rafaelo
Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy
Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy
Citronové crinkles
Citronové crinkles
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Jakože, cože?! představuje: Originální cupcakes od Dortíkovo

Speciální cupcakes od Dortíkovo

Speciální cupcakes od Dortíkovo

  • Zavřít
Speciální cupcakes od Dortíkovo

Speciální cupcakes od Dortíkovo

Lucie Melušová o sobě tvrdí, že není profesionál, ale amatér. Když však ochutnáte její dortíky, rozhodně s ní nemůžete souhlasit. Projekt Dortíkovo, který založila spolu se svým přítelem, už slaví úspěchy. Společně odstartovali výrobnu a do budoucna plánují vlastní cukrárnu.

Seznam.cz banner

Pokud byste chtěli ochutnat samo nebe, zajděte na food festival neobvyklých chuťových kombinací Jakože, cože?!, pro který vymysleli nové sladké experimenty.

Nejsem profesionál, jsem amatér

Od dětství si doma Lucie pěstovala vztah k pečení a dostala cenné základy. O něco později podlehla internetu, kde pro ni bylo mnohem jednodušší hledat inspirace a nové techniky, a surfování s vařečkou v ruce se tak stalo hlavním vzdělávacím prostředkem. Tehdy by jí nikdy nenapadlo, že se pečením jednou začne i živit. Projektu Dortíkovo předcházelo ukončení vysoké školy a hledání svého místa ve společnosti. Byla to lekce.

Od kancelářské šněrovačky k vaření

Lucie byla na začátku úplně jiný člověk. Štěstí se na ni po škole usmálo hned zkraje při pohovoru do jedné nejmenované banky. Pískala štěstím, že bude chodit do práce upravená jako ze žurnálu, mít vlastní pracovní stůl a samozřejmě i pracovní benefity. Netrvalo dlouho a pracovní stůl byl jako kóje utrpení.

„Tak jsme zvedla kotvu. Druhou prací se mi stala práce v kavárně, kterou jsem ze začátku brala jako životní prohru. No, právě to byl odrazový můstek. Začala jsem více péct díky inspiracím z práce. Nejdříve jsem pekla pro nás, pak jsem to rozdávala známým, protože kila si třeba hlídat! Následně se roztočil kolotoč, ze kterého vzniklo naše Dortíkovo,“ vypráví Lucie.

Základem dortů z Dortíkovo jsou kvalitní suroviny, chuť a nadšení do práce. Lucie vyrábí na zakázku, dodává do kaváren, restaurací a v neposlední řadě chodí na různé food festivaly s originálním stánkem. Zanedlouho ji potkáte na food festivalu Jakože, cože?! Za pár dní spouští webovou stránku s internetovou cukrárnou, kde si zákazníci budou moci vybírat z pestré nabídky.

Dortíkovo. To jsme já a můj přítel, hlavní podporovatel. Baví nás to! Chceme být novým svěžím větrem v sladkém pražském světě. Máme své vize. Víme, co chceme, nechceme. Nečekejte od nás kýčovité šlehačkové kudrlinky. Máme rádi minimalismus, jednoduchost a svěžest. Inspirace hledáme převážně mezi australskými a americkými cukráři, kteří v současnosti udávají trend, a u nás bychom je chtěli zpopularizovat. Dortíkovo byl sen, který jsme zhmotnili. Máme svoji sladkou výrobnu. Věříme, že jednou si otevřeme svou sladkou cukrárnu s originálním pojetím. Držte nám palce. Lucia a Angel

Pozvánka od Lucky

Netradiční festival prapodivných chutí Jakože, cože?! se odehraje 3.–4. října 2015 na náměstí Republiky v Praze.

Je opět určen všem milovníkům kulinářských inspirací, trendů, zábavy a výzev. Svá odvážná degustační menu budou opět servírovat mistři svého oboru. Dojde na ulítlé polévky ze Soup in the city, experimentální burgery z Bejzmentu nebo třeba na šneky na houbách s černým pivem z restaurace SnailsDay.

Festival pořádá čokoláda Milka a netradiční kombinace jemné čokolády a křupavé sušenky Milka LU a Milka TUC zde budete moci zdarma ochutnat v jak jinak než velmi netradiční podobě a zároveň ohodnotit i nejlepší stánek na food festivalu.

Více o akci naleznete na www.jakozecoze.cz.

Cupcakes se slaným karamelem, Matcha čajem a krémem z bílé čokolády

Ingredience na 12 cupcakes:

• 200 g hladké mouky

• 2 lžíce kukuřičného škrobu

• 200 g cukru

• 2 lžičky pečicího prášku

• 1/2 lžičky soli

• 10 g čaje Matcha

• 120 g změklého másla

• 2 vejce

• 120 ml mléka

Slaný karamel:

• 100 g krupicového cukru

• 30 g vody

• 90 ml smetany ke šlehání

• 30 g másla

• 1/2 lžičky soli

Krém:

• 500 g mascarpone

• 300 ml smetany ke šlehání

• 250 g bílé čokolády

Postup:

1. Den předem si připravíme karamel, vyžaduje totiž chladnutí přes noc.

2. Na jeho přípravu přivedeme k varu cukr s vodou. Neustále sledujeme, abychom jej nepřipálili. Necháme zkaramelizovat. Odstavíme z plotny a přidáme smetanu, máslo a sůl, vše zamícháme a dáme přes noc do lednice.

3. Druhý den pokračujeme. Předehřejeme si troubu si na 175 °C.

4. Všechny sypké ingredience kromě cukru spolu smícháme a prosejeme do mísy.

5. Změklé máslo s cukrem šleháme do světlé pěny. Vejce prošleháme s mlékem, až vznikne homogenní směs.

6. Sypké suroviny přisypeme k máslu s cukrem a v robotu krátce zapracujeme. Přilijeme vaječnou směs a opět krátce zapracujeme, než vznikne lepivé těsto. Plníme těstem do dvou třetin. Pečeme 15–20 minut.

7. Cupcakes necháme vychladnout. Čas využijeme na přípravu krému.

8. Smetanu vyšleháme dotuha. Nad vodní lázní opatrně rozpustíme bílou čokoládu.

9. Čokoládu necháme vychladnout, ale ne úplně. Vmícháme čokoládu do mascarpone. Do této směsi vmícháme na závěr šlehačku.

10. Jde se plnit! Do každého cupcake vydlabeme lžičkou důlek anaplníme slaným karamelem. Krém naplníme do cukrářského sáčku a zdobíme podle vlastní fantazie.

JAKOŽE, COŽE?! Přijměte pozvání na nejbizarnější food festival!
Gastro akce a food festivaly

JAKOŽE, COŽE?! Přijměte pozvání na nejbizarnější food festival!

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky čaj restaurace čokoláda cukr sůl mléko food festival máslo cupcake smetana karamel bílá čokoláda Dortíkovo JAKOŽE COŽE?!

Návrhy pro vás

Křehké ořechy plněné pistáciovým krémem – luxusní cukroví s delikátní chutí bude ozdobou sváteční tabule Sladké

Křehké ořechy plněné pistáciovým krémem – luxusní cukroví s delikátní chutí bude ozdobou sváteční tabule

Kapří filety podle pánů z Rožmberka – slavnostní ryba pečená na slanině, medu a bylinkách Ryby a mořské plody

Kapří filety podle pánů z Rožmberka – slavnostní ryba pečená na slanině, medu a bylinkách

Schwarzwaldská štóla s višněmi – voňavý moučník inspirovaný legendárním dortem z Černého lesa Sladké

Schwarzwaldská štóla s višněmi – voňavý moučník inspirovaný legendárním dortem z Černého lesa

Rybí polévka s hříbky – méně známá sváteční kombinace kapřího masa a sušených hub Polévky

Rybí polévka s hříbky – méně známá sváteční kombinace kapřího masa a sušených hub

Vepřová líčka na cideru s bramborami a pórkem – pozvolna dušené maso s vůní jablek Maso

Vepřová líčka na cideru s bramborami a pórkem – pozvolna dušené maso s vůní jablek

Křupavé pomerančové crinkles – voňavé sušenky s citrusovým nádechem a jemně popraskaným povrchem rozjasní každý zimní den Sladké

Křupavé pomerančové crinkles – voňavé sušenky s citrusovým nádechem a jemně popraskaným povrchem rozjasní každý zimní den

Šuhajdy podle Pavla Berkyho – moderní verze nepečených čokoládových košíčků plněných ořechovým krémem Sladké

Šuhajdy podle Pavla Berkyho – moderní verze nepečených čokoládových košíčků plněných ořechovým krémem

Kávový likér – hedvábně sladký nápoj s rumem a karamelovým nádechem Nápoje

Kávový likér – hedvábně sladký nápoj s rumem a karamelovým nádechem


Přečtěte si také

Sladké
Křehké ořechy plněné pistáciovým krémem – luxusní cukroví s delikátní chutí bude ozdobou sváteční tabule

Křehké ořechy plněné pistáciovým krémem – luxusní cukroví s delikátní chutí bude ozdobou sváteční tabule

PR článek
Vánoce, které voní po poctivosti

Vánoce, které voní po poctivosti

Ryby a mořské plody
Kapří filety podle pánů z Rožmberka – slavnostní ryba pečená na slanině, medu a bylinkách

Kapří filety podle pánů z Rožmberka – slavnostní ryba pečená na slanině, medu a bylinkách

Sladké
Schwarzwaldská štóla s višněmi – voňavý moučník inspirovaný legendárním dortem z Černého lesa

Schwarzwaldská štóla s višněmi – voňavý moučník inspirovaný legendárním dortem z Černého lesa

Novinky
Olda Matoušek přibližuje, proč se šneci vracejí na sváteční stůl. Ochutnali jste tuto lahůdku?

Olda Matoušek přibližuje, proč se šneci vracejí na sváteční stůl. Ochutnali jste tuto lahůdku?

Polévky
Rybí polévka s hříbky – méně známá sváteční kombinace kapřího masa a sušených hub

Rybí polévka s hříbky – méně známá sváteční kombinace kapřího masa a sušených hub

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Vyrobte čokoládu jako originální vánoční dárek. Ozdobte ji oříšky, pepřem nebo solí

Vyrobte čokoládu jako originální vánoční dárek. Ozdobte ji oříšky, pepřem nebo solí

Maso
Vepřová líčka na cideru s bramborami a pórkem – pozvolna dušené maso s vůní jablek

Vepřová líčka na cideru s bramborami a pórkem – pozvolna dušené maso s vůní jablek

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha Těstoviny

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek Těstoviny

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek

Sladké
Schwarzwaldská štóla s višněmi – voňavý moučník inspirovaný legendárním dortem z Černého lesa

Schwarzwaldská štóla s višněmi – voňavý moučník inspirovaný legendárním dortem z Černého lesa

Křupavé pomerančové crinkles – voňavé sušenky s citrusovým nádechem a jemně popraskaným povrchem rozjasní každý zimní den Sladké

Křupavé pomerančové crinkles – voňavé sušenky s citrusovým nádechem a jemně popraskaným povrchem rozjasní každý zimní den

Šuhajdy podle Pavla Berkyho – moderní verze nepečených čokoládových košíčků plněných ořechovým krémem Sladké

Šuhajdy podle Pavla Berkyho – moderní verze nepečených čokoládových košíčků plněných ořechovým krémem

Maso
Vepřová líčka na cideru s bramborami a pórkem – pozvolna dušené maso s vůní jablek

Vepřová líčka na cideru s bramborami a pórkem – pozvolna dušené maso s vůní jablek

Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro Těstoviny

Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Venkovská vepřová paštika ve slanině – poctivá domácí delikatesa na chleba Maso

Venkovská vepřová paštika ve slanině – poctivá domácí delikatesa na chleba

Zelenina
Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal Zelenina

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti Zelenina

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Nápoje
Kávový likér – hedvábně sladký nápoj s rumem a karamelovým nádechem

Kávový likér – hedvábně sladký nápoj s rumem a karamelovým nádechem

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem Nápoje

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce Nápoje

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Ryby a mořské plody
Kapří filety podle pánů z Rožmberka – slavnostní ryba pečená na slanině, medu a bylinkách

Kapří filety podle pánů z Rožmberka – slavnostní ryba pečená na slanině, medu a bylinkách

Rybí polévka s bílým vínem – sváteční klasika z kapra a kořenové zeleniny Polévky

Rybí polévka s bílým vínem – sváteční klasika z kapra a kořenové zeleniny

Kapr na karamelu s kokosovým mlékem – exotické spojení sladké, pikantní a jemně slané chuti Ryby a mořské plody

Kapr na karamelu s kokosovým mlékem – exotické spojení sladké, pikantní a jemně slané chuti

Polévky
Rybí polévka s hříbky – méně známá sváteční kombinace kapřího masa a sušených hub

Rybí polévka s hříbky – méně známá sváteční kombinace kapřího masa a sušených hub

Rybí polévka s bílým vínem – sváteční klasika z kapra a kořenové zeleniny Polévky

Rybí polévka s bílým vínem – sváteční klasika z kapra a kořenové zeleniny

Sváteční kapustnica podle Pavla Berkyho – výborná zelňačka s klobásou, houbami a sušenými švestkami Polévky

Sváteční kapustnica podle Pavla Berkyho – výborná zelňačka s klobásou, houbami a sušenými švestkami

Předkrmy a chuťovky
Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami

Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá Předkrmy a chuťovky

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut Předkrmy a chuťovky

Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut

Vegetariánské
Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec
7

Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni Vegetariánské

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí Vegetariánské

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Sladké
Voňavý trhanec s exotickým kaki – sladká snídaně ze špaldové mouky a svěžího ovoce

Voňavý trhanec s exotickým kaki – sladká snídaně ze špaldové mouky a svěžího ovoce

Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju Sladké

Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem Maso

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem

Předkrmy a chuťovky
Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska Saláty

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat Saláty

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Přílohy
Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta Přílohy

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita Maso

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Proč muž unesl chlapce z Halenkovic? Elitní detektiv promluvil o motivech i chybách Exministryně Eva Decroix přiznala rozvod s manželem. Byli spolu přes 25 let Tisíce korun za pár kilometrů. V Praze řádí nepoctiví taxikáři, turistů se zastala servírka

prima-zeny

Vánoce moc nemusím, říká Richard Genzer. Kolegové ho pasovali na Anti Ježíška Ivan Trojan o sobě často pochybuje: Nemám sebedůvěru, přiznal Nic nejde lusknutím prstů. Vojta Kotek otočil život celé rodiny naruby a nelituje

prima-zoom

Jak zabíjí největší jedovatý had? Proč je na pivu bílá pěna, i když má jinou barvu? Poznejte tajemství, o které se můžete podělit v hospodě Poklad v hodnotě 350 miliard korun. Z nejcennějšího vraku byly vyzvednuty první artefakty, podívejte se na fotky

prima-fresh

Křehké ořechy plněné pistáciovým krémem – luxusní cukroví s delikátní chutí bude ozdobou sváteční tabule Kapří filety podle pánů z Rožmberka – slavnostní ryba pečená na slanině, medu a bylinkách Schwarzwaldská štóla s višněmi – voňavý moučník inspirovaný legendárním dortem z Černého lesa

prima-cool

Jak se povedl Avatar 3? Vydělá Avatar 3 víc peněz než jeho předchůdci? Letos ho překonala jen jedna disneyovka První trailer tajemné sci-fi od Spielberga odhaluje mimozemskou invazi

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Noblesní orchidej Phalaenopsis je ideální vánoční květina do paneláku Pes nebo kočka v posteli mohou prospět zdraví i psychice Vánoční cukroví last minute: Vosí hnízda a kokosové kuličky zvládnete raz dva

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.