Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jablka
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jablka
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Pravé Tiramisu podle Itala

Pravé Tiramisu podle Itala

Pravé Tiramisu podle Itala Zdroj: Michaela Cmíralová

  • Zavřít
Pravé Tiramisu podle Itala

Pravé Tiramisu podle Itala Zdroj: Michaela Cmíralová

Antonio je Ital každým coulem, narodil se v Benátkách a jídlo má doslova v genech. Je totiž už šestou generací, která se v linii Salvových věnuje kuchařskému umění. Jeden z jeho pradědů založil rodinnou firmu kolem roku 1870 a od té doby se v jejich rodině všichni věnují vaření a pečení.

Seznam.cz banner

Získali si v Benátkách takový věhlas, že dnes dodávají jídlo na ty nejhonosnější společenské události, které se konají v místních palácích.

Není tak mnoho lidí, kteří by věděli o italské kuchyni více. Antonio svolil a souhlasil, že odhalí tajemství jeho receptu na tiramisu tak, jak ho pro své klienty připravuje dnes. “Existuje mnoho způsobů, jak připravit tiramisu. Záleží, kdo má co rád a také, jakou hustotu požadujete. Já vám ukážu recept na velmi snadnou variantu, kterou si můžete kdykoli připravit doma. Je to moje nejoblíbenější verze. Sám ji dělám doma pro svou rodinu,” usmívá se Antonio.

Ingredience, které budete na recept potřebovat:

Množství odpovídá přípravě velkého narozeninového dortu. Pokud si chcete udělat pouze dvě až čtyři mističky na chuť, stačí vám čtvrtinové množství.

• 1 kg mascarpone

• 1 kg smetany ke šlehání

• 7 žloutků

• 150 g cukru

• špetka soli

• vanilkové aroma

• cukrářské piškoty savoiardi nebo k přípravě dortu světlý korpus

• kafe zředěné více vodou a oslazené cukrem (podle chuti, můžete nechat kafe i bez cukru, pokud máte rádi silnou kávovou chuť)

• kakao smíchané s práškovým cukrem

Postup:

Do velké mísy nalijte smetanu ke šlehání a přidejte mascarpone a cukr. Začněte šlehat. Ideální je pomoci si ručním mixérem. Jakmile jsou tyto ingredience spojené a cukr rozpuštěný, přidejte do mísy žloutky, kapku vanilkového extraktu a špetku soli a pokračujte ve šlehání. Měli byste získat poměrně hustou hmotu, ve které vám metla od šlehače zůstane snadno stát.

Hmotu můžete dát na chvíli do lednice, aby více ztuhla, zatímco se pustíte do přípravy misek a piškotů.

Dalším krokem je namočit piškoty do předpřipravené kávy. Pozor káva musí být studená, aby vám piškoty zůstaly vcelku. “Je třeba je tam jen lehce ponořit asi tak na dvě vteřiny, aby se nerozpadly a přebytečné kafe nechat okapat,” upozorňuje Antonio. Takto připravené piškoty vyskládáme do připravených pohárků na tiramisu. “Je na vás, kolik vrstev piškotů chctete dát. Já třeba miluju chuť kávy, takže dávám jedny piškoty na dno, pak vrstvu krému a to vše ještě jednou zopakuji. Můj šéfkuchař, ale začíná krémem a piškoty dává jen jednou doprostřed,” pokračuje Antonio.

Vyskládejte tedy piškoty na dno pohárků a na ně naneste krém, který jste nechali chladit v lednici. Nejlépe vám to půjde, pokud použijete plnicí sáček, můžete krém do misek dát ale i lžící. Přidejte druhou vrstvu v kávě namočených piškotů a na ně opět naneste vrstvu předpřipraveného krému. Jakmile jste hotovi, stačí tiramisu už jen dozdobit kakaem. Nejlepší variantou je smíchat kakao s práškovým cukrem a za pomoci sítka ho na tiramisu prosít. Hotové misky dejte ihned do lednice a servírujte vždy přímo z ní. Nikdy tiramisu nenechávejte dlouho v pokojové teplotě. Přece jen – jsou v něm čerstvá vejce.

Nejsnazší varianta, jak se tiramisu opravdu naučit, je zajet si přímo ke zdroji. “Doby, kdy se jezdilo po památkách, končí. Dnes můžete jet právě třeba do Benátek nebo jiné světové metropole a navštívit někoho z místních přímo u něj doma a naučit se tamní speciality od těch nejpovolanějších,” říká Katka Mikulková z cestovatelského portálu Travelove, který takovou možnost nabízí například v Římě, kde recept na tiramisu znají také velmi dobře.

Podívejte se na video recept, jak připravit pravé tiramisu a tiramisu dort:

Jak je to s čerstvými vejci v tiramisu?

Existuje ještě nadýchanější varianta tiramisu, která kromě žloutků obsahuje i vyšlehané bílky. Postup přípravy je stejný, jenom smetanu ke šlehání nahradíte bílky a máte tak místo šlehačky v tiramisu sníh, který ho ještě více odlehčí.

Co se použití čerstvých vajíček týče, pokud byste měli obavy, aby se vám tiramisu nezkazilo, Antonio prý běžně používá metodu konzervace pomocí cukru. Postup je následující. Vezmete si pánev do které dáte trochu vody, kterou ohřejete, přidáte do ní cukr a vaříte ho. Nesmí vám začít karamelizovat, to by znamenalo, že teplota vody je příliš vysoká. Takto svařenou vodu s cukrem pak přilijete do bílků ve chvíli, kdy si připravujete sníh do krému a máte jistotu, že se ve výsledném tiramisu nebudou množit nežádoucí bakterie.

Antonio nakonec ještě upozorňuje, že pokud tiramisu připravujete pro děti, neměli byste zapomenout použít bezkofeinovou kávu. “Moje děti tiramisu milují, ale když jim ho dělám jako dezert k večeři, rozhodně nechci, aby mi pak celou noc pobíhaly po bytě a nikdo z nás tak nemohl usnout,” směje se Antonio, “takže hlavně nezapomeňte, že pro děti byste měli použít variantu a kávou bez kofeinu.”

Od původního receptu prý prošla příprava tiramisu mnoha změnami, i přesto je prý jeho základní chuť stále zachována. “Receptura se mění stále, podle nových surovin i podle vývoje chutí dnešních zákazníků. Mění se dokonce i podle ročních období. V zimě například připravuji mnohem hutnější tučnější variantu než třeba v létě, kdy je dobré tiramisu odlehčit,” vysvětluje Antonio. Podle chuti si dnes do tiramisu můžete přidat třeba amaretto nebo pomerančovou kůru či skořici. Často se prý přidává trocha rumu do kávové směsi na piškoty. Dnes prý už existuje nepřeberné množství variant.

Pravé tiramisu podle Itala můžete připravit i jako dort, foto: Michaela Cmíralová

Zároveň ale Antonio dodává, že základ tiramisu je neměnný. Vždy máte mascarpone, žloutky a pak šlehačku nebo bílky. Hutnost výsledného moučníku pak závisí právě na poměru těchto přísad. V zásadě platí, že pokud chcete těžší variantu, přidáte mascarpone. Naopak čím více přidáte bílku nebo šlehačky, tím odlehčenější variantu získáte. Můžete se tak snadno rozhodnout, zda chcete vytvořit dort, který se bude krájet anebo pohárky, které vaši hosté mohou jíst třeba i lžičkou.

Autor: Michaela Cmíralová

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky káva cukr dort recept mascarpone tiramisu smetana žloutek bílek piškot tiramisu

Návrhy pro vás

Svatomartinská husa na grilu – netradiční pečínka s kouřovou chutí Maso
9

Svatomartinská husa na grilu – netradiční pečínka s kouřovou chutí

Smažené olomoucké tvarůžky s lepenicí – poctivá česká klasika k půllitru piva Recepty

Smažené olomoucké tvarůžky s lepenicí – poctivá česká klasika k půllitru piva

Baklava – voňavý orientální dezert z křupavého filo těsta, ořechů a medového sirupu Sladké

Baklava – voňavý orientální dezert z křupavého filo těsta, ořechů a medového sirupu

Kuřecí plátky s pečeným kaki – nevšední spojení masa a sladkého ovoce Maso

Kuřecí plátky s pečeným kaki – nevšední spojení masa a sladkého ovoce

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku Vegetariánské

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku

Řepné ravioly s modrým sýrem a datlemi – elegantní a efektní předkrm jako z restaurace Předkrmy a chuťovky

Řepné ravioly s modrým sýrem a datlemi – elegantní a efektní předkrm jako z restaurace

Pikantní mleté hovězí maso po korejsku – rychlá exotika pro všední den Maso

Pikantní mleté hovězí maso po korejsku – rychlá exotika pro všední den

Staročeská couračka – tradiční polévka s kysaným zelím a bramborami ve veganské verzi Polévky

Staročeská couračka – tradiční polévka s kysaným zelím a bramborami ve veganské verzi


Přečtěte si také

Maso
Svatomartinská husa na grilu – netradiční pečínka s kouřovou chutí

Svatomartinská husa na grilu – netradiční pečínka s kouřovou chutí

Soutěžící
Daniel Damec nejí fazolové lusky a nikdy by nesnědl tofu

Daniel Damec nejí fazolové lusky a nikdy by nesnědl tofu

PR článek
Jak skloubit svatomartinské tradice s moderním konceptem „zero waste“ i ve vaší kuchyni?

Jak skloubit svatomartinské tradice s moderním konceptem „zero waste“ i ve vaší kuchyni?

Recepty
Smažené olomoucké tvarůžky s lepenicí – poctivá česká klasika k půllitru piva

Smažené olomoucké tvarůžky s lepenicí – poctivá česká klasika k půllitru piva

Sladké
Baklava – voňavý orientální dezert z křupavého filo těsta, ořechů a medového sirupu

Baklava – voňavý orientální dezert z křupavého filo těsta, ořechů a medového sirupu

Prostřeno!
Prostřeno: Variace italských bruschet

Prostřeno: Variace italských bruschet

Prostřeno!
Prostřeno: Krémová polévka z pečeného česneku s krutony

Prostřeno: Krémová polévka z pečeného česneku s krutony

Prostřeno!
Prostřeno: Tiramisu z domácích piškotů

Prostřeno: Tiramisu z domácích piškotů

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Vegetariánské
Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku

Dýňové carbonara – podzimní variace na klasický recept podle Zdeňka Pohlreicha Těstoviny

Dýňové carbonara – podzimní variace na klasický recept podle Zdeňka Pohlreicha

Lazy ravioli lasagna aneb líné lasagne s rajčatovou omáčkou a mletým masem Těstoviny
6

Lazy ravioli lasagna aneb líné lasagne s rajčatovou omáčkou a mletým masem

Sladké
Baklava – voňavý orientální dezert z křupavého filo těsta, ořechů a medového sirupu

Baklava – voňavý orientální dezert z křupavého filo těsta, ořechů a medového sirupu

Hruškový koláč s mandlemi podle Bread Society – dokonalá souhra chutí i vítaný protiklad struktur Sladké

Hruškový koláč s mandlemi podle Bread Society – dokonalá souhra chutí i vítaný protiklad struktur

Medové řezy s karamelovým krémem – vláčný dezert s kondenzovaným mlékem, který se rozplývá na jazyku Sladké

Medové řezy s karamelovým krémem – vláčný dezert s kondenzovaným mlékem, který se rozplývá na jazyku

Maso
Svatomartinská husa na grilu – netradiční pečínka s kouřovou chutí
9

Svatomartinská husa na grilu – netradiční pečínka s kouřovou chutí

Kuřecí plátky s pečeným kaki – nevšední spojení masa a sladkého ovoce Maso

Kuřecí plátky s pečeným kaki – nevšední spojení masa a sladkého ovoce

Pikantní mleté hovězí maso po korejsku – rychlá exotika pro všední den Maso

Pikantní mleté hovězí maso po korejsku – rychlá exotika pro všední den

Vegetariánské
Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí Přílohy

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí

Loudavé vaření: Květáková krémová polévka na indický způsob připravená v pomalém hrnci Polévky

Loudavé vaření: Květáková krémová polévka na indický způsob připravená v pomalém hrnci

Nápoje
Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem Nápoje

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz? Nápoje
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Recepty
Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček Ryby a mořské plody
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Polévky
Staročeská couračka – tradiční polévka s kysaným zelím a bramborami ve veganské verzi

Staročeská couračka – tradiční polévka s kysaným zelím a bramborami ve veganské verzi

Husí kaldoun s játrovým knedlíčkem – sváteční polévka ze staročeské kuchyně Polévky

Husí kaldoun s játrovým knedlíčkem – sváteční polévka ze staročeské kuchyně

Loudavé vaření: Květáková krémová polévka na indický způsob připravená v pomalém hrnci Polévky

Loudavé vaření: Květáková krémová polévka na indický způsob připravená v pomalém hrnci

Předkrmy a chuťovky
Řepné ravioly s modrým sýrem a datlemi – elegantní a efektní předkrm jako z restaurace

Řepné ravioly s modrým sýrem a datlemi – elegantní a efektní předkrm jako z restaurace

Slaní šneci se zelím a škvarky – oblíbená chuťovka s typicky českým šmrncem Předkrmy a chuťovky

Slaní šneci se zelím a škvarky – oblíbená chuťovka s typicky českým šmrncem

Asijský wrap s tofu podle Kevina z restaurace Sia – rychlý oběd, který má šmrnc Předkrmy a chuťovky

Asijský wrap s tofu podle Kevina z restaurace Sia – rychlý oběd, který má šmrnc

Vegetariánské
Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku

Staročeská couračka – tradiční polévka s kysaným zelím a bramborami ve veganské verzi Polévky

Staročeská couračka – tradiční polévka s kysaným zelím a bramborami ve veganské verzi

Čočka s barevnou paprikou a zapečenými vejci – rychlé, syté a barevné jídlo z jedné pánve Vegetariánské

Čočka s barevnou paprikou a zapečenými vejci – rychlé, syté a barevné jídlo z jedné pánve

Maso
Kuřecí plátky s pečeným kaki – nevšední spojení masa a sladkého ovoce

Kuřecí plátky s pečeným kaki – nevšední spojení masa a sladkého ovoce

Hruškový koláč s mandlemi podle Bread Society – dokonalá souhra chutí i vítaný protiklad struktur Sladké

Hruškový koláč s mandlemi podle Bread Society – dokonalá souhra chutí i vítaný protiklad struktur

Babiččiny jablečné řezy z litého těsta podle V kuchyni vždy otevřeno Sladké

Babiččiny jablečné řezy z litého těsta podle V kuchyni vždy otevřeno

Saláty
Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem Maso

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem

Přílohy
Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu Maso

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu

Kynutý hrnkový knedlík plněný trhaným kuřetem s paprikovou omáčkou podle Marka Fichtnera Omáčky

Kynutý hrnkový knedlík plněný trhaným kuřetem s paprikovou omáčkou podle Marka Fichtnera

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Okamura o sundání ukrajinské vlajky: Splnil jsem slib. Facka válečným hrdinům, reagoval Jakob Pavel udělil milost dvěma ženám. Svou prezidentskou pravomoc využil popáté Poplach na belgickém letišti: Drony přerušily provoz. Může za to Rusko, tvrdí tajné služby

prima-zeny

Vojta Kotek porušil zákaz od Rádi. Na farmě má kohouta! Daniela se role zrádce zhostila na výbornou. Veroniku zákeřně připravila o statisíce Adela Vinczeová hádá Jana Krause: On by byl krásná žena, žehlí výroky kolegů v show

prima-zoom

Některé AI se odmítají vypnout Evakuace zraněného vojáka připomíná postapokalyptický film. Záchranný dron musel ujet 64 kilometrů Nejoblíbenější dětská jména v Česku: Jakub bojuje s Matyášem a Eliška s Viktorií

prima-fresh

Svatomartinská husa na grilu – netradiční pečínka s kouřovou chutí Smažené olomoucké tvarůžky s lepenicí – poctivá česká klasika k půllitru piva Baklava – voňavý orientální dezert z křupavého filo těsta, ořechů a medového sirupu

prima-cool

GTA 6 se znovu odkládá Michael Jackson brzy ovládne kina. První trailer jeho filmové biografie jde ve stopách Bohemian Rhapsody Kdy budou K-pop: Lovkyně démonů 2?

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Svatomartinská tradice je živá i dnes: Husa a mladé víno nesmějí chybět Romantika z filmu Prázdniny ožila. Filmový dům Kate Winslet je k pronájmu Co proti bolesti kloubů a kašli? Babičky radí křenové a hořčičné placky

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.