Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Kynutá máslová vánočka s mandlemi

Kynutá máslová vánočka s mandlemi

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Sádlové cukroví – Sádlovky s důlkem plným marmelády

Sádlové cukroví – Sádlovky s důlkem plným marmelády

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hit týdne

Další hity

Bramborový salát

Bramborový salát
Bramborový salát
Kokosové kuličky Rafaelo
Kokosové kuličky Rafaelo
Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy
Lososové kousky s brokolicí a čokoládové cookies z horkovzdušné fritézy
Citronové crinkles
Citronové crinkles
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Pravé Tiramisu podle Itala

Pravé Tiramisu podle Itala

Pravé Tiramisu podle Itala Zdroj: Michaela Cmíralová

  • Zavřít
Pravé Tiramisu podle Itala

Pravé Tiramisu podle Itala Zdroj: Michaela Cmíralová

Antonio je Ital každým coulem, narodil se v Benátkách a jídlo má doslova v genech. Je totiž už šestou generací, která se v linii Salvových věnuje kuchařskému umění. Jeden z jeho pradědů založil rodinnou firmu kolem roku 1870 a od té doby se v jejich rodině všichni věnují vaření a pečení.

Seznam.cz banner

Získali si v Benátkách takový věhlas, že dnes dodávají jídlo na ty nejhonosnější společenské události, které se konají v místních palácích.

Není tak mnoho lidí, kteří by věděli o italské kuchyni více. Antonio svolil a souhlasil, že odhalí tajemství jeho receptu na tiramisu tak, jak ho pro své klienty připravuje dnes. “Existuje mnoho způsobů, jak připravit tiramisu. Záleží, kdo má co rád a také, jakou hustotu požadujete. Já vám ukážu recept na velmi snadnou variantu, kterou si můžete kdykoli připravit doma. Je to moje nejoblíbenější verze. Sám ji dělám doma pro svou rodinu,” usmívá se Antonio.

Ingredience, které budete na recept potřebovat:

Množství odpovídá přípravě velkého narozeninového dortu. Pokud si chcete udělat pouze dvě až čtyři mističky na chuť, stačí vám čtvrtinové množství.

• 1 kg mascarpone

• 1 kg smetany ke šlehání

• 7 žloutků

• 150 g cukru

• špetka soli

• vanilkové aroma

• cukrářské piškoty savoiardi nebo k přípravě dortu světlý korpus

• kafe zředěné více vodou a oslazené cukrem (podle chuti, můžete nechat kafe i bez cukru, pokud máte rádi silnou kávovou chuť)

• kakao smíchané s práškovým cukrem

Postup:

Do velké mísy nalijte smetanu ke šlehání a přidejte mascarpone a cukr. Začněte šlehat. Ideální je pomoci si ručním mixérem. Jakmile jsou tyto ingredience spojené a cukr rozpuštěný, přidejte do mísy žloutky, kapku vanilkového extraktu a špetku soli a pokračujte ve šlehání. Měli byste získat poměrně hustou hmotu, ve které vám metla od šlehače zůstane snadno stát.

Hmotu můžete dát na chvíli do lednice, aby více ztuhla, zatímco se pustíte do přípravy misek a piškotů.

Dalším krokem je namočit piškoty do předpřipravené kávy. Pozor káva musí být studená, aby vám piškoty zůstaly vcelku. “Je třeba je tam jen lehce ponořit asi tak na dvě vteřiny, aby se nerozpadly a přebytečné kafe nechat okapat,” upozorňuje Antonio. Takto připravené piškoty vyskládáme do připravených pohárků na tiramisu. “Je na vás, kolik vrstev piškotů chctete dát. Já třeba miluju chuť kávy, takže dávám jedny piškoty na dno, pak vrstvu krému a to vše ještě jednou zopakuji. Můj šéfkuchař, ale začíná krémem a piškoty dává jen jednou doprostřed,” pokračuje Antonio.

Vyskládejte tedy piškoty na dno pohárků a na ně naneste krém, který jste nechali chladit v lednici. Nejlépe vám to půjde, pokud použijete plnicí sáček, můžete krém do misek dát ale i lžící. Přidejte druhou vrstvu v kávě namočených piškotů a na ně opět naneste vrstvu předpřipraveného krému. Jakmile jste hotovi, stačí tiramisu už jen dozdobit kakaem. Nejlepší variantou je smíchat kakao s práškovým cukrem a za pomoci sítka ho na tiramisu prosít. Hotové misky dejte ihned do lednice a servírujte vždy přímo z ní. Nikdy tiramisu nenechávejte dlouho v pokojové teplotě. Přece jen – jsou v něm čerstvá vejce.

Nejsnazší varianta, jak se tiramisu opravdu naučit, je zajet si přímo ke zdroji. “Doby, kdy se jezdilo po památkách, končí. Dnes můžete jet právě třeba do Benátek nebo jiné světové metropole a navštívit někoho z místních přímo u něj doma a naučit se tamní speciality od těch nejpovolanějších,” říká Katka Mikulková z cestovatelského portálu Travelove, který takovou možnost nabízí například v Římě, kde recept na tiramisu znají také velmi dobře.

Podívejte se na video recept, jak připravit pravé tiramisu a tiramisu dort:

Jak je to s čerstvými vejci v tiramisu?

Existuje ještě nadýchanější varianta tiramisu, která kromě žloutků obsahuje i vyšlehané bílky. Postup přípravy je stejný, jenom smetanu ke šlehání nahradíte bílky a máte tak místo šlehačky v tiramisu sníh, který ho ještě více odlehčí.

Co se použití čerstvých vajíček týče, pokud byste měli obavy, aby se vám tiramisu nezkazilo, Antonio prý běžně používá metodu konzervace pomocí cukru. Postup je následující. Vezmete si pánev do které dáte trochu vody, kterou ohřejete, přidáte do ní cukr a vaříte ho. Nesmí vám začít karamelizovat, to by znamenalo, že teplota vody je příliš vysoká. Takto svařenou vodu s cukrem pak přilijete do bílků ve chvíli, kdy si připravujete sníh do krému a máte jistotu, že se ve výsledném tiramisu nebudou množit nežádoucí bakterie.

Antonio nakonec ještě upozorňuje, že pokud tiramisu připravujete pro děti, neměli byste zapomenout použít bezkofeinovou kávu. “Moje děti tiramisu milují, ale když jim ho dělám jako dezert k večeři, rozhodně nechci, aby mi pak celou noc pobíhaly po bytě a nikdo z nás tak nemohl usnout,” směje se Antonio, “takže hlavně nezapomeňte, že pro děti byste měli použít variantu a kávou bez kofeinu.”

Od původního receptu prý prošla příprava tiramisu mnoha změnami, i přesto je prý jeho základní chuť stále zachována. “Receptura se mění stále, podle nových surovin i podle vývoje chutí dnešních zákazníků. Mění se dokonce i podle ročních období. V zimě například připravuji mnohem hutnější tučnější variantu než třeba v létě, kdy je dobré tiramisu odlehčit,” vysvětluje Antonio. Podle chuti si dnes do tiramisu můžete přidat třeba amaretto nebo pomerančovou kůru či skořici. Často se prý přidává trocha rumu do kávové směsi na piškoty. Dnes prý už existuje nepřeberné množství variant.

Pravé tiramisu podle Itala můžete připravit i jako dort, foto: Michaela Cmíralová

Zároveň ale Antonio dodává, že základ tiramisu je neměnný. Vždy máte mascarpone, žloutky a pak šlehačku nebo bílky. Hutnost výsledného moučníku pak závisí právě na poměru těchto přísad. V zásadě platí, že pokud chcete těžší variantu, přidáte mascarpone. Naopak čím více přidáte bílku nebo šlehačky, tím odlehčenější variantu získáte. Můžete se tak snadno rozhodnout, zda chcete vytvořit dort, který se bude krájet anebo pohárky, které vaši hosté mohou jíst třeba i lžičkou.

Autor: Michaela Cmíralová

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky káva cukr dort recept mascarpone tiramisu smetana žloutek bílek piškot tiramisu

Návrhy pro vás

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“ Předkrmy a chuťovky

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Kapří polévka s kaviárem a křupavými krutonky – sváteční pochoutka s noblesou Polévky

Kapří polévka s kaviárem a křupavými krutonky – sváteční pochoutka s noblesou

Matcha pusinky – nevšední twist na známé cukroví se zeleným čajem Sladké

Matcha pusinky – nevšední twist na známé cukroví se zeleným čajem

Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy Saláty

Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy

Florentýnky na plech – snadné mandlové cukroví z italského Toskánska Sladké
6

Florentýnky na plech – snadné mandlové cukroví z italského Toskánska

Křehké ořechy plněné pistáciovým krémem – luxusní cukroví s delikátní chutí bude ozdobou sváteční tabule Sladké

Křehké ořechy plněné pistáciovým krémem – luxusní cukroví s delikátní chutí bude ozdobou sváteční tabule

Kapří filety podle pánů z Rožmberka – slavnostní ryba pečená na slanině, medu a bylinkách Ryby a mořské plody

Kapří filety podle pánů z Rožmberka – slavnostní ryba pečená na slanině, medu a bylinkách

Schwarzwaldská štóla s višněmi – voňavý moučník inspirovaný legendárním dortem z Černého lesa Sladké

Schwarzwaldská štóla s višněmi – voňavý moučník inspirovaný legendárním dortem z Černého lesa


Přečtěte si také

Předkrmy a chuťovky
Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Polévky
Kapří polévka s kaviárem a křupavými krutonky – sváteční pochoutka s noblesou

Kapří polévka s kaviárem a křupavými krutonky – sváteční pochoutka s noblesou

Články ze světa vaření
Vánoce trochu jinak? dean&david přináší svěží alternativu svátečního stolu

Vánoce trochu jinak? dean&david přináší svěží alternativu svátečního stolu

Sladké
Matcha pusinky – nevšední twist na známé cukroví se zeleným čajem

Matcha pusinky – nevšední twist na známé cukroví se zeleným čajem

Saláty
Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy

Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy

Sladké
Florentýnky na plech – snadné mandlové cukroví z italského Toskánska

Florentýnky na plech – snadné mandlové cukroví z italského Toskánska

Sladké
Křehké ořechy plněné pistáciovým krémem – luxusní cukroví s delikátní chutí bude ozdobou sváteční tabule

Křehké ořechy plněné pistáciovým krémem – luxusní cukroví s delikátní chutí bude ozdobou sváteční tabule

PR článek
Vánoce, které voní po poctivosti

Vánoce, které voní po poctivosti

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha Těstoviny

Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek Těstoviny

Domácí rakouské fleky se zelím a tyrolským špekem – sytý pokrm plný koření a bylinek

Sladké
Matcha pusinky – nevšední twist na známé cukroví se zeleným čajem

Matcha pusinky – nevšední twist na známé cukroví se zeleným čajem

Florentýnky na plech – snadné mandlové cukroví z italského Toskánska Sladké
6

Florentýnky na plech – snadné mandlové cukroví z italského Toskánska

Schwarzwaldská štóla s višněmi – voňavý moučník inspirovaný legendárním dortem z Černého lesa Sladké

Schwarzwaldská štóla s višněmi – voňavý moučník inspirovaný legendárním dortem z Černého lesa

Maso
Vepřová líčka na cideru s bramborami a pórkem – pozvolna dušené maso s vůní jablek

Vepřová líčka na cideru s bramborami a pórkem – pozvolna dušené maso s vůní jablek

Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro Těstoviny

Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro

Venkovská vepřová paštika ve slanině – poctivá domácí delikatesa na chleba Maso

Venkovská vepřová paštika ve slanině – poctivá domácí delikatesa na chleba

Zelenina
Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal Zelenina

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti Zelenina

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Nápoje
Kávový likér – hedvábně sladký nápoj s rumem a karamelovým nádechem

Kávový likér – hedvábně sladký nápoj s rumem a karamelovým nádechem

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem Nápoje

Teplý ovocný punč ze švestkové limonády se skořicí, hřebíčkem a pomerančem

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce Nápoje

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Ryby a mořské plody
Kapří filety podle pánů z Rožmberka – slavnostní ryba pečená na slanině, medu a bylinkách

Kapří filety podle pánů z Rožmberka – slavnostní ryba pečená na slanině, medu a bylinkách

Rybí polévka s bílým vínem – sváteční klasika z kapra a kořenové zeleniny Polévky

Rybí polévka s bílým vínem – sváteční klasika z kapra a kořenové zeleniny

Kapr na karamelu s kokosovým mlékem – exotické spojení sladké, pikantní a jemně slané chuti Ryby a mořské plody

Kapr na karamelu s kokosovým mlékem – exotické spojení sladké, pikantní a jemně slané chuti

Polévky
Kapří polévka s kaviárem a křupavými krutonky – sváteční pochoutka s noblesou

Kapří polévka s kaviárem a křupavými krutonky – sváteční pochoutka s noblesou

Rybí polévka s hříbky – méně známá sváteční kombinace kapřího masa a sušených hub Polévky

Rybí polévka s hříbky – méně známá sváteční kombinace kapřího masa a sušených hub

Rybí polévka s bílým vínem – sváteční klasika z kapra a kořenové zeleniny Polévky

Rybí polévka s bílým vínem – sváteční klasika z kapra a kořenové zeleniny

Předkrmy a chuťovky
Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami Předkrmy a chuťovky

Vánoční focaccia – nadýchaný chlebový skvost provoněný olivovým olejem a bylinkami

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá Předkrmy a chuťovky

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Předkrmy a chuťovky
Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“

Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec Vegetariánské
7

Cibulový koláč krok za krokem – sytá svačina z červené cibule, kečupu a vajec

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni Vegetariánské

Quiche s dýní, fetou a čerstvým sýrem podle Romany z Na skok v kuchyni

Sladké
Voňavý trhanec s exotickým kaki – sladká snídaně ze špaldové mouky a svěžího ovoce

Voňavý trhanec s exotickým kaki – sladká snídaně ze špaldové mouky a svěžího ovoce

Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju Sladké

Vánočka s mandarinkou Hallabong – citrusová vůně z korejského ostrova Jeju

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem Maso

Kuřecí kousky s mangem z pomalého hrnce – exotická chuť a vůně, která se line celým domem

Saláty
Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy

Netradiční bramborový salát z pečených brambor podle Pavla Berkyho – moderní pojetí klasické vánoční přílohy

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá Předkrmy a chuťovky

Hermelínový salát se salámem a vejci – krémová delikatesa, která chutná nejlépe uleželá

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska Saláty

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Přílohy
Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Kynuté knedlíky plněné mletým masem – česká klasika s překvapením uvnitř

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta Přílohy

Italské krémové rizoto s houbami, kadeřávkem a oříšky podle Přemka Forejta

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita Maso

Česneková omáčka s uzeným masem – poctivá a lehce štiplavá česká specialita

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Hádka o Ukrajinu: Omluvte se, nebo odstupte, vyzval Zdechovský Majerovou. Ta si ťukala na čelo Rusko vypoví vojenskou dohodu s Českem. Týká se spolupráce i upevňování bezpečnosti v Evropě Vždy se choval normálně, říká známý obviněného z únosu chlapce na Zlínsku. Expert zmínil motiv

prima-zeny

Dojatý Kotek na vánoční zázrak nečeká. Ten největší se nám asi už stal, říká o Hubískovi Vrahem z Polabí je Tereza. Dramatické chvíle na mostě byly plné strachu i slz Vánoce moc nemusím, říká Richard Genzer. Kolegové ho pasovali na Anti Ježíška

prima-zoom

Jak zabíjel trojnásobný vrah Protivánek? Sledujte o víkendu Zimní šestiúhelník a kometu. Krásu předvánoční oblohy nenaruší svit Měsíce Letadlo se zřítilo do zamrzlé řeky. Z ledové pasti uniklo jen pár lidí, další zemřeli na mostě

prima-fresh

Vánoce trochu jinak? dean&david přináší svěží alternativu svátečního stolu Linecké košíčky s domácím taveným sýrem z tvarůžků – nevšední slané „cukroví“ Kapří polévka s kaviárem a křupavými krutonky – sváteční pochoutka s noblesou

prima-cool

První trailer nového Sherlocka Holmese Tom Cruise řádí v traileru nové katastrofické komedie od špičkového režiséra 7 nejlepších válečných filmů všech dob: Od Ryana k Apokalypse

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Autobus jako dům snů. Žena si splnila dětský sen a žije v pojízdné knihovně Jaké vánoční nástrahy číhají na kočky a psy? Tipy, jak nestrávit svátky na veterině Noblesní orchidej Phalaenopsis je ideální vánoční květina do paneláku

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.