Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Pravé Tiramisu podle Itala

Pravé Tiramisu podle Itala

Pravé Tiramisu podle Itala Zdroj: Michaela Cmíralová

  • Zavřít
Pravé Tiramisu podle Itala

Pravé Tiramisu podle Itala Zdroj: Michaela Cmíralová

Antonio je Ital každým coulem, narodil se v Benátkách a jídlo má doslova v genech. Je totiž už šestou generací, která se v linii Salvových věnuje kuchařskému umění. Jeden z jeho pradědů založil rodinnou firmu kolem roku 1870 a od té doby se v jejich rodině všichni věnují vaření a pečení.

Seznam.cz banner

Získali si v Benátkách takový věhlas, že dnes dodávají jídlo na ty nejhonosnější společenské události, které se konají v místních palácích.

Není tak mnoho lidí, kteří by věděli o italské kuchyni více. Antonio svolil a souhlasil, že odhalí tajemství jeho receptu na tiramisu tak, jak ho pro své klienty připravuje dnes. “Existuje mnoho způsobů, jak připravit tiramisu. Záleží, kdo má co rád a také, jakou hustotu požadujete. Já vám ukážu recept na velmi snadnou variantu, kterou si můžete kdykoli připravit doma. Je to moje nejoblíbenější verze. Sám ji dělám doma pro svou rodinu,” usmívá se Antonio.

Ingredience, které budete na recept potřebovat:

Množství odpovídá přípravě velkého narozeninového dortu. Pokud si chcete udělat pouze dvě až čtyři mističky na chuť, stačí vám čtvrtinové množství.

• 1 kg mascarpone

• 1 kg smetany ke šlehání

• 7 žloutků

• 150 g cukru

• špetka soli

• vanilkové aroma

• cukrářské piškoty savoiardi nebo k přípravě dortu světlý korpus

• kafe zředěné více vodou a oslazené cukrem (podle chuti, můžete nechat kafe i bez cukru, pokud máte rádi silnou kávovou chuť)

• kakao smíchané s práškovým cukrem

Postup:

Do velké mísy nalijte smetanu ke šlehání a přidejte mascarpone a cukr. Začněte šlehat. Ideální je pomoci si ručním mixérem. Jakmile jsou tyto ingredience spojené a cukr rozpuštěný, přidejte do mísy žloutky, kapku vanilkového extraktu a špetku soli a pokračujte ve šlehání. Měli byste získat poměrně hustou hmotu, ve které vám metla od šlehače zůstane snadno stát.

Hmotu můžete dát na chvíli do lednice, aby více ztuhla, zatímco se pustíte do přípravy misek a piškotů.

Dalším krokem je namočit piškoty do předpřipravené kávy. Pozor káva musí být studená, aby vám piškoty zůstaly vcelku. “Je třeba je tam jen lehce ponořit asi tak na dvě vteřiny, aby se nerozpadly a přebytečné kafe nechat okapat,” upozorňuje Antonio. Takto připravené piškoty vyskládáme do připravených pohárků na tiramisu. “Je na vás, kolik vrstev piškotů chctete dát. Já třeba miluju chuť kávy, takže dávám jedny piškoty na dno, pak vrstvu krému a to vše ještě jednou zopakuji. Můj šéfkuchař, ale začíná krémem a piškoty dává jen jednou doprostřed,” pokračuje Antonio.

Vyskládejte tedy piškoty na dno pohárků a na ně naneste krém, který jste nechali chladit v lednici. Nejlépe vám to půjde, pokud použijete plnicí sáček, můžete krém do misek dát ale i lžící. Přidejte druhou vrstvu v kávě namočených piškotů a na ně opět naneste vrstvu předpřipraveného krému. Jakmile jste hotovi, stačí tiramisu už jen dozdobit kakaem. Nejlepší variantou je smíchat kakao s práškovým cukrem a za pomoci sítka ho na tiramisu prosít. Hotové misky dejte ihned do lednice a servírujte vždy přímo z ní. Nikdy tiramisu nenechávejte dlouho v pokojové teplotě. Přece jen – jsou v něm čerstvá vejce.

Nejsnazší varianta, jak se tiramisu opravdu naučit, je zajet si přímo ke zdroji. “Doby, kdy se jezdilo po památkách, končí. Dnes můžete jet právě třeba do Benátek nebo jiné světové metropole a navštívit někoho z místních přímo u něj doma a naučit se tamní speciality od těch nejpovolanějších,” říká Katka Mikulková z cestovatelského portálu Travelove, který takovou možnost nabízí například v Římě, kde recept na tiramisu znají také velmi dobře.

Podívejte se na video recept, jak připravit pravé tiramisu a tiramisu dort:

Jak je to s čerstvými vejci v tiramisu?

Existuje ještě nadýchanější varianta tiramisu, která kromě žloutků obsahuje i vyšlehané bílky. Postup přípravy je stejný, jenom smetanu ke šlehání nahradíte bílky a máte tak místo šlehačky v tiramisu sníh, který ho ještě více odlehčí.

Co se použití čerstvých vajíček týče, pokud byste měli obavy, aby se vám tiramisu nezkazilo, Antonio prý běžně používá metodu konzervace pomocí cukru. Postup je následující. Vezmete si pánev do které dáte trochu vody, kterou ohřejete, přidáte do ní cukr a vaříte ho. Nesmí vám začít karamelizovat, to by znamenalo, že teplota vody je příliš vysoká. Takto svařenou vodu s cukrem pak přilijete do bílků ve chvíli, kdy si připravujete sníh do krému a máte jistotu, že se ve výsledném tiramisu nebudou množit nežádoucí bakterie.

Antonio nakonec ještě upozorňuje, že pokud tiramisu připravujete pro děti, neměli byste zapomenout použít bezkofeinovou kávu. “Moje děti tiramisu milují, ale když jim ho dělám jako dezert k večeři, rozhodně nechci, aby mi pak celou noc pobíhaly po bytě a nikdo z nás tak nemohl usnout,” směje se Antonio, “takže hlavně nezapomeňte, že pro děti byste měli použít variantu a kávou bez kofeinu.”

Od původního receptu prý prošla příprava tiramisu mnoha změnami, i přesto je prý jeho základní chuť stále zachována. “Receptura se mění stále, podle nových surovin i podle vývoje chutí dnešních zákazníků. Mění se dokonce i podle ročních období. V zimě například připravuji mnohem hutnější tučnější variantu než třeba v létě, kdy je dobré tiramisu odlehčit,” vysvětluje Antonio. Podle chuti si dnes do tiramisu můžete přidat třeba amaretto nebo pomerančovou kůru či skořici. Často se prý přidává trocha rumu do kávové směsi na piškoty. Dnes prý už existuje nepřeberné množství variant.

Pravé tiramisu podle Itala můžete připravit i jako dort, foto: Michaela Cmíralová

Zároveň ale Antonio dodává, že základ tiramisu je neměnný. Vždy máte mascarpone, žloutky a pak šlehačku nebo bílky. Hutnost výsledného moučníku pak závisí právě na poměru těchto přísad. V zásadě platí, že pokud chcete těžší variantu, přidáte mascarpone. Naopak čím více přidáte bílku nebo šlehačky, tím odlehčenější variantu získáte. Můžete se tak snadno rozhodnout, zda chcete vytvořit dort, který se bude krájet anebo pohárky, které vaši hosté mohou jíst třeba i lžičkou.

Autor: Michaela Cmíralová

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky káva cukr dort recept mascarpone tiramisu smetana žloutek bílek piškot tiramisu

Návrhy pro vás

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem Předkrmy a chuťovky

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech Sladké

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech

Jumeokbap: Korejské rýžové koule – výborná svačina, která má duši Předkrmy a chuťovky

Jumeokbap: Korejské rýžové koule – výborná svačina, která má duši

Francouzský moučník Marjolaine – sladké řezy s čokoládou, žloutkovým krémem a griliášem Sladké

Francouzský moučník Marjolaine – sladké řezy s čokoládou, žloutkovým krémem a griliášem

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku Maso

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku

Dokonalý vídeňský řízek se salátem krok za krokem od Lubojatzky Couple Maso

Dokonalý vídeňský řízek se salátem krok za krokem od Lubojatzky Couple

Loudavé vaření: Stifado – řecký hovězí guláš s červeným vínem a rajčaty z pomalého hrnce Maso

Loudavé vaření: Stifado – řecký hovězí guláš s červeným vínem a rajčaty z pomalého hrnce

Dukátové buchtičky s dýňovým krémem – známá sladká klasika v podzimním kabátku Sladké

Dukátové buchtičky s dýňovým krémem – známá sladká klasika v podzimním kabátku


Přečtěte si také

Předkrmy a chuťovky
Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Soutěžící
Zdeněk Virag pozve na zábavu kouzelníka

Zdeněk Virag pozve na zábavu kouzelníka

Sladké
Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech

Předkrmy a chuťovky
Jumeokbap: Korejské rýžové koule – výborná svačina, která má duši

Jumeokbap: Korejské rýžové koule – výborná svačina, která má duši

Prostřeno!
Prostřeno: Hovězí vývar s celestýnskými nudlemi

Prostřeno: Hovězí vývar s celestýnskými nudlemi

Prostřeno!
Prostřeno: Nadýchané lívance s tvarohovým krémem a ovocným rozvarem

Prostřeno: Nadýchané lívance s tvarohovým krémem a ovocným rozvarem

Prostřeno!
Prostřeno: Vepřová panenka se švestkovou omáčkou z portského vína a bramborový fondán

Prostřeno: Vepřová panenka se švestkovou omáčkou z portského vína a bramborový fondán

Prostřeno!
Prostřeno: Salát na asijský způsob

Prostřeno: Salát na asijský způsob

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Maso
Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku

Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha Těstoviny

Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku Vegetariánské

Bez masa: Smažené udon nudle se zeleninou na thajský způsob – barevná asijská směs z woku

Sladké
Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech

Francouzský moučník Marjolaine – sladké řezy s čokoládou, žloutkovým krémem a griliášem Sladké

Francouzský moučník Marjolaine – sladké řezy s čokoládou, žloutkovým krémem a griliášem

Dukátové buchtičky s dýňovým krémem – známá sladká klasika v podzimním kabátku Sladké

Dukátové buchtičky s dýňovým krémem – známá sladká klasika v podzimním kabátku

Maso
Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku

Dokonalý vídeňský řízek se salátem krok za krokem od Lubojatzky Couple Maso

Dokonalý vídeňský řízek se salátem krok za krokem od Lubojatzky Couple

Loudavé vaření: Stifado – řecký hovězí guláš s červeným vínem a rajčaty z pomalého hrnce Maso

Loudavé vaření: Stifado – řecký hovězí guláš s červeným vínem a rajčaty z pomalého hrnce

Předkrmy a chuťovky
Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Pečená kuřecí stehna s kedlubnovým zelím – česká klasika s lehce netradiční přílohou Maso

Pečená kuřecí stehna s kedlubnovým zelím – česká klasika s lehce netradiční přílohou

Kuřecí stehenní řízky s hořčicí a mrkví z jednoho hrnce – snadný a chutný oběd skoro bez práce Maso

Kuřecí stehenní řízky s hořčicí a mrkví z jednoho hrnce – snadný a chutný oběd skoro bez práce

Nápoje
Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem Nápoje

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz? Nápoje
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Recepty
Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček Ryby a mořské plody
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Polévky
Bavorská sýrová polévka se slaninou a romadurem podle Marka Fichtnera

Bavorská sýrová polévka se slaninou a romadurem podle Marka Fichtnera

Poctivá bažantí polévka – vývar s žampiony a čerstvými bylinkami Polévky

Poctivá bažantí polévka – vývar s žampiony a čerstvými bylinkami

Staročeská couračka – tradiční polévka s kysaným zelím a bramborami ve veganské verzi Polévky

Staročeská couračka – tradiční polévka s kysaným zelím a bramborami ve veganské verzi

Předkrmy a chuťovky
Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Jumeokbap: Korejské rýžové koule – výborná svačina, která má duši Předkrmy a chuťovky

Jumeokbap: Korejské rýžové koule – výborná svačina, která má duši

Řepné ravioly s modrým sýrem a datlemi – elegantní a efektní předkrm jako z restaurace Předkrmy a chuťovky

Řepné ravioly s modrým sýrem a datlemi – elegantní a efektní předkrm jako z restaurace

Předkrmy a chuťovky
Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Křupavý květák se strouhankou, parmezánem a pažitkovou smetanou – rychlý a lahodný vege oběd Vegetariánské

Křupavý květák se strouhankou, parmezánem a pažitkovou smetanou – rychlý a lahodný vege oběd

Fazolové kuličky s mrkvovou kaší a kapustovým pestem – zdravé a chutné vegetariánské jídlo Vegetariánské

Fazolové kuličky s mrkvovou kaší a kapustovým pestem – zdravé a chutné vegetariánské jídlo

Sladké
Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech

Makové a tvarohové hřebínky se švestkami a meruňkami – voňavé pečivo jako od babičky Sladké

Makové a tvarohové hřebínky se švestkami a meruňkami – voňavé pečivo jako od babičky

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska Saláty

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Saláty
Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat Saláty

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Přílohy
Krémové špaldoto se smetanou a vůní šafránu podle Huga Hromase

Krémové špaldoto se smetanou a vůní šafránu podle Huga Hromase

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí Přílohy

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu Maso

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Minář se vrací do vedení Milionu chvilek, očekává palbu hnojometů. Nebojím se, vzkázal Kde je Putin? Bojí se, kancelář si proto „naklonoval“ v různých částech Ruska, tvrdí novináři Klaus: Jednání Pavla s Babišem mě šokovalo. Prezident se snaží o radikální změnu systému

prima-zeny

Scénář Nočního operatéra se Vaculíkovi líbil hned. Herec si na Vánoce dopřeje kapra i řízek Každá komplikace je vlastně fajn, směje se Vojta Kotek problémům s chráněnými druhy Dřív jsem riskoval, dnes chci klid, říká Lukáš Vaculík. V práci sází na lidi

prima-zoom

Únos letadla skončil sebevraždami Město s nejdelším názvem na světě: Vítěz má 111 písmen a ročně ho navštěvují miliony lidí Taneční mistr sexuálně zneužíval děti ve školkách. Velké množství obětí si pečlivě dokumentoval

prima-fresh

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech Jumeokbap: Korejské rýžové koule – výborná svačina, která má duši

prima-cool

VIDEO: Nový trailer Bouřlivých výšin Avatar 3 bude rekordně dlouhý. Oficiálně potvrzená stopáž si skoro říká o pauzu na záchod Potlesk nebere konce. Tom Felton se vrátil do role Draca Malfoye a je z toho dojemné video

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

30 nejkrásnějších adventních přání. Co se píše k adventu? Tipy na prodloužený listopadový víkend: Objevte Kladensko a Slánsko Obložené chlebíčky za socialismu: Jaké byly nejoblíbenější?

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.