návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Hruškový crumble

Hodnoceno: 0x
4 porce
do 1 hodiny
Hruškový crumble
Autor: P&G Foodies Hruškový crumble
Chcete si dopřát pořádnou ovocnou bombu? Vyzkoušejte hruškový crumble s malinami! P&G Foodies si ho opravdu pochvalují.

Suroviny (4 porce)

Postup

  1. Předehřejte troubu na 175 °C.
  2. Jablka ani hrušky neloupejte. Nakrájejte je na měsíčky, případně ještě můžete překrojit. Spolu s malinami je přesypte do větší mísy.
  3. Přidejte nastrouhaný zázvor, ½ lžičky skořice a přilijte 50 ml sirupu. Vše promíchejte. Vůbec nevadí, pokud se některé maliny během míchání rozmačkají.
  4. Připravte malý pekáček (nebo pánev do trouby), který si vymažte kouskem ghí. Do něj přesypte ovoce.
  5. V další misce si prsty smíchejte vločky, nahrubo nasekané ořechy, kokosový cukr, vanilku a máslo. Prsty si vytvořte něco jako drobenku, kterou použijte na zakrytí ovoce.
  6. Pečte přibližně 35 min. Jezte ještě teplé a třeba se zmrzlinou nebo řeckým jogurtem.

P&G Foodies
Gábina a Petr Kučerovi

Blog www.PGfoodies.com jsme začali psát po návratu z Anglie, kde jsme žili téměř celý rok. Díky strávenému času po boku kamarádky a šéfkuchařky Saimy Khan jsme začali vnímat jídlo úplně v jiných rozměrech. Začali jsme si ho užívat a naučili jsme se zpracovat zeleninu tak, že bez ní už nemůžeme být. Zároveň myslíme na to, aby jídlo i krásně vypadalo. Pomáhá to totiž k tomu, aby se naše rodina nebála něco "zdravějšího" ochutnat. Vyřadili jsme z jídelníčku lepek, rafinovaný cukr a snížili jsme příjem mléčných produktů, moc nám to vyhovuje a o tento způsob vaření se na blogu chceme podělit.

Vytvořili jsme si i vlastní e-shop www.honestmarket.cz s produkty, které nesmějí u nás v kuchyni chybět.

Související témata: Sladké