Suroviny
- hovězí nízký roštěnec 800 g
- sůl
- pepř (čerstvě namletý)
- cibule 2 ks
- máslo (nebo Rama Cullinese) 50 g
- žampiony (Čerstvé) 500 g
- rajský protlak 50 g
- zakysaná smetana 200 ml
- červené víno 100 ml
- nakládané okurky 50 g
- hořčice 1 lžička
- bujón (Knorr Bohatý bujón hovězí) 1 kalíšek
Postup přípravy
- Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme. Cibuli a okurky nakrájíme též na nudličky, houby na plátky.
- Na pánvi rozpálíme tuk a přidáme cibuli, kterou necháme zesklovatět. Přidáme maso a prudce opečeme. Dále přidáme plátky hub a restujeme. Po chvíli přilijeme protlak, zakysanou smetanu s vínem a dochutíme hořčicí. Na závěr přilijeme bujón připravený z Knorr Bohatý bujón Hovězí. Vše přivedeme k varu a přidáme nudličky okurek a posekanou petrželovou nať.
- Podáváme s vařenou rýží nebo opečenými brambory.
KOMERČNÍ SDĚLENÍ