Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Hovězí Stroganoff

4 porce
do 30 minut
Hovězí Stroganoff
Hovězí Stroganoff Autor: Knorr
Původem ruský recept z poloviny 19. století se stal celosvětově oblíbeným a vaří se v mnoha úpravách. Základem je hovězí maso nakrájené na nudličky a k němu omáčka se základem ze smetany. Výhodou tohoto pokrmu je nejen skvělá chuť, ale hlavně rychlost přípravy.
Reklama
Reklama

Postup

  1. Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme. Cibuli a okurky nakrájíme též na nudličky, houby na plátky.
  2. Na pánvi rozpálíme tuk a přidáme cibuli, kterou necháme zesklovatět. Přidáme maso a prudce opečeme. Dále přidáme plátky hub a restujeme. Po chvíli přilijeme protlak, zakysanou smetanu s vínem a dochutíme hořčicí. Na závěr přilijeme bujón připravený z Knorr Bohatý bujón Hovězí. Vše přivedeme k varu a přidáme nudličky okurek a posekanou petrželovou nať.
  3. Podáváme s vařenou rýží nebo opečenými brambory.
Reklama

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama