Postup přípravy
- nesmíme jej propéct
Head
- brambory 1 dávka
- bylinky 1 dávka
- strouhanka 1 dávka
- olej 1 dávka
Postup přípravy
Příprava:
Parmazán a letní lanýž nastrouháme v poměru půl na půl a necháme dva dny v lednici, aby sýr do sebe natáhl vůni houby.
Bramborové noky uvaříme v zeleninovém vývaru. Strouhanou směs nasypeme do rozpálené pánve a noky přihodíme a promícháme.
Můžeme podávat ozdobené strouhaným lanýžem.
Hamburger je směsí hovězího masa – Dario používá maso z břicha, z prsou, lýtek a s trochou hovězího sádla. Hamburger by měl mít minimálně 5 cm tloušťku. Lehce ho obalíme ve strouhance a opečeme na rozpáleném olivovém oleji, nesmíme jej propéct, nejlepší je opečený středně, aby uprostřed zůstal růžový.Podáváme s bramborami pečenými v troubě se směsí soli a libovolných bylinek.