Suroviny
Postup přípravy
Smícháme mléko, vejce, prosátou mouku a špetku soli do hustého těsta a nakonec lehce nastrouháme citronovou kůru. Pak na ohřátou pánev lijeme těsto a děláme klasické palačinky, ty poté potřeme krémem, přidáme zvolené ovoce, zabalíme a nakrájíme jako maki sushi.
Propláchneme sushi rýži pod vodou, dáme vařit na 15 minut do litru vody smíchané s kokosovým mlékem, které je ochuceno vanilkovým cukrem. Po uvaření necháme rýži vychladit, na rýžový papír pokládáme rýži, na ni ovoce a zarolujeme, zarolovanou rýži poté můžeme obalit v kokosu, oříškách, lentilkách, nakonec nakrájíme na kolečka, které polijeme roztopenou čokoládou.
Do mixéru vložíme jahody, cukr dle chuti a šťávu z jednoho citrónu, vše rozmixujeme a vytvoříme jahodový dip