Dezert
- kokos
- drcené pistácie
Postup přípravy
Ovoce dle chuti nakrájíme nebo necháme o velikosti sousta a naaranžujeme na talíř
Do jedné mističky dáme strouhaný kokos, do další drcené pistácie
Čokoládu nalámeme do fondue fontány, zapálíme svíčku a necháme čokoládu nad plamínkem rozpustit
Průběžně přidáváme k čokoládě máslo, aby nebyla až příliš hustá(pokud bude velmi hustá, ovoce v ní uvízne) Jakmile je čokoláda rozpuštěná, můžeme začít namáčet kousky ovoce a následně obalovat v kokosu nebo pistáciích
K čokoládovému fondue můžeme podávat i vanilkovou zmrzlinu
Dezert
Čokoládové fondue
Ingredience:
jahody
ananas
mango
banán a další ovoce dle chuti
hořká čokoláda alespoň 2 tabulky
máslo
strouhaný kokos
drcené pistácie