Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Čokoládová quinoa

1 porce
do 30 minut
Čokoládová quinoa
Čokoládová quinoa Autor: KitchenStory.cz
Pokud hledáte nové nápady na zdravé snídaně, zkuste tuto čokoládovou quinou. Nejenže vypadá krásně, ale navíc skvěle chutná a je plná bílkovin, minerálů, antioxidantů a je bohatá na omega-3 mastné kyseliny.
Reklama

Suroviny (1 porce)

Reklama

Postup

  1. Příprava je opravdu jednoduchá a rychlá, takže si ji může člověk udělat hned zrána, než vyrazí do práce. Je to skvělý začátek do nového dne, který vás doslova nabije energií. Quinou také můžete nechat přes noc ve vodě, kdy namočená semínka začnou klíčit. Quinoa tak několikanásobně zvýší své nutriční kvality.
  2. Semínka vařte v čisté vodě, alespoň 15 minut, quinoa by měla být uvařená tak akorát na skus. Jakmile je hotová a zdvojnásobí svůj objem, přidejte kokosové mléko, lněná semínka, kakao, med a na drobno nasekanou čokoládu. Všechno dobře míchejte, dokud se čokoláda nerozpustí, aby se dostala ke každému semínku.
  3. Přidejte oříšky společně s plátky kokosu. Můžete ještě opražit na pánvi, to vylepší jejich chuť.
Reklama

 

Čokoládová quinoa Foto:

Čokoládová quinoa                                                                                          Foto: KitchenStory.cz

KITCHEN STORY

Kitchen Story Foto:

… aneb manželé v kuchyni!

Ze začátku to bylo vaření pro pár přátel a rodinu, ale pak se z toho stalo něco víc. Jirka a Marika se rozhodli, že se se svými každodenními zážitky, zkušenostmi a postřehy z kuchyně chtějí podělit a tak vznikl food blog KITCHEN STORY, kterému věnují každičkou volnou chvilku. Jejich obrovská výhoda je v tom, že jsou na to dva.  

Marika má ráda jednoduchou kuchyni o pár ingrediencích, která nezabere moc času a také zastává úlohu fotografa a stylisty. Jirka má radši větší výzvy, a proto se často pouští do složitějších receptů, navštěvuje kurzy vaření a různé kulinářské soutěže. Skloubením svých vlastností dokážou blogu propůjčit daleko rozmanitější pohled na život v kuchyni i mimo něj.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama