Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Restaurace
  • Časopis
  • Recepty z TV
  • Speciál: Velikonoce
  • Prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Nákupy
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Restaurace
    • Časopis
    • Recepty z TV
    • Speciál: Velikonoce
    • Prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Nákupy

Nejlepší recept na boloňské špagety krok za krokem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Jednoduchá dýňová polévka

Houbový guláš: nejlepší recept z lesních hub

Gastro akce a food festivaly

Hit týdne

Další hity

Boloňské špagety

Boloňské špagety
Mramorová hrníčková bábovka
Čočková polévka
Populární
Hanácký salát z červeného zelí podle Máma peče doma
Zamotaný koláč z listového těsta s nivou a vlašskými ořechy
Králík na paprice se špeclemi podle Besky
Retro street food ze sousedního Polska. Vyzkoušejte zapiekanku!
Bramborové gnocchi se zeleninou z jednoho plechu

Užijte si nezapomenutelné kulinární zážitky

Chef Time Fest - léto 2014

Chef Time Fest - léto 2014

  • Zavřít

Chef Time Fest - léto 2014

Po úspěšném zimním festivalu CHEF TIME FEST, kde se spojili ti nejlepší šéfkuchaři v Praze pod heslem "V jeden čas na jednom místě", přicházejí autoři konceptu s letním festivalem, který se bude konat 26. 5.–8. 6. 2014.

Unikátní festival CHEF TIME FEST přináší špičkovou zážitkovou gastronomii, kde můžete ochutnat speciálně jídla vytvořená těmi nejlepšími českými šéfkuchaři. A nejde jen o jídlo, v nabídce jsou i speciální akce s ochutnávkou vín nebo párování jídla s víny.

V letním stylu

Oproti zimnímu festivalu přinášejí organizátoři zásadní změnu: jednotlivé akce se budou konat na více místech, zapojeny budou i venkovní prostory, jako jsou zahrady a terasy. Ty zahrnují např zájezdní hostinec Na Štěpáně, kde můžete s CHEF TIME FESTEM oslavit dětský den. Ve španělské tapas restauraci La Terrassa se zase hosté mohou těšit na finger food a živou hudbu s fantastickým výhledem na Vltavu.

Chef’s table se vrací

Nejoblíbenější akcí zimního festivalu se stal chef’s table: pětichodové menu od pěti šéfkuchařů, kde si mohli návštěvníci s šéfkuchaři popovídat u stolu. Na letní vydání jsou proto připraveny rovnou tři: dva v domovské restauraci CHEF TIME FESTU AvantGarde a jeden v asijském stylu v panoramatické restauraci AUREOLE. Nově se na chef’s table představí Jakub Černý (RadissonBlu Alcron), Radek David (La Veranda, Babiččina zahrada), Roman Dolejš (La Gare), Marek Šáda (Mlýnec) a Titus Eliáš (Na konci).

Cesta po Asii

Asijská kuchyně je v posledních letech v Praze velmi populární, a proto se organizátoři rozhodli uspořádat okružní cestu po Asii v pražském Buddha Baru. Sedmichodové menu budou vařit ti nejpovolanější: Patrik Havlíček (AvantGarde), Ari Munandar (Hilton Prague OldTown) a Lukáš Želechovský (Buddha Bar Prague). Těšit se můžete na grilovaného úhoře, domácí rámen s barbecue vepřovým nebo třeba dvakrát vařená hovězí žebra.

Souboj vinařství aneb Česko versus Slovensko

Další unikátní akcí festivalu je sedmichodové menu v hotelu MandarinOriental spojené s mezinárodním soubojem vinařství. Zatímco si vychutnáte fantastické menu pod taktovkou Marka Fichtnera (Augustine), Miroslava Kaliny (Kalina Cuisine&Vins) a Jiřího Štifta (Essensia, MandarinOriental), u každého chodu budou o vaši přízeň soupeřit vína ze dvou vinařství: za Českou republiku Vinselekt Michlovský a za Slovensko Elesko. Večerem vás bude provázet výklad samotného pana Michlovského a slovenských sommeliérů.

Petr Hajný a restaurace Krajinská 27

Mnozí z vás jistě přemýšleli, jaké bude další působiště Petra Hajného, bývalého šéfkuchaře Chagall’s Club Restaurant. Dobrá zpráva: na konci května otevírá restauraci a minipivovar Krajinská 27 v Českých Budějovicích a vy si užijete představení celého konceptu v podobě menu s pivním párováním. A nebojte se, nemusíte jezdit až do Budějovic, Petr Hajný přijede do Prahy.

Bordeaux alternatif

K jídlu samozřejmě patří víno, a tak se CHEF TIME FEST spojil s vinným festivalem Bordeaux Alternatif v hotelu Diplomat, kde se dozvíte, že skvělé Bordeaux nemusí být drahé. Na vinných degustacích otestujete vína téměř třiceti francouzských vinařství. Na tato vína bude zároveň napárován poslední chef’s table CHEF TIME FESTU, 4. června v Avantgarde. Ochutnáte netradiční cibulové consommé, makrelu v moderním povedení nebo třeba telecí květovou špičku.

Kdo bude vařit?

Kompletní seznam účastníků a jejich profily najdete na www.cheftimefest.cz. Mezi potvrzené kuchařské hvězdy patří:

Patrik Bečvář (InterContinental), Jakub Černý (RadissonBlu Alcron), Radek David (La Veranda, Babiččina zahrada), Roman Dolejš (La Gare), Titus Eliáš (Na konci, Na kopci), Marek Fichtner (Augustine), Petr Hajný (Krajinská 27), Patrik Havlíček (AvantGarde), Miroslav Kalina (KalinaCuisine&Vins), Karolína Kocincová (Kempinski), Jan Kracík (Pot-au-feu), Jiří Král (Aureole), Tomáš Levý (Café Fara), Ari Munandar (Zinc, HiltonPrague OldTown), Enrico Neie (La Terassa), Marek Raditsch (Kampa group), Martin Slezák (Na Štěpáně), Marek Šáda (Mlýnec), Jiří Štift (Essensia, MandarinOriental) a Lukáš Želechovský (Buddha Bar).

Všechny vstupenky jsou k zakoupení online na stránkách www.cheftimefest.cz. Tam také najdete celý program festivalu, seznam účastníků i kompletní připravená menu.

Autor: PR, Klára Michalová

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background
Sdílejte článek

Návrhy pro vás

Recepty

Nakládané špekáčky s cibulí a okurkou v pikantní marinádě

Slané koláče

Anglický máslový páj s bramborovou náplní z Lancastershiru

Recepty

Řízky obalené naruby zapečené s cibulí

Sladké

Banánový jahelník s tvarohem a malinami podle Mamachef

Recepty

Čokoládová bábovka s cheesecake náplní

Sladké

Thajské banánové smaženky s kokosem

Polévky

Slepičí vývar s knedlíčky z drůbežích jater, vlasovými nudlemi a šafránovou zeleninou

Recepty

Golubce: plněné zelné listy s mletým masem v rajčatové omáčce


Přečtěte si také

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Karamelizovaná cibule: Recept krok za krokem i tipy, jak ji použít

Recepty

Nakládané špekáčky s cibulí a okurkou v pikantní marinádě

Slané koláče

Anglický máslový páj s bramborovou náplní z Lancastershiru

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Díky tomuto nádobí ušetříte tisíce korun. Zdědí ho i vaše vnoučata

Recepty

Řízky obalené naruby zapečené s cibulí

Sladké

Banánový jahelník s tvarohem a malinami podle Mamachef

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni

Vyzkoušejte jednoduchý způsob, jak lze uchovat čerstvý medvědí česnek až dva roky

Recepty

Čokoládová bábovka s cheesecake náplní

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
4

Rychlá večeře: Nivová omáčka k těstovinám

Recepty

Milánské špagety s mletým masem: Rychlá večeře za pár kaček

Těstoviny

Těstoviny s uzeným masem, medvědím česnekem a brynzou

Sladké

Banánový jahelník s tvarohem a malinami podle Mamachef

Recepty

Čokoládová bábovka s cheesecake náplní

Sladké

Thajské banánové smaženky s kokosem

Recepty

Řízky obalené naruby zapečené s cibulí

Polévky

Slepičí vývar s knedlíčky z drůbežích jater, vlasovými nudlemi a šafránovou zeleninou

Recepty

Vepřové výpečky se špenátem a chlupatými knedlíky – recept na českou klasiku, jak ji máme rádi

Recepty

Vepřové výpečky se špenátem a chlupatými knedlíky – recept na českou klasiku, jak ji máme rádi

Česká kuchyně

Taštičky z bramborového těsta plněné zelnou náplní podle Viléma Vrabce

Recepty

Milánské špagety s mletým masem: Rychlá večeře za pár kaček

Gastro akce a food festivaly

Michelinské umění a barman světové třídy v The Monkey Bar Prague

Recepty

Kořeněný pečený čaj s rozmarýnem

Nápoje

Horký vánoční punč z červeného vína a rumu s brusinkami

Ryby a mořské plody

Treska skrei s paprikovým pyré a pažitkovými baby brambůrky

Ryby a mořské plody

Poklady francouzské kuchyně: Treska po pařížsku

Polévky

Chowder aneb hustá lososová polévka s kukuřicí

Polévky

Slepičí vývar s knedlíčky z drůbežích jater, vlasovými nudlemi a šafránovou zeleninou

Polévky

Miso polévka s rýžovými nudlemi, mořskou řasou a houbami shitake

Recepty

Valašská bílá kyselica z kysaného zelí s klobásou a slaninou

Předkrmy a chuťovky

Korejské bezvaječné pažitkové palačinky s krevetkami

Recepty

Báč – pečený bramborák se slaninou

Recepty

Palivec – pikantní pomazánka se sýrem a podlitá pivem

Polévky

Miso polévka s rýžovými nudlemi, mořskou řasou a houbami shitake

Vegetariánské

Bez masa: Sladkokyselý panýr se zeleninou podle Zdeňka Pohlreicha

Recepty

Palivec – pikantní pomazánka se sýrem a podlitá pivem

Sladké

Thajské banánové smaženky s kokosem

Recepty

Jablečný chalupářský koláč babičky Haničky

Maso

Opálené kuře s karamelovým dresinkem a klementinkou podle Ottolenghiho

Saláty

Poklady francouzské kuchyně: Slavnostní obědový salát s kuřecími játry a pomerančem

Saláty

Elegantní lyonský salát se zastřeným vejcem

Saláty

Lehký bramborový salát bez majonézy s jablky a ořechy

Recepty

Vepřové výpečky se špenátem a chlupatými knedlíky – recept na českou klasiku, jak ji máme rádi

Recepty

Báč – pečený bramborák se slaninou

Přílohy

Bramborové lokše podle receptu ze Zájezdního hostince U Jiskrů

Vybíráme pro vás

Dobré zprávy

Komedie

Černé vdovy

Komedie / Kriminální

Kriminálka Montpellier

Kriminální

Tudorovci

Drama / Historický / Romantický
Zobrazit více

Aktuální témata

Válka na Ukrajině
  • Historie konfliktu
  • COVID-19
  • Jak ušetřit
Česká kuchyně
  • Rychlé večeře
  • Oblíbená dětská jídla
  • Zdravé snídaně
ZOO
  • Můj muž to dokáže
  • Pálava
  • Máme rádi Česko
Horoskopy
  • Celebrity
  • Seriály pro ženy
  • Jak zhubnout
2. světová válka
  • Historie
  • Zajímavosti
  • Elon Musk
Bramboráky
  • Dýňová polévka
  • Kulajda
  • Bramboračka
Velikonoční mazanec
  • Velikonoční nádivka
  • Velikonoční věnec
  • Velikonoční beránek
Palačinky
  • Tvarohová bábovka
  • Brownies
  • Hrnkový perník

Neuteklo vám?

ZOO

Rodinný / Romantický

Černé vdovy

Komedie / Kriminální

Divoký anděl

Romantický / Telenovela

Lásce navzdory

Komedie / Romantický
Zobrazit více

cnn

Kuciakův otec: O Jankovi se šíří konspirační teorie. Chtějí ho zdiskreditovat, tuším kdo Zrušit 17. listopad, nebo raději Svátek práce? Podívejte se, jak hlasovali lidé Přestěhujte se k nám a dostanete 1,7 milionu, láká švýcarská vesnička. Má to ale háček

zoom

Alkohol v těhotenství výrazně mění obličej dítěte. Stačí i extrémně malé množství vína Stovky psů z Černobylu zmutovaly. Co odhalila nová analýza jejich DNA? Zabijácké sršně se valí Evropou a ohrožují i Česko. Jak se dá invaze zastavit?

zeny

5 nejmocnějších znamení zvěrokruhu, která vždy dosáhnou svého. Jste mezi nimi? Služka a prostitutka na Hradě? Nepopulární Marta Gottwaldová dodnes budí lítost Jak zhubnout 10 kg – jde to za měsíc i za týden? Zdravé a reálné způsoby hubnutí

living

Petr Pavel s manželkou míří do Lumbeho vily. Nádherné obydlí má bohatou historii Milionář, o kterém se mluví. Takhle bydlí Vratislav Mynář a jeho manželka Alex Jak se zbavit mechu v trávníku. Doporučené vápnění může podpořit růst pampelišky

cool

Nový horor je tak drsný, že diváci utíkají z kin brečet a vyhodit večeři ze žaludku. Dokoukáte jeho trailer? 9 věcí, které nevíte o Smrtonosné pasti 2: Našli jste v ní padoucha z Terminátora 2? 4 nejlepší filmové vesmíry: Od Avengers ke Star Wars

iprima

Eva Burešová odhalila utajený intimní svět. Nechala nahlédnout do svého bydlení Čenská, Svěráková či Vetchá. Jak vypadají ženy českých herců, které žijí v ústraní? Talentu mají na rozdávání. Top 10 umělců, kteří oslnili svými výkony

autosalon

Nová kamera na mostech pokutuje řidiče za jeden z nejčastějších prohřešků. Je první, která to umí Radar posílá pokuty za 3,9 km/h navíc. Je to past na řidiče, do které může spadnout každý Nejnovější teoretické otázky v autoškolách jsou záludnější, než byste čekali. Vyzkoušejte si je

fresh

Jak připravit nejlepší bramborovou kaši. Naučte se 6 jednoduchých triků Nejlepší recept na křupavé bramboráky podle Romana Vaňka Mramorová hrníčková bábovka

Populární témata

Nejlepší filmy 2022 Masopustní masky Velikonoční přání Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby Mafia Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Partička Svařené víno MS v hokeji 2023 Velikonoce 2023 Tatarák podle Pohlreicha FIlmy od Marvelu Velikonoční svátky Aloe vera Program a výsledky MS v hokeji Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Vše o houbách Velikonoční zvyky Tabulky a skupiny MS v hokeji

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nastavení soukromí
Apple Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.