Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Kam za jídlem
Kam za jídlem

Hit týdne

Další hity

Kokosové kuličky Rafaelo

Kokosové kuličky Rafaelo
Kokosové kuličky Rafaelo
Indické butter chicken
Indické butter chicken
Čokoládový koláč
Čokoládový koláč
Sloní žrádlo
Sloní žrádlo
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Za jídlem do Malajsie

Za jídlem do Malajsie - Hokkien Mee

Za jídlem do Malajsie - Hokkien Mee Zdroj: Veronika Pořízková

  • Zavřít
Za jídlem do Malajsie - Hokkien Mee

Za jídlem do Malajsie - Hokkien Mee Zdroj: Veronika Pořízková

Vietnamská nebo thajská kuchyně se už v Česku celkem zabydlely a polévka pho už se alespoň v Praze stává skoro klasikou. Co ale takové Char Koay Teow, Ais Kacang nebo Hokkien Mee? Že neznáte? Takovéhle pochoutky se vaří v Malajsii.

Seznam.cz banner

Malajská kuchyně je v mnohém podobná té v sousedních asijských zemích: výrazné chutě, odvážné kombinace, štiplavé chilli papričky a čerstvé bylinky. Specifická je ale zejména na malajském ostrově Penang, ráji všech jedlíků milujících asijské chutě, protože vlivem mísení kultur se tam zrodila takzvaná nyonya kuchyně, která kombinuje prvky malajských a čínských receptur.

Za jídlem do Malajsie – knedlíčky Dim Sum. Foto: Veronika Pořízková

S čím se v Malajsii setkáte nejen skoro v každém jídle, ale také v každé domácnosti, je sambal. Pasta, která se připravuje z chilli, zázvoru, česneku, šalotky a belachanu – fermentované krevetové pasty. Přidává se pak do vydatných polévek, do nudlí nebo třeba do téměř národního malajského pokrmu – Nasi Lemak. Jídlo, které se objevuje napříč celou zemí, se původně jedlo k snídani, ale postupně se stalo oblíbenou svačinou i večeří, zkrátka pokrmem na kteroukoliv denní dobu. Stojí za tím hlavně praktické balení v pyramidce z banánového listu, protože se pak dá pohodlně přenášet.

Za jídlem do Malajsie – Nasi Lemak. Foto: Veronika Pořízková

Rýže se uvaří v kokosovém mléce s kořením a pandanem – asijskou zeleninou připomínající rákos, což jí předá krásnou sladkou vůni. Potom se naservíruje na banánový list, předem opálený ohněm, díky čemuž se dá s listem lépe manipulovat a neláme se. Nahoru se přidá kolečko okurky, sambal, pražené arašídy a nakonec smažené sušené ančovičky. Koupit ančovičky vhodné přímo na nasi lemak je celkem věda, protože ty nejlepší prý mají průzračně modré oči. To se děje jen pár dnů v jejich životě, když se rybě formuje páteř. Navršený Nasi Lemak se zabalí do pyramidky a je hotovo. Jedna porce se dá koupit od šesti do dvaceti korun, což je víc než příjemná cena.

Specialitou zmiňovaného ostrova Penang jsou nudle Char Koay Teow vycházející z čínské receptury, které mohou znalcům thajské kuchyně připomínat populární Pad Thai. Rýžové nudle smažené s krevetami, srdcovkami, vejcem a mungo klíčky s výraznou chutí sójové omáčky mohou být výborné, ale na některých místech mohou být i zklamáním s příchutí přepáleného oleje. Je proto dobré vybírat takové stánky, kde je velká fronta místních jedlíků. Ano, stánky, v restauraci se při ochutnávání místních specialit příliš nemá cenu zdržovat. Každé jídlo navíc stojí v přepočtu od dvaceti do čtyřiceti korun, což je další plus pro návštěvu street food marketů. Většinou stačí ujít jen pár metrů z hotelu a výrazné vůně vás navedou samy.

Třeba takové Hokkien Mee (viz. úvodní foto) opravdu voní na metry daleko. Výrazně aromatický vývar uvařený ze schránek krevet a vepřových kostí rozhodně potěší toho, kdo má rád intenzivní chutě ryb a mořských plodů, které jsou cítit v každé lžíci. Pak už jen doplnit dvěma druhy nudlí, šalotkami, vodním špenátem, čerstvými krevetami a pořádnou dávkou sambalu, hůlky do ruky a můžete se pustit do jídla.

Výrazně rybí chuť má také polévka Asam Laksa, kde kyselý základ dorovnávají kousky sladkého ananasu a samozřejmě chilli, bez něj by to nebylo ono.

Za jídlem do Malajsie – polévka Asam Laksa. Foto: Veronika Pořízková

Kdo si přece jen na ryby nepotrpí a dává raději přednost trochu klasičtějším chutím, v Malajsii jsou také patrné indické vlivy, které daly vzniknout mnoha variacím kari, nejčastěji z kokosového mléka. To skvěle doplní buď rýže, nebo některý z čerstvých indických chlebů, jako je naan nebo roti. Skvělým malým jídlem je pak Roti Chapati, placka zapečená například s vejcem a cibulí s jedním nebo více druhy omáček.

Co je ale teprve překvapivé, jsou malajské dezerty. Když se dá dohromady kukuřice, fazole, kokosové mléko, želé a nadrcený led, jen málokdo si představí sladkou tečku. Přesto je Ais Kacang složen právě z těchto ingrediencí a u stánků se na něj stojí dlouhé fronty. Nic pro zastánce klasiky, ale v malajském parnu nakonec může chladivá miska přijít vhod. Ještě typičtější je Cendol, o něco jednodušší verze bez kukuřice, zato s nazeleno obarvenými nudlemi z rýžové mouky.

Za jídlem do Malajsie – Ais Kacang. Foto: Veronika Pořízková

Chuť na sladké se ale dá utišit i jinak, protože tamější exotické ovoce mnohdy vydá za několik dezertů dohromady. Komu chutná liči, pochutná si také na rambutanech nebo na roztomilých mangostanách pocházejících ze stejné ovocné rodiny. Kdyby i to bylo moc, vždy se dá sáhnout po trsu maličkých banánů, které překvapí intenzivní a koncentrovanou chutí.

Za jídlem do Malajsie – exotické ovoce. Foto: Veronika Pořízková

Když jde ale o ovoce zdaleka nejoblíbenější, není to žádný slaďoučký voňavý plod, ale přesný opak. Silně zapáchající koule s ostny neboli durian. Konzistence připomínající přezrálé avokádo nebo také sýr camembert a velice specifická chuť většinou není něčím, co by si západní turisté zamilovali. Místní na durian ale nedají dopustit a prý jde o ovoce nutričně velmi bohaté, které se tak těší oblibě hlavně mezi farmáři.

Podobně vypadající, ale chuťové zcela odlišný je jackfruit. Ještě o něco větší a těžší schránka skrývá slaďoučké žluté plody podobné mangu. A koho už omrzí ovoce v pevném stavu, velice oblíbené jsou čerstvě vymačkané džusy. Kromě obligátního pomeranče je oblíbený také ananas nebo červený meloun. Malajskou specialitou je ale šťáva z mombínu – malá zelená bobule má výrazně kyselou chuť a do sklenky se vždy přidává ještě sušená švestka.

Osvěžit může také tamní zmrzlina, kdy nejjistější je sáhnout po některém z přírodních nanuků na špejli, protože takzvané thajské smažené zmrzliny, které jsou na malajských trzích populární, jsou spíše atrakcí pro turisty. Na ledové ploše se tekutá hmota postupně mění a výsledkem jsou krásně vypadající ruličky zmrzliny posypané třeba oříšky, ale bohužel velmi rychle tají a chuťově to není žádná sláva.

Za jídlem do Malajsie – Street food market v Kuala Lumpur. Foto: Veronika Pořízková

Pokud tedy asijská jídla milujete a ta, které u nás již zdomácněla, vám nestačí, vzhůru do Malajsie. Tam se toho dá ještě objevovat víc než dost.

Autorka: Veronika Pořízková, www.zghettablog.cz

Za jídlem do Malajsie – autorka článku. Foto: Veronika Pořízková

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky jídlo ovoce Malajsie polévka zmrzlina pokrm kokosové mléko chilli paprička nudle Malajsie asijská kuchyně street food malajská kuchyně

Návrhy pro vás

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem Sladké

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte Maso

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Pistáciové hvězdičky – voňavé máslové cukroví s jemnou oříškovou chutí Sladké

Pistáciové hvězdičky – voňavé máslové cukroví s jemnou oříškovou chutí

Vepřová pečeně s dušenou červenou řepou a knedlíkem – klasika české kuchyně  Maso

Vepřová pečeně s dušenou červenou řepou a knedlíkem – klasika české kuchyně

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí Vegetariánské

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Karamelový dort se slaným popcornem – efektní spojení sladké a slané chuti Sladké

Karamelový dort se slaným popcornem – efektní spojení sladké a slané chuti

Domácí perníčkový sirup – rozvoní kávu, čokoládu i čaj, skvělý je i na lívance nebo palačinky Nápoje

Domácí perníčkový sirup – rozvoní kávu, čokoládu i čaj, skvělý je i na lívance nebo palačinky

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí Polévky

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí


Přečtěte si také

Sladké
Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem

Prostřeno!
Prostřeno: Salát s gratinovanými hruškami s gorgonzolou a pistáciemi, variace sýrů

Prostřeno: Salát s gratinovanými hruškami s gorgonzolou a pistáciemi, variace sýrů

Prostřeno!
Prostřeno: Květákový krém se slaninou, rukolou a volským okem

Prostřeno: Květákový krém se slaninou, rukolou a volským okem

Prostřeno!
Prostřeno: Těstoviny s rajčatovou omáčkou a masové kuličky na červeném víně

Prostřeno: Těstoviny s rajčatovou omáčkou a masové kuličky na červeném víně

Prostřeno!
Prostřeno: Dort s malinami a lesním ovocem

Prostřeno: Dort s malinami a lesním ovocem

Maso
Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Sladké
Pistáciové hvězdičky – voňavé máslové cukroví s jemnou oříškovou chutí

Pistáciové hvězdičky – voňavé máslové cukroví s jemnou oříškovou chutí

Soutěžící
Jan Krčál vaří každý den pro přítele, který to neumí

Jan Krčál vaří každý den pro přítele, který to neumí

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Maso
Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku Maso

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku

Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha Těstoviny

Těstoviny s květákem a krémovou omáčkou z gorgonzoly – delikátní rychlá večeře podle Zdeňka Pohlreicha

Sladké
Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem

Pistáciové hvězdičky – voňavé máslové cukroví s jemnou oříškovou chutí Sladké

Pistáciové hvězdičky – voňavé máslové cukroví s jemnou oříškovou chutí

Karamelový dort se slaným popcornem – efektní spojení sladké a slané chuti Sladké

Karamelový dort se slaným popcornem – efektní spojení sladké a slané chuti

Maso
Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Vepřová pečeně s dušenou červenou řepou a knedlíkem – klasika české kuchyně  Maso

Vepřová pečeně s dušenou červenou řepou a knedlíkem – klasika české kuchyně

Vepřové plíčky na smetaně – tradiční poklad staročeské kuchyně překvapí jemnou chutí Maso

Vepřové plíčky na smetaně – tradiční poklad staročeské kuchyně překvapí jemnou chutí

Vegetariánské
Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí Polévky

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu Vegetariánské

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Nápoje
Domácí perníčkový sirup – rozvoní kávu, čokoládu i čaj, skvělý je i na lívance nebo palačinky

Domácí perníčkový sirup – rozvoní kávu, čokoládu i čaj, skvělý je i na lívance nebo palačinky

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku Nápoje

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem Nápoje

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem

Recepty
Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček Ryby a mořské plody
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Polévky
Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši Polévky

Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši

Bavorská sýrová polévka se slaninou a romadurem podle Marka Fichtnera Polévky

Bavorská sýrová polévka se slaninou a romadurem podle Marka Fichtnera

Předkrmy a chuťovky
Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem Předkrmy a chuťovky

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Jumeokbap: Korejské rýžové koule – výborná svačina, která má duši Předkrmy a chuťovky

Jumeokbap: Korejské rýžové koule – výborná svačina, která má duši

Vegetariánské
Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu Vegetariánské

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem Předkrmy a chuťovky

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Sladké
Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech Sladké

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech

Makové a tvarohové hřebínky se švestkami a meruňkami – voňavé pečivo jako od babičky Sladké

Makové a tvarohové hřebínky se švestkami a meruňkami – voňavé pečivo jako od babičky

Saláty
Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat Saláty

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Přílohy
Krémové špaldoto se smetanou a vůní šafránu podle Huga Hromase

Krémové špaldoto se smetanou a vůní šafránu podle Huga Hromase

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí Přílohy

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu Maso

Bramborové knedlíky plněné pražskou šunkou se zadělávaným zelím podle Lokálu

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Přelomový moment: Ukrajinci zaútočili raketami z USA na cíle v Rusku. Hrozí odveta Orešnikem? Houby v českých lesích stále rostou. Podívejte se, kam se vyplatí vyrazit s košíkem Prezident nespěchá. Od Babiše chce seznam ministrů, řešení střetu zájmů a týden času

prima-zeny

Vojta Kotek poprvé přiznal strach. Jeho ovce trápí průjem a farmu smetla bouře Marcell stále důvěřuje Mie. Věrní jsou po odchodu MJ zoufalí. Nevědí, kdo jsou zrádci Novopečený tatínek Ondřej Rychlý se učí uznávat chyby. Z natáčení ve vězení měl depresi

prima-zoom

Největší požár v Praze zaměstnal 1000 hasičů Hitlerův trumf selhal. Spojenci pokročilou technologii zastavili chirurgickým bombardováním Fotka roku? Dokonalý snímek parašutisty před žhavým povrchem Slunce se plánoval dlouhé týdny

prima-fresh

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte Pistáciové hvězdičky – voňavé máslové cukroví s jemnou oříškovou chutí

prima-cool

VIDEO: První trailer Odvážné Vaiany Tom Cruise si konečně převzal Oscara. Podívejte se na jeho dojemnou děkovnou řeč První fotky z nejočekávanější filmové fantasy. Adaptace herního fenoménu vypadá nádherně

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Adventní kalendář potěší každého. 10 DIY nápadů pro děti i dospělé Vánoce podle zvěrokruhu: Shodnete se doma na vánočních dekoracích? Vyrobte si adventní věnec včas. Advent letos začíná už 30. listopadu!

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.