Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Cukroví
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Cukroví
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Banana bread – jednoduchý recept na banánový chlebíček s ořechy a čokoládou

Sekaná jako od babičky

Sekaná jako od babičky

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Hned měkké vánoční perníčky s medem

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Klasický recept na vánoční bramborový salát

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Novinky
Novinky

Hit týdne

Další hity

Tiramisu kuličky

Tiramisu kuličky
Tiramisu kuličky
Pistáciové hvězdičky
Pistáciové hvězdičky
Sloní žrádlo
Sloní žrádlo
Indické butter chicken
Indické butter chicken
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Jamie Oliver exkluzivně: Skvělé jídlo uvaříte za pár minut!

Jamie Oliver

Jamie Oliver Zdroj: JamieOliver.com

  • Zavřít
Jamie Oliver

Jamie Oliver Zdroj: JamieOliver.com

Svou zálibu ve zdravém jídle dokládá svým aktivismem. Spolupracuje dokonce i s první dámou Ameriky, Michelle Obamovou, aby děti dostávaly v amerických jídelnách více než hamburgery. Jamie Oliver pro vás každý všední den v 17.30 na Prima love bude vařit zdravé rychlovky.

Seznam.cz banner

Jamese Olivera z Essexu zná celý svět jako Jamieho, kuchaře bez čepice. Tak vypadaly jeho televizní začátky ve vlastních kuchařských show, které doplnil úspěšnými kuchařkami. Recepty Jamieho Olivera za pár let let nesměly chybět v žádné polici moderního gurmána. Za ta léta se Jamie Oliver stal nejen šéfkuchařem, ale i majitelem několika restaurací po celém světě a aktivně se snaží naučit generaci lidí, jejichž matky nikdy nevařily, uvařit zdravá a rychlá jídla.

Máme pro vás rozhovor s otcem, podnikatelem, ale hlavně milovníkem zdravého jídla, Jamiem Oliverem.

Jak jíst zdravěji a nezatěžovat tělo, když už musíte jíst každý den v restauracích a nemáte čas na pěstování vlastní zeleniny ani na vaření?

Nikdo nemusí jíst v restauracích každý den, nenapadá mě jeden jediný člověk, pro kterého by to byla nutnost. A vaření nemusí být jen zdlouhavý proces – když víte, co děláte, uvaříte v pěti minutách skvělé jídlo!

Je kariéra šéfa nebo dobrého kuchaře tou správnou alternativou pro mladého člověka, který nemá moc peněz? Co myslíte?

Nemyslím si, že je to o penězích. Pokaždé, když si kuchařinu nějaký mladý člověk vybere, měla by to být jeho vášeň. Když milujete jídlo a vaření, potom ano, trénujte na šéfkuchaře. Asi na tom nezbohatnete, ale když budete tvrdě dřít, budete se mít dobře, a možná, když budete opravdu hodně dobří, otevřete si i vlastní restauraci. To byl můj sen, když jsem byl malý.

Jamie Oliver vaří superrychlovky. Foto: JamieOliver.com

Která ingredience je pro vás v kuchyni zásadní? Ta jedna jediná věc, která dokáže změnit nudné jídlo v hostinu?

Jsem velký fanda chilli, a tak bych si ho asi vybral – můžete s tím toho tolik udělat. Je jasné, že nefunguje v každém jídle, ale dokáže opravdu dodat na zajímavosti spoustě pokrmům.

Vím, že se mě ptáte pouze na jednu přísadu, ale kdybych mohl propašovat ještě dvě další, byl by to určitě citron a česnek, obojí dokáže jídlu dodat tolik chuti a jsou to neuvěřitelně všestranné suroviny.

Kdybyste mohl na své zahradě vypěstovat jen jednu věc, co by to bylo?

Jenom jednu věc? Tak to je drsný. Nemyslím, že by to byla jen jedna věc…

Jaké je tajemství rychlého vaření bez toho, aby se v kuchyni nadělal nepořádek?

Záleží na tom, co vaříte. Některá jídla jsou jednoduchá a stačí mít jeden hrnec, prkýnko a nůž. Jiná vyžadují víc vybavení. Jinak funguje mít prázdný dřez nebo myčku a mít mísu na odpad někde poblíž, což vám pomůže minimalizovat nepořádek.

Vyzkoušejte jednu z Jamieho super rychlovek:

Carbonara s chorizem a salát z katalánského trhu
Recepty

Carbonara s chorizem a salát z katalánského trhu

32

Jak byste dodal sebedůvěru někomu, kdo nikdy v životě nevařil a chce začít?

Myslím, že je důležité začít s jednoduchými věcmi. Pokud opravdu nevíte vůbec nic o vaření, najděte si kamaráda, který vám může ukázat pár jednoduchých receptů, a pak se je pokuste připravit sami. Neznám nikoho, koho by jeho první vaření pořádně nenakoplo a nemotivovalo zkoušet to dál. Je to skvělý pocit, když se vám povede uvařit dobré jídlo pro rodinu nebo přátele.

Co vás odlišuje od ostatních kuchařů známých z televize?

Vždycky jsem se snažil dělat svou show zajímavou a dostupnou pro všechny, takže když se jedná třeba o show Jamie vaří doma nebo když jde o školní obědy, je to vždycky hodně koukatelné a v každém stylu je něco, co nutí diváka o tom jídle přemýšlet trochu jinak.

Co bylo vaše první jídlo, které jste uvařil?

Hodně jsem pomáhal v kuchyni u mého táty v hospodě, to mi bylo tak 7, 8, ale nepamatuji si přesně, co bylo to první jídlo, které jsem uvařil sám. Ale vím, že jsem v jedenácti uměl připravit dobré pečené kuře.

Co je vaše oblíbené jídlo?

Na to se mě lidé ptají často. Mně chutná tolik věcí, že je těžké si vybrat jenom jednu. Miluju pečené kuře od mámy, ale jindy mi zase na zahradě vyroste hromada listového salátu, takže jím a mám hodně rád všechny druhy salátů.

Jste světovým průkopníkem vaření z čerstvých surovin. Jaké jsou vaše cíle?

To je od vás velmi milé. Mým cílem je opravdu se ujistit, že děti a dospělí na celém světě mají dostatek informací k tomu, aby se správně stravovali a předkládali i svým rodinám zdravé jídlo – jde o to používat čerstvé suroviny, ne drahé. S trochou znalosti můžete připravit rychlé, cenově dostupné, chutné a výživné jídlo. Porozumíte i tomu, že fast foody jsou v pořádku jen jako výjimka, ne jako každodenní stravování.

Vídáme vás v televizi, v knížkách, v časopisech. Co ještě děláte?

Mám po celém světě různé restaurace a také dodáváme všelijaké lahodné výrobky do supermarketů. Také spolupracuji s firmami, které dělají kvalitní, ale dostupné kuchyňské vybavení.

Která ingredience vás nenechá chladným?

Chilli – jsem na něm v podstatě závislý – trochu ohně je vždycky potřeba.

Řekněte nám něco o jídle, které vás vystihuje nebo baví?

Hodně jídel mě baví. Nemůžu vybrat jen jedno. Třeba právě teď mi na zahradě roste spousta salátů a bylinek a zeleniny, takže pokaždé, když jdu kolem a vidím to, nemůžu se dočkat, až si z těch čerstvých surovin připravím jídlo.

Co je vaše největší potěšení?

Být doma s mou ženou a dětmi.

Čím si myslíte, že jste nejvíce přispěl světu jídla a stravování?

Řekl bych, že jsem inspiroval lidi na celém světě, aby zkoušeli nové věci, vařili trochu lépe a byli ve vaření odvážnější. Také doufám, že jsem inspiroval děti, aby se zajímaly o čerstvé jídlo.

Jak vidíte sám sebe v realitě nebo ve snu za 5 let?

Tak dopředu opravdu nepřemýšlím, ale doufám, že budu pořád dělat to, co dělám, a užívat si to tak, jako si to užívám teď.

Sledujte novou Jamieho kuchařskou show na Prima love v 17.30 každý den!

TV sérii Jamie vaří super rychlovky doprovází kuchařka, která už vyšla i v češtině:

Jamie Oliver – 15 minut v kuchyni

Nová kuchařka Jamieho Olivera vás naučí vařit bleskově rychlá jídla pro pracovní dny. Volně navazuje na předchozí úspěšný titul „Jamie Oliver – 30 minut v kuchyni“. Kniha čtenáře naučí připravit rychlé a zdravé hlavní jídlo, které nakrmí celou rodinu. „Kniha je zcela a úplně věnována tomu, co chcete – bleskově připravenému chutnému a výživnému jídlu na každý den,“ dodává Jamie Oliver.

Jídla v knize splňují téměř nemožné zadání. Jsou zároveň nutričně a chuťově vyvážená, nezávisí na drahých surovinách a jejich příprava je bleskově rychlá. Recepty jsou načasovány asi na 15 minut přípravy, i začátečníkům ale umožní připravit skvělé jídlo na konci vytíženého pracovního dne.

Recepty jsou rozděleny do 9 hlavních kapitol podle typu jídla – kuře, hovězí, vepřové, jehněčí, ryby, těstoviny, polévky a sendviče, zelenina, snídaně. Řada receptů je vegetariánských, takže se úplně obejdou bez masa. Každá jednotlivá porce pak obsahuje zhruba 580 kalorií a obsahuje maximálně vyvážený poměr živin.

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky jídlo kuchyně zahrada kniha zelenina vaření restaurace kuchař televizní show James Oliver

Návrhy pro vás

Grilovací klobásky s nastavovanou bramborovou kaší – tip, jak dostat do jídelníčku kroupy Maso

Grilovací klobásky s nastavovanou bramborovou kaší – tip, jak dostat do jídelníčku kroupy

Italské panettone – nadýchaný sváteční bochánek plný ovoce, vůní a tradic Sladké

Italské panettone – nadýchaný sváteční bochánek plný ovoce, vůní a tradic

Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra Těstoviny

Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra

Tiramisu kuličky obalené v kakau – nepečené potěšení s vůní kávy a jemností mascarpone Sladké

Tiramisu kuličky obalené v kakau – nepečené potěšení s vůní kávy a jemností mascarpone

Sypaný ovesný koláč s tvarohem a rozinkami – jednoduchý a vláčný moučník do jednoho pekáčku Sladké

Sypaný ovesný koláč s tvarohem a rozinkami – jednoduchý a vláčný moučník do jednoho pekáčku

Hovězí masové kuličky po mongolsku – rychlá večeře plná asijské chuti Maso

Hovězí masové kuličky po mongolsku – rychlá večeře plná asijské chuti

Rychlá večeře: Špecle s cibulí a vajíčky podle Zdeňka Pohlreicha Přílohy

Rychlá večeře: Špecle s cibulí a vajíčky podle Zdeňka Pohlreicha

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce Nápoje

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce


Přečtěte si také

Maso
Grilovací klobásky s nastavovanou bramborovou kaší – tip, jak dostat do jídelníčku kroupy

Grilovací klobásky s nastavovanou bramborovou kaší – tip, jak dostat do jídelníčku kroupy

Prostřeno!
Prostřeno: Burrata s grilovanou broskví

Prostřeno: Burrata s grilovanou broskví

Prostřeno!
Prostřeno: Gazpacho po italsku

Prostřeno: Gazpacho po italsku

Prostřeno!
Prostřeno: Pasta all´amatriciana

Prostřeno: Pasta all´amatriciana

Prostřeno!
Prostřeno: Tiramisu podle Štěpána

Prostřeno: Tiramisu podle Štěpána

Sladké
Italské panettone – nadýchaný sváteční bochánek plný ovoce, vůní a tradic

Italské panettone – nadýchaný sváteční bochánek plný ovoce, vůní a tradic

Těstoviny
Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra

Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra

Soutěžící
Štěpán Folkmann připraví jídlo, které vaří na prvním rande

Štěpán Folkmann připraví jídlo, které vaří na prvním rande

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra

Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte Maso

Hovězí plátky po mongolsku s ramen nudlemi – rychlá večeře v asijském stylu, na které si pochutnáte

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku Maso

Trhané hovězí s těstovinami – pomalu tažené maso v rajčatové omáčce, které se rozpadá na jazyku

Sladké
Italské panettone – nadýchaný sváteční bochánek plný ovoce, vůní a tradic

Italské panettone – nadýchaný sváteční bochánek plný ovoce, vůní a tradic

Tiramisu kuličky obalené v kakau – nepečené potěšení s vůní kávy a jemností mascarpone Sladké

Tiramisu kuličky obalené v kakau – nepečené potěšení s vůní kávy a jemností mascarpone

Sypaný ovesný koláč s tvarohem a rozinkami – jednoduchý a vláčný moučník do jednoho pekáčku Sladké

Sypaný ovesný koláč s tvarohem a rozinkami – jednoduchý a vláčný moučník do jednoho pekáčku

Maso
Grilovací klobásky s nastavovanou bramborovou kaší – tip, jak dostat do jídelníčku kroupy

Grilovací klobásky s nastavovanou bramborovou kaší – tip, jak dostat do jídelníčku kroupy

Hovězí masové kuličky po mongolsku – rychlá večeře plná asijské chuti Maso

Hovězí masové kuličky po mongolsku – rychlá večeře plná asijské chuti

Pražská hovězí roláda plněná šunkou a hráškem – klasika české kuchyně Maso

Pražská hovězí roláda plněná šunkou a hráškem – klasika české kuchyně

Zelenina
Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Zapečená bramborová kaše s uzeným masem, brokolicí a sýrem – voňavý a sytý pokrm ve stylu co dům dal

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti Zelenina

Zapečené čekankové puky se slaninou a ořechy – delikátní spojení jemně hořké, slané a svěží chuti

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí Vegetariánské

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Nápoje
Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Čokoládový likér – domácí a lahodný alkoholický nápoj i jedlý dárek na Vánoce

Avokádové smoothie s vietnamským rodokmenem podle Kevina z restaurace Sia Nápoje

Avokádové smoothie s vietnamským rodokmenem podle Kevina z restaurace Sia

Loudavé vaření: Svařené víno z pomalého hrnce – připravte oblíbený zimní nápoj chytře a bez práce Nápoje

Loudavé vaření: Svařené víno z pomalého hrnce – připravte oblíbený zimní nápoj chytře a bez práce

Recepty
Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček Ryby a mořské plody
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Polévky
Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Zelná polévka s bílými fazolemi a bramborami – tip, jak dostat do jídelníčku kysané zelí

Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši Polévky

Bílá zabijačková polévka z jitrnic s kroupami – poctivá klasika, která zahřeje na duši

Bavorská sýrová polévka se slaninou a romadurem podle Marka Fichtnera Polévky

Bavorská sýrová polévka se slaninou a romadurem podle Marka Fichtnera

Předkrmy a chuťovky
Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut

Vaječná pomazánka s křenem wasabi – krémová, pikantní a hotová za pár minut

Domácí žitný kváskový chléb podle Huga Hromase – takový, jaký ho dělaly naše babičky Předkrmy a chuťovky

Domácí žitný kváskový chléb podle Huga Hromase – takový, jaký ho dělaly naše babičky

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek Předkrmy a chuťovky

Čedarové sušenky – slaná chuťovka jako stvořená ke sklence vína nebo bublinek

Vegetariánské
Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Dýňové curry s květákem a cizrnou – voňavá mísa plná podzimních chutí

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu Vegetariánské

Wellington z červené řepy – bezmasá varianta legendárního anglického pokrmu

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem Předkrmy a chuťovky

Regionální klasika z Plzně: Vošouch s domácím kysaným zelím podle Lokálu Pod Divadlem

Sladké
Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod

Smažené sladké kaki v křupavém těstíčku – nevšední sladkost jako hlavní chod

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem Sladké

Britský lardy cake – kynutý motaný chlebík se sušeným ovocem

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech Sladké

Řezy s pomerančovým krémem a čokoládovou polevou – svěží moučník na plech

Saláty
Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Mrkvovo-jablečný salát s pomerančem a brusinkami – osvěžující vitamínová miska

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat Saláty

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Přílohy
Rychlá večeře: Špecle s cibulí a vajíčky podle Zdeňka Pohlreicha

Rychlá večeře: Špecle s cibulí a vajíčky podle Zdeňka Pohlreicha

Krémové špaldoto se smetanou a vůní šafránu podle Huga Hromase Přílohy

Krémové špaldoto se smetanou a vůní šafránu podle Huga Hromase

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí Přílohy

Zapečený rýžový nákyp s dýní, cuketou a sýrem – podzimní pečená dobrota plná barev i chutí

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Spor o Babiše a Agrofert: Neuřídili byste ani stánek s párky, vmetl Knotek Pirátům a Starostům Krvavý útok u Bílého domu: Byli postřeleni dva gardisté, útočníka dopadla policie Rajchl: Kam přijede Václav Klaus, klaní se mu králové. Žijete na jiné planetě, smál se Dvořák

prima-zeny

Satana vyměnila za Ježíše. Valerie hledá muže, který unese její submisivitu Do finále postoupilo pět hráčů. Věrní mezi sebou mají stále ďábelskou Miu Vojta Kotek sbírá nové životní role. Z herce už je farmář, myslivec i hasič

prima-zoom

Archeologové objevili město na dně jezera Rusko přišlo o drahocenný letoun. Stroj na testování laserových zbraní pohltily plameny Kriminalisté nasazují unikátní robotický skener. Padělaný obraz pozná za několik hodin

prima-fresh

Grilovací klobásky s nastavovanou bramborovou kaší – tip, jak dostat do jídelníčku kroupy Italské panettone – nadýchaný sváteční bochánek plný ovoce, vůní a tradic Špagety s kuřecím masem, žampiony a omáčkou z modrého sýra

prima-cool

Cameronův příští film nebude Avatar Tvůrci Stranger Things řekli, co je třeba si zopakovat před sledováním páté řady Blíží se nejlepší filmová adaptace hororové hry? Nový trailer vypadá hodně slibně

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Vánoce zase bez sněhu! První předpověď počasí radost nedělá Pro psa je vánoční cukroví toxické. Upečte mu bezpečné psí sušenky Linecké je vlajková loď českých Vánoc. Kde se u nás vzalo a proč přináší štěstí?

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.