Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jablka
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jablka
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Novinky
Novinky

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Jamie Oliver exkluzivně: Skvělé jídlo uvaříte za pár minut!

Jamie Oliver

Jamie Oliver Zdroj: JamieOliver.com

  • Zavřít
Jamie Oliver

Jamie Oliver Zdroj: JamieOliver.com

Svou zálibu ve zdravém jídle dokládá svým aktivismem. Spolupracuje dokonce i s první dámou Ameriky, Michelle Obamovou, aby děti dostávaly v amerických jídelnách více než hamburgery. Jamie Oliver pro vás každý všední den v 17.30 na Prima love bude vařit zdravé rychlovky.

Seznam.cz banner

Jamese Olivera z Essexu zná celý svět jako Jamieho, kuchaře bez čepice. Tak vypadaly jeho televizní začátky ve vlastních kuchařských show, které doplnil úspěšnými kuchařkami. Recepty Jamieho Olivera za pár let let nesměly chybět v žádné polici moderního gurmána. Za ta léta se Jamie Oliver stal nejen šéfkuchařem, ale i majitelem několika restaurací po celém světě a aktivně se snaží naučit generaci lidí, jejichž matky nikdy nevařily, uvařit zdravá a rychlá jídla.

Máme pro vás rozhovor s otcem, podnikatelem, ale hlavně milovníkem zdravého jídla, Jamiem Oliverem.

Jak jíst zdravěji a nezatěžovat tělo, když už musíte jíst každý den v restauracích a nemáte čas na pěstování vlastní zeleniny ani na vaření?

Nikdo nemusí jíst v restauracích každý den, nenapadá mě jeden jediný člověk, pro kterého by to byla nutnost. A vaření nemusí být jen zdlouhavý proces – když víte, co děláte, uvaříte v pěti minutách skvělé jídlo!

Je kariéra šéfa nebo dobrého kuchaře tou správnou alternativou pro mladého člověka, který nemá moc peněz? Co myslíte?

Nemyslím si, že je to o penězích. Pokaždé, když si kuchařinu nějaký mladý člověk vybere, měla by to být jeho vášeň. Když milujete jídlo a vaření, potom ano, trénujte na šéfkuchaře. Asi na tom nezbohatnete, ale když budete tvrdě dřít, budete se mít dobře, a možná, když budete opravdu hodně dobří, otevřete si i vlastní restauraci. To byl můj sen, když jsem byl malý.

Jamie Oliver vaří superrychlovky. Foto: JamieOliver.com

Která ingredience je pro vás v kuchyni zásadní? Ta jedna jediná věc, která dokáže změnit nudné jídlo v hostinu?

Jsem velký fanda chilli, a tak bych si ho asi vybral – můžete s tím toho tolik udělat. Je jasné, že nefunguje v každém jídle, ale dokáže opravdu dodat na zajímavosti spoustě pokrmům.

Vím, že se mě ptáte pouze na jednu přísadu, ale kdybych mohl propašovat ještě dvě další, byl by to určitě citron a česnek, obojí dokáže jídlu dodat tolik chuti a jsou to neuvěřitelně všestranné suroviny.

Kdybyste mohl na své zahradě vypěstovat jen jednu věc, co by to bylo?

Jenom jednu věc? Tak to je drsný. Nemyslím, že by to byla jen jedna věc…

Jaké je tajemství rychlého vaření bez toho, aby se v kuchyni nadělal nepořádek?

Záleží na tom, co vaříte. Některá jídla jsou jednoduchá a stačí mít jeden hrnec, prkýnko a nůž. Jiná vyžadují víc vybavení. Jinak funguje mít prázdný dřez nebo myčku a mít mísu na odpad někde poblíž, což vám pomůže minimalizovat nepořádek.

Vyzkoušejte jednu z Jamieho super rychlovek:

Carbonara s chorizem a salát z katalánského trhu
Recepty

Carbonara s chorizem a salát z katalánského trhu

26

Jak byste dodal sebedůvěru někomu, kdo nikdy v životě nevařil a chce začít?

Myslím, že je důležité začít s jednoduchými věcmi. Pokud opravdu nevíte vůbec nic o vaření, najděte si kamaráda, který vám může ukázat pár jednoduchých receptů, a pak se je pokuste připravit sami. Neznám nikoho, koho by jeho první vaření pořádně nenakoplo a nemotivovalo zkoušet to dál. Je to skvělý pocit, když se vám povede uvařit dobré jídlo pro rodinu nebo přátele.

Co vás odlišuje od ostatních kuchařů známých z televize?

Vždycky jsem se snažil dělat svou show zajímavou a dostupnou pro všechny, takže když se jedná třeba o show Jamie vaří doma nebo když jde o školní obědy, je to vždycky hodně koukatelné a v každém stylu je něco, co nutí diváka o tom jídle přemýšlet trochu jinak.

Co bylo vaše první jídlo, které jste uvařil?

Hodně jsem pomáhal v kuchyni u mého táty v hospodě, to mi bylo tak 7, 8, ale nepamatuji si přesně, co bylo to první jídlo, které jsem uvařil sám. Ale vím, že jsem v jedenácti uměl připravit dobré pečené kuře.

Co je vaše oblíbené jídlo?

Na to se mě lidé ptají často. Mně chutná tolik věcí, že je těžké si vybrat jenom jednu. Miluju pečené kuře od mámy, ale jindy mi zase na zahradě vyroste hromada listového salátu, takže jím a mám hodně rád všechny druhy salátů.

Jste světovým průkopníkem vaření z čerstvých surovin. Jaké jsou vaše cíle?

To je od vás velmi milé. Mým cílem je opravdu se ujistit, že děti a dospělí na celém světě mají dostatek informací k tomu, aby se správně stravovali a předkládali i svým rodinám zdravé jídlo – jde o to používat čerstvé suroviny, ne drahé. S trochou znalosti můžete připravit rychlé, cenově dostupné, chutné a výživné jídlo. Porozumíte i tomu, že fast foody jsou v pořádku jen jako výjimka, ne jako každodenní stravování.

Vídáme vás v televizi, v knížkách, v časopisech. Co ještě děláte?

Mám po celém světě různé restaurace a také dodáváme všelijaké lahodné výrobky do supermarketů. Také spolupracuji s firmami, které dělají kvalitní, ale dostupné kuchyňské vybavení.

Která ingredience vás nenechá chladným?

Chilli – jsem na něm v podstatě závislý – trochu ohně je vždycky potřeba.

Řekněte nám něco o jídle, které vás vystihuje nebo baví?

Hodně jídel mě baví. Nemůžu vybrat jen jedno. Třeba právě teď mi na zahradě roste spousta salátů a bylinek a zeleniny, takže pokaždé, když jdu kolem a vidím to, nemůžu se dočkat, až si z těch čerstvých surovin připravím jídlo.

Co je vaše největší potěšení?

Být doma s mou ženou a dětmi.

Čím si myslíte, že jste nejvíce přispěl světu jídla a stravování?

Řekl bych, že jsem inspiroval lidi na celém světě, aby zkoušeli nové věci, vařili trochu lépe a byli ve vaření odvážnější. Také doufám, že jsem inspiroval děti, aby se zajímaly o čerstvé jídlo.

Jak vidíte sám sebe v realitě nebo ve snu za 5 let?

Tak dopředu opravdu nepřemýšlím, ale doufám, že budu pořád dělat to, co dělám, a užívat si to tak, jako si to užívám teď.

Sledujte novou Jamieho kuchařskou show na Prima love v 17.30 každý den!

TV sérii Jamie vaří super rychlovky doprovází kuchařka, která už vyšla i v češtině:

Jamie Oliver – 15 minut v kuchyni

Nová kuchařka Jamieho Olivera vás naučí vařit bleskově rychlá jídla pro pracovní dny. Volně navazuje na předchozí úspěšný titul „Jamie Oliver – 30 minut v kuchyni“. Kniha čtenáře naučí připravit rychlé a zdravé hlavní jídlo, které nakrmí celou rodinu. „Kniha je zcela a úplně věnována tomu, co chcete – bleskově připravenému chutnému a výživnému jídlu na každý den,“ dodává Jamie Oliver.

Jídla v knize splňují téměř nemožné zadání. Jsou zároveň nutričně a chuťově vyvážená, nezávisí na drahých surovinách a jejich příprava je bleskově rychlá. Recepty jsou načasovány asi na 15 minut přípravy, i začátečníkům ale umožní připravit skvělé jídlo na konci vytíženého pracovního dne.

Recepty jsou rozděleny do 9 hlavních kapitol podle typu jídla – kuře, hovězí, vepřové, jehněčí, ryby, těstoviny, polévky a sendviče, zelenina, snídaně. Řada receptů je vegetariánských, takže se úplně obejdou bez masa. Každá jednotlivá porce pak obsahuje zhruba 580 kalorií a obsahuje maximálně vyvážený poměr živin.

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky jídlo kuchyně zahrada kniha zelenina vaření restaurace kuchař televizní show James Oliver

Návrhy pro vás

Smažené jablečné lívanečky z tvarohu – perfektní víkendová snídaně ovoněná skořicí Sladké

Smažené jablečné lívanečky z tvarohu – perfektní víkendová snídaně ovoněná skořicí

Zapečené fleky s uzeným masem a houbami – voňavá klasika pro celou rodinu Těstoviny

Zapečené fleky s uzeným masem a houbami – voňavá klasika pro celou rodinu

Vepřové maso pečené na cideru a smetaně s bramborem – lahůdka z jednoho pekáče Maso

Vepřové maso pečené na cideru a smetaně s bramborem – lahůdka z jednoho pekáče

Briošky s jablky a červeným rybízem – nadýchaný moučník, který zaujme vzhledem i chutí Sladké

Briošky s jablky a červeným rybízem – nadýchaný moučník, který zaujme vzhledem i chutí

Sýrový chlebíček s olivami a uzeným masem – originální chuťovka nebo příloha k jednoduchým pomazánkám Předkrmy a chuťovky

Sýrový chlebíček s olivami a uzeným masem – originální chuťovka nebo příloha k jednoduchým pomazánkám

Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech Sladké

Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech

Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři Přílohy

Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Hovězí guláš na černém pivu s lesními houbami – chuť podzimu na talíři Maso

Hovězí guláš na černém pivu s lesními houbami – chuť podzimu na talíři


Přečtěte si také

Sladké
Smažené jablečné lívanečky z tvarohu – perfektní víkendová snídaně ovoněná skořicí

Smažené jablečné lívanečky z tvarohu – perfektní víkendová snídaně ovoněná skořicí

Prostřeno!
Prostřeno: Zapečený lilek se sýrem

Prostřeno: Zapečený lilek se sýrem

Prostřeno!
Prostřeno: Cheesecake do skleničky podle Tomáše

Prostřeno: Cheesecake do skleničky podle Tomáše

Prostřeno!
Prostřeno: Cuketová polévka s kari podle Tomáše

Prostřeno: Cuketová polévka s kari podle Tomáše

Prostřeno!
Prostřeno: Kuře na zázvoru se slaninou a rýží

Prostřeno: Kuře na zázvoru se slaninou a rýží

Těstoviny
Zapečené fleky s uzeným masem a houbami – voňavá klasika pro celou rodinu

Zapečené fleky s uzeným masem a houbami – voňavá klasika pro celou rodinu

Maso
Vepřové maso pečené na cideru a smetaně s bramborem – lahůdka z jednoho pekáče

Vepřové maso pečené na cideru a smetaně s bramborem – lahůdka z jednoho pekáče

Soutěžící
Tomáš Klofáč vaří podle toho, co najde v ledničce

Tomáš Klofáč vaří podle toho, co najde v ledničce

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Polévky
Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem Recepty

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami Saláty

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Sladké
Smažené jablečné lívanečky z tvarohu – perfektní víkendová snídaně ovoněná skořicí

Smažené jablečné lívanečky z tvarohu – perfektní víkendová snídaně ovoněná skořicí

Briošky s jablky a červeným rybízem – nadýchaný moučník, který zaujme vzhledem i chutí Sladké

Briošky s jablky a červeným rybízem – nadýchaný moučník, který zaujme vzhledem i chutí

Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech Sladké

Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech

Maso
Vepřové maso pečené na cideru a smetaně s bramborem – lahůdka z jednoho pekáče

Vepřové maso pečené na cideru a smetaně s bramborem – lahůdka z jednoho pekáče

Hovězí guláš na černém pivu s lesními houbami – chuť podzimu na talíři Maso

Hovězí guláš na černém pivu s lesními houbami – chuť podzimu na talíři

Pečené kuřecí stehno s houbovou omáčkou a máslovými nudlemi – chutě a vůně podzimu na talíři Maso

Pečené kuřecí stehno s houbovou omáčkou a máslovými nudlemi – chutě a vůně podzimu na talíři

Přílohy
Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Kynuté buchty plněné červeným zelím – známá česká specialita připravená naslano Recepty

Kynuté buchty plněné červeným zelím – známá česká specialita připravená naslano

Bramborový koláč s jablky – snadný a chutný recept inspirovaný českou kuchyní Recepty

Bramborový koláč s jablky – snadný a chutný recept inspirovaný českou kuchyní

Nápoje
Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem Nápoje

Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem

Jednoduchý recept na domácí kokosové mléko ze strouhaného kokosu Recepty

Jednoduchý recept na domácí kokosové mléko ze strouhaného kokosu

Ryby a mořské plody
Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami Saláty

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Domácí Filet-O-Fish jako z „mekáče“ – ještě lepší, křupavější a poctivější! Ryby a mořské plody

Domácí Filet-O-Fish jako z „mekáče“ – ještě lepší, křupavější a poctivější!

Polévky
Zvěřinové recepty: Lehce pikantní gulášová polévka z divočáka

Zvěřinové recepty: Lehce pikantní gulášová polévka z divočáka

Krémová čočková polévka s cizrnou a rajčaty – vydatná luštěninová polévka do chladných dnů Polévky

Krémová čočková polévka s cizrnou a rajčaty – vydatná luštěninová polévka do chladných dnů

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů Polévky

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Předkrmy a chuťovky
Sýrový chlebíček s olivami a uzeným masem – originální chuťovka nebo příloha k jednoduchým pomazánkám

Sýrový chlebíček s olivami a uzeným masem – originální chuťovka nebo příloha k jednoduchým pomazánkám

Smažené hermelínové nugety se švestkovým dipem – slaná chuťovka s voňavým překvapením Předkrmy a chuťovky

Smažené hermelínové nugety se švestkovým dipem – slaná chuťovka s voňavým překvapením

Pečené avokádo s vajíčkem a tvarůžky – nevšední chuťovka s typickým českým sýrem Předkrmy a chuťovky

Pečené avokádo s vajíčkem a tvarůžky – nevšední chuťovka s typickým českým sýrem

Předkrmy a chuťovky
Pečené avokádo s vajíčkem a tvarůžky – nevšední chuťovka s typickým českým sýrem

Pečené avokádo s vajíčkem a tvarůžky – nevšední chuťovka s typickým českým sýrem

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Čočková sekaná s mrkví a hráškem – chutná vegetariánská verze tradičního českého oběda Vegetariánské

Čočková sekaná s mrkví a hráškem – chutná vegetariánská verze tradičního českého oběda

Sladké
Smažené jablečné lívanečky z tvarohu – perfektní víkendová snídaně ovoněná skořicí

Smažené jablečné lívanečky z tvarohu – perfektní víkendová snídaně ovoněná skořicí

Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech Sladké

Pěnové řezy se švestkami a skořicí – efektní podzimní moučník na plech

Tažený švestkový závin s mákem a mandlemi – tradiční sladkost s chutí podzimu Sladké

Tažený švestkový závin s mákem a mandlemi – tradiční sladkost s chutí podzimu

Saláty
Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem Maso

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem

Přílohy
Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Chlupaté cuketové knedlíky s uzeným – jednoduché letní jídlo, které aspiruje na čestné místo v rodinném receptáři

Červená tomatová rýže s barevnou paprikou a uzenou šunkou – rychlá večeře z jednoho kastrolu Zelenina

Červená tomatová rýže s barevnou paprikou a uzenou šunkou – rychlá večeře z jednoho kastrolu

Česneková bageta s parmazánem – perfektní příloha na večírek i ke grilovačce Recepty

Česneková bageta s parmazánem – perfektní příloha na večírek i ke grilovačce

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Evropa musí být soběstačnější a nezávislejší. Ruská invaze je budíček, říká viceprezident EIB EU nemá prachy a chce je vybrat, kritizuje emisní povolenky SPD. Kupka navrhl dvoufázový plán Macinka: Klimatická tíseň je čistá propaganda. Nepravdy a zavádějící informace, znělo od Pirátů

prima-zeny

Petra Švancaru si diváci zamilovali. V seriálu ho čeká nová životní etapa Jednou si lehnu a už nevstanu, říká Sedláčková, čím ji inspirovala Jiřina Bohdalová Rty jako spacák? Jakub Prachař rozesmál publikum historkami o Janu Maléřovi

prima-zoom

Z čeho je Pumpkin Spice Latte? Víc než 1000 vraků lodí v poušti? Odhalte záhadu smrtícího Pobřeží koster Největší savec, který kdy chodil po Zemi, byl velký jako šest slonů. Podívejte se, jak vypadal

prima-fresh

Smažené jablečné lívanečky z tvarohu – perfektní víkendová snídaně ovoněná skořicí Zapečené fleky s uzeným masem a houbami – voňavá klasika pro celou rodinu Vepřové maso pečené na cideru a smetaně s bramborem – lahůdka z jednoho pekáče

prima-cool

O čem bude Ledové království 3? První fotky z nejočekávanější hororové komedie roku. Jacka Blacka čeká zábavný teror v džungli Kdo si zahraje Kratose v seriálu God of War? Mezi 10 kandidáty jsou i Superman a Aquaman

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Kde našel Robert Redford svůj vysněný domov? Herec si zamiloval Utah Kočky se naučily mňoukat tak, aby to připomínalo dětský pláč Vzácné bledule: Jaké druhy u nás rostou a jak je pěstovat na zahradě?

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.