Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Časopis
  • Recepty z TV
  • Speciál: Chřest
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Časopis
    • Recepty z TV
    • Speciál: Chřest
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Články ze světa vaření Novinky
Novinky

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Jamie Oliver exkluzivně: Skvělé jídlo uvaříte za pár minut!

Jamie Oliver

Jamie Oliver Zdroj: JamieOliver.com

  • Zavřít
Jamie Oliver

Jamie Oliver Zdroj: JamieOliver.com

Svou zálibu ve zdravém jídle dokládá svým aktivismem. Spolupracuje dokonce i s první dámou Ameriky, Michelle Obamovou, aby děti dostávaly v amerických jídelnách více než hamburgery. Jamie Oliver pro vás každý všední den v 17.30 na Prima love bude vařit zdravé rychlovky.

Seznam.cz banner

Jamese Olivera z Essexu zná celý svět jako Jamieho, kuchaře bez čepice. Tak vypadaly jeho televizní začátky ve vlastních kuchařských show, které doplnil úspěšnými kuchařkami. Recepty Jamieho Olivera za pár let let nesměly chybět v žádné polici moderního gurmána. Za ta léta se Jamie Oliver stal nejen šéfkuchařem, ale i majitelem několika restaurací po celém světě a aktivně se snaží naučit generaci lidí, jejichž matky nikdy nevařily, uvařit zdravá a rychlá jídla.

Máme pro vás rozhovor s otcem, podnikatelem, ale hlavně milovníkem zdravého jídla, Jamiem Oliverem.

Jak jíst zdravěji a nezatěžovat tělo, když už musíte jíst každý den v restauracích a nemáte čas na pěstování vlastní zeleniny ani na vaření?

Nikdo nemusí jíst v restauracích každý den, nenapadá mě jeden jediný člověk, pro kterého by to byla nutnost. A vaření nemusí být jen zdlouhavý proces – když víte, co děláte, uvaříte v pěti minutách skvělé jídlo!

Je kariéra šéfa nebo dobrého kuchaře tou správnou alternativou pro mladého člověka, který nemá moc peněz? Co myslíte?

Nemyslím si, že je to o penězích. Pokaždé, když si kuchařinu nějaký mladý člověk vybere, měla by to být jeho vášeň. Když milujete jídlo a vaření, potom ano, trénujte na šéfkuchaře. Asi na tom nezbohatnete, ale když budete tvrdě dřít, budete se mít dobře, a možná, když budete opravdu hodně dobří, otevřete si i vlastní restauraci. To byl můj sen, když jsem byl malý.

Jamie Oliver vaří superrychlovky. Foto: JamieOliver.com

Která ingredience je pro vás v kuchyni zásadní? Ta jedna jediná věc, která dokáže změnit nudné jídlo v hostinu?

Jsem velký fanda chilli, a tak bych si ho asi vybral – můžete s tím toho tolik udělat. Je jasné, že nefunguje v každém jídle, ale dokáže opravdu dodat na zajímavosti spoustě pokrmům.

Vím, že se mě ptáte pouze na jednu přísadu, ale kdybych mohl propašovat ještě dvě další, byl by to určitě citron a česnek, obojí dokáže jídlu dodat tolik chuti a jsou to neuvěřitelně všestranné suroviny.

Kdybyste mohl na své zahradě vypěstovat jen jednu věc, co by to bylo?

Jenom jednu věc? Tak to je drsný. Nemyslím, že by to byla jen jedna věc…

Jaké je tajemství rychlého vaření bez toho, aby se v kuchyni nadělal nepořádek?

Záleží na tom, co vaříte. Některá jídla jsou jednoduchá a stačí mít jeden hrnec, prkýnko a nůž. Jiná vyžadují víc vybavení. Jinak funguje mít prázdný dřez nebo myčku a mít mísu na odpad někde poblíž, což vám pomůže minimalizovat nepořádek.

Vyzkoušejte jednu z Jamieho super rychlovek:

Carbonara s chorizem a salát z katalánského trhu
Recepty

Carbonara s chorizem a salát z katalánského trhu

22

Jak byste dodal sebedůvěru někomu, kdo nikdy v životě nevařil a chce začít?

Myslím, že je důležité začít s jednoduchými věcmi. Pokud opravdu nevíte vůbec nic o vaření, najděte si kamaráda, který vám může ukázat pár jednoduchých receptů, a pak se je pokuste připravit sami. Neznám nikoho, koho by jeho první vaření pořádně nenakoplo a nemotivovalo zkoušet to dál. Je to skvělý pocit, když se vám povede uvařit dobré jídlo pro rodinu nebo přátele.

Co vás odlišuje od ostatních kuchařů známých z televize?

Vždycky jsem se snažil dělat svou show zajímavou a dostupnou pro všechny, takže když se jedná třeba o show Jamie vaří doma nebo když jde o školní obědy, je to vždycky hodně koukatelné a v každém stylu je něco, co nutí diváka o tom jídle přemýšlet trochu jinak.

Co bylo vaše první jídlo, které jste uvařil?

Hodně jsem pomáhal v kuchyni u mého táty v hospodě, to mi bylo tak 7, 8, ale nepamatuji si přesně, co bylo to první jídlo, které jsem uvařil sám. Ale vím, že jsem v jedenácti uměl připravit dobré pečené kuře.

Co je vaše oblíbené jídlo?

Na to se mě lidé ptají často. Mně chutná tolik věcí, že je těžké si vybrat jenom jednu. Miluju pečené kuře od mámy, ale jindy mi zase na zahradě vyroste hromada listového salátu, takže jím a mám hodně rád všechny druhy salátů.

Jste světovým průkopníkem vaření z čerstvých surovin. Jaké jsou vaše cíle?

To je od vás velmi milé. Mým cílem je opravdu se ujistit, že děti a dospělí na celém světě mají dostatek informací k tomu, aby se správně stravovali a předkládali i svým rodinám zdravé jídlo – jde o to používat čerstvé suroviny, ne drahé. S trochou znalosti můžete připravit rychlé, cenově dostupné, chutné a výživné jídlo. Porozumíte i tomu, že fast foody jsou v pořádku jen jako výjimka, ne jako každodenní stravování.

Vídáme vás v televizi, v knížkách, v časopisech. Co ještě děláte?

Mám po celém světě různé restaurace a také dodáváme všelijaké lahodné výrobky do supermarketů. Také spolupracuji s firmami, které dělají kvalitní, ale dostupné kuchyňské vybavení.

Která ingredience vás nenechá chladným?

Chilli – jsem na něm v podstatě závislý – trochu ohně je vždycky potřeba.

Řekněte nám něco o jídle, které vás vystihuje nebo baví?

Hodně jídel mě baví. Nemůžu vybrat jen jedno. Třeba právě teď mi na zahradě roste spousta salátů a bylinek a zeleniny, takže pokaždé, když jdu kolem a vidím to, nemůžu se dočkat, až si z těch čerstvých surovin připravím jídlo.

Co je vaše největší potěšení?

Být doma s mou ženou a dětmi.

Čím si myslíte, že jste nejvíce přispěl světu jídla a stravování?

Řekl bych, že jsem inspiroval lidi na celém světě, aby zkoušeli nové věci, vařili trochu lépe a byli ve vaření odvážnější. Také doufám, že jsem inspiroval děti, aby se zajímaly o čerstvé jídlo.

Jak vidíte sám sebe v realitě nebo ve snu za 5 let?

Tak dopředu opravdu nepřemýšlím, ale doufám, že budu pořád dělat to, co dělám, a užívat si to tak, jako si to užívám teď.

Sledujte novou Jamieho kuchařskou show na Prima love v 17.30 každý den!

TV sérii Jamie vaří super rychlovky doprovází kuchařka, která už vyšla i v češtině:

Jamie Oliver – 15 minut v kuchyni

Nová kuchařka Jamieho Olivera vás naučí vařit bleskově rychlá jídla pro pracovní dny. Volně navazuje na předchozí úspěšný titul „Jamie Oliver – 30 minut v kuchyni“. Kniha čtenáře naučí připravit rychlé a zdravé hlavní jídlo, které nakrmí celou rodinu. „Kniha je zcela a úplně věnována tomu, co chcete – bleskově připravenému chutnému a výživnému jídlu na každý den,“ dodává Jamie Oliver.

Jídla v knize splňují téměř nemožné zadání. Jsou zároveň nutričně a chuťově vyvážená, nezávisí na drahých surovinách a jejich příprava je bleskově rychlá. Recepty jsou načasovány asi na 15 minut přípravy, i začátečníkům ale umožní připravit skvělé jídlo na konci vytíženého pracovního dne.

Recepty jsou rozděleny do 9 hlavních kapitol podle typu jídla – kuře, hovězí, vepřové, jehněčí, ryby, těstoviny, polévky a sendviče, zelenina, snídaně. Řada receptů je vegetariánských, takže se úplně obejdou bez masa. Každá jednotlivá porce pak obsahuje zhruba 580 kalorií a obsahuje maximálně vyvážený poměr živin.

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background
Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky jídlo kuchyně zahrada kniha zelenina vaření restaurace kuchař televizní show James Oliver

Návrhy pro vás

Koláč s tvarohovou náplní a sněhovou čepicí podle Anuše Kejřové Sladké

Koláč s tvarohovou náplní a sněhovou čepicí podle Anuše Kejřové

Vepřový šašlik s klobásou a červenou paprikou – šťavnaté maso na gril i do trouby Recepty

Vepřový šašlik s klobásou a červenou paprikou – šťavnaté maso na gril i do trouby

Dunajské vlny – vrstvené řezy s rebarborou a čokoládovou polevou Sladké

Dunajské vlny – vrstvené řezy s rebarborou a čokoládovou polevou

Kynutý zamotaný koláč s jahodami a pudinkem – vyzkoušejte šťavnatý moučník plný chuti Sladké

Kynutý zamotaný koláč s jahodami a pudinkem – vyzkoušejte šťavnatý moučník plný chuti

Kuřecí nudličky s červenou paprikou na topince – jemně pikantní směs à la kaťák Předkrmy a chuťovky

Kuřecí nudličky s červenou paprikou na topince – jemně pikantní směs à la kaťák

Poklady belgické kuchyně: Lutyšský bramborový salát s fazolkami, jablky a křupavou slaninou Saláty

Poklady belgické kuchyně: Lutyšský bramborový salát s fazolkami, jablky a křupavou slaninou

Slaná špenátová roláda s krémem ze sušených rajčat zaujme chutí i vzhledem Předkrmy a chuťovky
6

Slaná špenátová roláda s krémem ze sušených rajčat zaujme chutí i vzhledem

Makový cheesecake – jemný dezert z čerstvého sýra, tvarohu a smetany s vůní máku Sladké

Makový cheesecake – jemný dezert z čerstvého sýra, tvarohu a smetany s vůní máku


Přečtěte si také

Sladké
Koláč s tvarohovou náplní a sněhovou čepicí podle Anuše Kejřové

Koláč s tvarohovou náplní a sněhovou čepicí podle Anuše Kejřové

Recepty
Vepřový šašlik s klobásou a červenou paprikou – šťavnaté maso na gril i do trouby

Vepřový šašlik s klobásou a červenou paprikou – šťavnaté maso na gril i do trouby

Novinky
Od čochtana přes mlíko až po malý šnyt. Průvodce čepováním piva z Lokálu

Od čochtana přes mlíko až po malý šnyt. Průvodce čepováním piva z Lokálu

Sladké
Dunajské vlny – vrstvené řezy s rebarborou a čokoládovou polevou

Dunajské vlny – vrstvené řezy s rebarborou a čokoládovou polevou

Sladké
Kynutý zamotaný koláč s jahodami a pudinkem – vyzkoušejte šťavnatý moučník plný chuti

Kynutý zamotaný koláč s jahodami a pudinkem – vyzkoušejte šťavnatý moučník plný chuti

Prostřeno!
Prostřeno: Palačinkové závitky s lososem a zakysanou smetanou

Prostřeno: Palačinkové závitky s lososem a zakysanou smetanou

Prostřeno!
Prostřeno: Lasagne Eleny Šarifové

Prostřeno: Lasagne Eleny Šarifové

Prostřeno!
Prostřeno: Malinový cheesecake Eleny Šarifové

Prostřeno: Malinový cheesecake Eleny Šarifové

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Hlavní jídla
Zapečená frittata z těstovin se zeleným chřestem – snadný oběd pro hektické týdny

Zapečená frittata z těstovin se zeleným chřestem – snadný oběd pro hektické týdny

Marry Me pasta s krevetami okouzlí jemnou krémovou omáčkou se sušenými rajčaty Hlavní jídla

Marry Me pasta s krevetami okouzlí jemnou krémovou omáčkou se sušenými rajčaty

Pappardelle s prosciuttem a hříbky podle Riccarda Lucqueho z restaurace Farina Těstoviny

Pappardelle s prosciuttem a hříbky podle Riccarda Lucqueho z restaurace Farina

Sladké
Koláč s tvarohovou náplní a sněhovou čepicí podle Anuše Kejřové

Koláč s tvarohovou náplní a sněhovou čepicí podle Anuše Kejřové

Dunajské vlny – vrstvené řezy s rebarborou a čokoládovou polevou Sladké

Dunajské vlny – vrstvené řezy s rebarborou a čokoládovou polevou

Kynutý zamotaný koláč s jahodami a pudinkem – vyzkoušejte šťavnatý moučník plný chuti Sladké

Kynutý zamotaný koláč s jahodami a pudinkem – vyzkoušejte šťavnatý moučník plný chuti

Maso
Sekaná s kousky zeleniny ve slaninovém kabátku vytváří na řezu pohlednou mozaiku

Sekaná s kousky zeleniny ve slaninovém kabátku vytváří na řezu pohlednou mozaiku

Vietnamský dušený bůček na karamelu podle Šona – šťavnaté maso a nasládlá omáčka tvoří dokonalé kombo Maso

Vietnamský dušený bůček na karamelu podle Šona – šťavnaté maso a nasládlá omáčka tvoří dokonalé kombo

Těhotnej kuchař: Kuřecí prsa s omáčkou z gorgonzoly se sušenými rajčaty Maso

Těhotnej kuchař: Kuřecí prsa s omáčkou z gorgonzoly se sušenými rajčaty

Saláty
Poklady belgické kuchyně: Lutyšský bramborový salát s fazolkami, jablky a křupavou slaninou

Poklady belgické kuchyně: Lutyšský bramborový salát s fazolkami, jablky a křupavou slaninou

Chřest s masovými kuličkami ve smetanové omáčce – delikátní kombinace příjemně překvapí Zelenina

Chřest s masovými kuličkami ve smetanové omáčce – delikátní kombinace příjemně překvapí

Křupavý pečený květák v bagetě s avokádovým dipem
a zeleninovým salátem Vegetariánské

Křupavý pečený květák v bagetě s avokádovým dipem
a zeleninovým salátem

Nápoje
Mai Tai jako alibi? Koktejl plný tajemství vás dostane do kolen

Mai Tai jako alibi? Koktejl plný tajemství vás dostane do kolen

Espresso Martini doma ke snídani nebo v proslulém baru? Jak si udělat koktejl, který ovládl svět Nápoje

Espresso Martini doma ke snídani nebo v proslulém baru? Jak si udělat koktejl, který ovládl svět

Gin & Tonic v netradičním pojetí aneb Zkuste to s pálenkou Nápoje

Gin & Tonic v netradičním pojetí aneb Zkuste to s pálenkou

Ryby a mořské plody
Mexická kořeněná tilápie s bramborami na páře – jemná ryba v kořeněném kabátku oživí jídelníček

Mexická kořeněná tilápie s bramborami na páře – jemná ryba v kořeněném kabátku oživí jídelníček

Pečený losos s jarním bramborovým salátem – rychlá a zdravá večeře pro všední den Ryby a mořské plody

Pečený losos s jarním bramborovým salátem – rychlá a zdravá večeře pro všední den

Treska pečená s kaparovým máslem s celerovým pyré Hlavní jídla
5

Treska pečená s kaparovým máslem s celerovým pyré

Polévky
Krémová kuřecí polévka s máslovými fazolemi – sytý oběd provoněný bylinkami

Krémová kuřecí polévka s máslovými fazolemi – sytý oběd provoněný bylinkami

Kopřivová polévka – jarní hit z Pastacaffé, který si zamilujete už po první lžičce Polévky

Kopřivová polévka – jarní hit z Pastacaffé, který si zamilujete už po první lžičce

Bramborová krémová polévka s pažitkou – jednoduchá příprava a minimum surovin Polévky

Bramborová krémová polévka s pažitkou – jednoduchá příprava a minimum surovin

Předkrmy a chuťovky
Kuřecí nudličky s červenou paprikou na topince – jemně pikantní směs à la kaťák

Kuřecí nudličky s červenou paprikou na topince – jemně pikantní směs à la kaťák

Slaná špenátová roláda s krémem ze sušených rajčat zaujme chutí i vzhledem Předkrmy a chuťovky
6

Slaná špenátová roláda s krémem ze sušených rajčat zaujme chutí i vzhledem

Smažené sýrové krokety se šunkou: Křupavá chuťovka, která zmizí ze stolu během pár minut Recepty

Smažené sýrové krokety se šunkou: Křupavá chuťovka, která zmizí ze stolu během pár minut

Vegetariánské
Křupavý pečený květák v bagetě s avokádovým dipem
a zeleninovým salátem

Křupavý pečený květák v bagetě s avokádovým dipem
a zeleninovým salátem

Zelený chřest se sýrovou drobenkou – jarní zelenina v křupavém kabátku Zelenina

Zelený chřest se sýrovou drobenkou – jarní zelenina v křupavém kabátku

Vegetariánské „skotské“ vejce z hrášku, špenátu a cizrny – dokonalá jarní chuťovka Vegetariánské

Vegetariánské „skotské“ vejce z hrášku, špenátu a cizrny – dokonalá jarní chuťovka

Sladké
Kynutý zamotaný koláč s jahodami a pudinkem – vyzkoušejte šťavnatý moučník plný chuti

Kynutý zamotaný koláč s jahodami a pudinkem – vyzkoušejte šťavnatý moučník plný chuti

Tvarohové „cheesecake“ řezy s rebarborou, jahodami a křupavou drobenkou Sladké

Tvarohové „cheesecake“ řezy s rebarborou, jahodami a křupavou drobenkou

Maková ovesná kaše s pomerančem podle Buchty v troubě – luxusní snídaně nebo zdravý dezert Sladké

Maková ovesná kaše s pomerančem podle Buchty v troubě – luxusní snídaně nebo zdravý dezert

Saláty
Poklady belgické kuchyně: Lutyšský bramborový salát s fazolkami, jablky a křupavou slaninou

Poklady belgické kuchyně: Lutyšský bramborový salát s fazolkami, jablky a křupavou slaninou

Beze zbytku: Asijský salát s křupavou ochucenou rýží a arašídovým dresinkem Saláty

Beze zbytku: Asijský salát s křupavou ochucenou rýží a arašídovým dresinkem

Těhotnej kuchař: Rajčatový salát s majonézou, cibulí a vejci Saláty

Těhotnej kuchař: Rajčatový salát s majonézou, cibulí a vejci

Přílohy
Špenátové halušky s nivovou omáčkou, křupavou slaninou a karamelizovanou cibulí

Špenátové halušky s nivovou omáčkou, křupavou slaninou a karamelizovanou cibulí

Kopřivová nádivka s mandlemi – lehká jarní klasika ideální nejen na Velikonoce Recepty

Kopřivová nádivka s mandlemi – lehká jarní klasika ideální nejen na Velikonoce

Kuře na paprice se špenátovými noky – česká klasika v jarním kabátku Maso

Kuře na paprice se špenátovými noky – česká klasika v jarním kabátku

prima-cnn-news

Putin chce zahájit přímá jednání s Ukrajinou: Navrhl termín i neutrální místo konání Léky bez příbalových letáků? Návrh EK budí vášně. Farmaceuti ho vítají, senioři kritizují Znepokojení v USA: Trump omezil briefingy tajných služeb. Je informován, tvrdí Bílý dům

prima-zeny

Desetimetrový bazén a čtyři ložnice. Bartoška si na sklonku života nechal postavit luxusní dům Panáka slivovice si dají v nebi. Přítel popsal poslední setkání Karla Heřmánka a Jiřího Bartošky Starostlivá máma Eva Perkausová řeší potravinové alergie synů. Manžel musí jíst mdlá jídla

prima-zoom

Kde bylo odpáleno 456 jaderných bomb? Parta šimpanzů si podává alkohol a řádí. Unikátní video hodně vypovídá o lidské evoluci Kolika let se v Česku dožívají muži a kolika ženy? Nová studie potvrzuje, že tato čísla mohou jít nahoru

prima-fresh

Koláč s tvarohovou náplní a sněhovou čepicí podle Anuše Kejřové Vepřový šašlik s klobásou a červenou paprikou – šťavnaté maso na gril i do trouby Od čochtana přes mlíko až po malý šnyt. Průvodce čepováním piva z Lokálu

prima-cool

Desetiminutový trailer Kung Fury 2 Náhrada za Kill Bill 3? Uma Thurman se ohání katanou v traileru nového akčňáku s Charlize Theron Nový Pán prstenů má oficiální datum premiéry… a jeden zcela zásadní problém

playboy

Co vás čeká v květnovém vydání magazínu Playboy? Bohém Pastrňák, magistr Vejmelka a dědek Červenka! Tato trojka potáhne repre ke zlatu Nahota pod peřinou: Spěte bez pyžama, říká lékař. Tělo, mozek i vztah vám poděkují

lajk

Známý český rapper obviněn ze znásilnění: Parťák Řezníka vysvětlil, co se v Plzni stalo Láďa Hruška se vzdal snu na rekonstrukci stavení. Chátrající dům raději prodává Benda o zápasu s Novotným: Dát mu přes tlamu je občanská povinnost, nejen za Aničku

prima-living

Mochna husí uvolňuje křeče a pomáhá při kašli. Účinné jsou léčivé čaje i obklady Od bolesti zad může ulevit sezení na míči, ale nepoužívejte ho celé dny Den matek: Květomluva je originální způsob, jak své mamince poděkovat beze slov

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.