Suroviny
- vepřový bůček 8 plátků
- chutney (pálivé) 60 ml
- zelí (zelené) 1/4 hlávky
- červené zelí (mladé) 1/4 hlávky
- mrkev 2 ks
- majonéza 100 ml
- sušené rozinky (sultánky) 30 g
Postup přípravy
- Plátky masa dejte na pečicí plech a grilujte je, až budou po obou stranách trochu připečené. Potírejte je chutney, dokud jsou horké.
- Mezitím nastrouhejte obě zelí, mrkev oškrábejte a nakrájejte julienne škrabkou nebo nastrouhejte. Jarní cibulku nakrájejte na třetiny a potom na tenké plátky. V míse smíchejte všechny ingredience na salát, přidejte majonézu a hrozinky a dobře promíchejte. Přidejte trochu majonézy, bude-li potřeba. Podávejte s opečenými plátky bůčku.